מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת שיער בשעווהרונן אלגרבלי03/04/2011
הבנתי שהורדת שיער בשעווה כמה פעמים מדללת את השיער .... יש לי הרבה שיער מהרגליים עד לתחת וכל שערה ארוכה ... מאוד ארוכה ומתולתלת.. אני רוצה שהם יהיו יותר קצרות ופחות מתולתלות .. יש עוד דרכים חוץ משעווה כדי לדלל את השיער ושהיה פחות יותר ואני לא יצטרך לגעת בו בכלל .. שהוא ישאר על אותו אורך והאם שעווה באמת מדללת את השיער ועושה אותו קצר יותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
17/04/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_קוסמטיקה_פרא_רפואית' id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי במדיקל הילינג ספא - ביקורתי.ע03/04/2011הייתי שם היום, רכשתי קופונים מאחד מאתרי הקופונים והגעתי לשם.
לצערי לא טרחתי לקרא המלצות קודם, ולא מעניין אותי אם זה ביוטי ספא או ביוטי לא יודעת מה, אני הייתי במדיקל הילינג ספא בבית קליפורניה ואני כותבת חוות דעת שלילית מאוד!!!
אני אתאר את החוויה ואמליץ לכל מי שחושב לקנות קופון או להיות מטופל שלהם ללכת לראות את המקום בעצמו לפני שהוא עושה את ההחלטה.
כבר בטלפון כאשר דיברו אלי בצורה לא נעימה והכריחו אותי להגיע לפגישת ייעוץ ואז "אולי יוכלו לקבל אותי באותו יום לטיפול" גם כשהסברתי שאני מגיעה מרחוק, היתה התעקשות שלא יכולים להתחייב שיוכלו לקבל אותי באותו יום. (מקום שמכבד את עצמו יודע כמה אנשים קבעו תור לאותו יום ומתאם לפי לוח הזמנים).
כשהגעתי לשם כמעט עשיתי אחורה פנה מאיך שהמקום נראה...
רועש מפוצץ באנשים, פקידות קבלה יושבות מאחורי שולחנות משרדיים מפוצצים בדפים כאילו הגעתי לאיזה משרד רואי חשבון של פעם, כלל אין תחושה של הילינג או ספא.
אין מילה טובה יותר לתאר את המקום מלבד המילה "שכונה"
המקום נראה "שכונה" המטפלות נראות "שכונה" והן בוודאות לא מקצועיות.
זהו פס נע, בית חרושת לקופונים...
לא החתימו אותי על שום חוזה, הכניסו אותי לטיפול ולא התחשבו בדעתי כשביקשתי מכשיר מסויים (שיש להם אותו והוא נכלל בהצעה של השובר)
לא גילחו את השיער מהאזור המטופל לפני הטיפול אלא אחריו...?! מה זה השטויות האלה?
בקיצור עדיף לשלם יותר והאמת שלא צריך לשלם יותר, יש הרבה מקומות שנותנים מחירים דומים עכשיו בקופונים, אז ממדיקל הילינג ספא כדאי להימנע, אני לא רוצה לדמיין את ההרגשה של מיש קנה קופון למסז' במדיקל הילינג ספא.
רק ללכת לראות את המקום קודם על מנת שלא תכוו, תרתי משמע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפשטו רגל
רמי03/04/2013המקום נסגר פשטו רגל , עשרות לקוחות שילמו כסף על טיפולים והפסידו את כל כספם.
מלכתחילה המקום נראה לא רציני וחבל !!!עכשיו נשאר הזמן לנסות ולהציל את כספינו אם אפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר להציל את כספינו?
אביטל24/04/2013איך אפשר להציל את כספינו?
אני ממש רותחת מזעם, שילמתי להם אתצ כל כספי ועכשיו שהתקשרתי לקבוע תור ענו לי מחברת אלישע וטוענים שאני לא יכולה להיות מטופלת שלהם, אבי גור הכניס אותם לברוך ואם אני רוצה הם יעשו לי 50% הנחה על הטיפולים.
ממש חוצפה!!!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמצה שיקרית
צילה06/04/2011אפילו לא היית מספיק אמיצה/גלויה להיזדהות בשמך אלה בראשי תיבות זה שקר וכזב אני מטופלת בהילינג ספא והטיפול יוצא מן הכלל יש תוצאות מדהימות ואני בסך הכל אחרי 2 טיפולים בלבד וכמובן שאני לא פוחדת להיזדהות שמי צילה אהררוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתומכת בחוו"ד השלילית
מורן16/11/2011איזה מטופלת ואיזה נעליים... הרי ברור שהיא "מבפנים" ובגלל זה התגובה הזאת שלה והרצון להגן כל כך על שמו של המקום. אני דווקא חושבת שמי שרשמה את החוו"ד השלילית מאוד אמינה. ואני אומרת את זה על סמך שיחת טלפון שלי עם הילינג ספא שהספיקה לי בכדי להבין איך המקום עובד. המתנה של 20 דקות, ועד שכבר עונים- חוסר מקצועיות משוועת וחוסר סימפטיה. בקיצור הבנתי הכל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא השמצה שקרית!
גוני07/04/2011מאיפה את יודעת איך דיברו איתה בטלפון ואיך התייחסו אליה לפני ואחרי הטיפול??
זה שהטיפול עוזר לך לא אומר שהיא משקרת או משמיצה!!
והיא בכלל לא חייבת להזדהות בשמה. היא לא חייבת לך כלום. סך הכל רצתה לספר מה היא עברה שם וכל אחת תעשה מה שהיא רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גם אני רכשתי את השובר אצלהם
ליטל09/04/2011רציתי לשאול אותך כמה שאלות באיזה סניף שלהם את מטופלת?
באיזה מכשיר? והאם מפשעות זה כולל הכל?או רק קו ביקיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה על המפשעות
גוני03/04/2013אני מטופלת בסניף בתל אביב עם מכשיר לייזר.
המפשעות זה בעיקרון כולל הכל עד בערך 3 סנטימטרים מהכוס כי הם פוחדים מהנזקים של הלייזר כשזה בא במגע עם הכוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער פלומתי מכתפיים וגב לנערהנערה03/04/2011שלום. נערה בת 15 עם שיער פלומתי על הכתפיים והגב .בוצעו בדיקות דם לפרופיל הורמונאלי, שהתבררו כתקינות לחלוטין. קראתי שטיפול בלייזר אינו מומלץ לאיזור הכתפיים כי השיער הפלומתי הופך קשה ושחור. האומנם ? אם אכן כך, מה הפתרון המומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער פלומתי מכתפיים וגב לנערה - תגובה
17/04/2011הי, אכן כך.
בפלומה ,מציעה לך לא לגעת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בחודש תשיעישרית02/04/2011שלום
אני נמצאת בחודש התשיעי , ואתמול סיפרתי את שיער הערווה במכונת תספורת של בעלי (פעם ראשונה) לאחר שתי דקות נבהלתי שמא הזקתי לעובר בגלל הקרינה או החשמל ( הראש של העובר כבר למטה).
בבקשה למרות שהשאלה שלי מוזרה האם ייתכן שהזקתי לעובר
תודה שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בחודש תשיעי - תגובה
17/04/2011שלום שרית,
לא קרה שום נזק, הכל חיצוני ורחוק מאד ממנו.
שיעבור בקלות ובזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה ממישהו מנוסה בענייןגל02/04/2011לפני חודשיים סיימתי את הטיפול השלישי שלי בלייזר באיזורים שונים בגוף, מטופל במכשיר הלייטשיר. הלייזר השפיע בצורה אדירה ומטורפת על כמות השיערות, אני יכול להגיד שאני חלק (: העניין הוא שבאיזור הרגליים התחתונות והעליונות (שוקיים וירכיים) כמות השיערות היא שונה לגמרי, זאת אומרת שיש איזור שהוא חלק לגמרי ברגל וכמה ס"מ ליד אני רואה פס שלם של שיערות, ככה זה לסירוגין בכל אזור הרגליים. אני לא נוגע בשיערות הרגליים בכלל, לא מגלח, לא מורט, לא מתעסק, רק בא לטיפולים. ורציתי לדעת מה השלב הבא יהיה בעצם, המטרה הסופית היא שהשיער יוסר לגמרי או 80% ממנו, לא משנה אבל העיקר שכל האזורים יהיו עם כמות שיער זהה, לא חלק כן חלק לא.. מישהו התנסה בעניין ויכול להגיד לי מה עושים? האם זה טבעי? האם הטיפולים לא נעשו כמו שצריך? אשמח לתגובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראשמח לקבל תשובה ממישהו מנוסה בעניין - תגובה
17/04/2011שלום לך גל,נראה שאתה מתאר מצב של "פיספוסים" אזורים בהם השער נשר לעומת אזורים עם צמיחה. בד"כ נדרשים יותר מ-3 טיפולים כדי להגיע לסיום טיפול,וגם אז לא תהיה חלק לגמרי. אם אכן אלו פיספוסים כדאי לציין זאת למטפל או להגיע ולהתייעץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהMEשרית01/04/2011אני סובלת מאסטמה של העור והייתי רוצה להשתמש במכשיר הביתי ME יש סכנות שכרוכות בכך כמו כן אין לי פצעים פתוחים בעור וכדומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרME - תגובה
17/04/2011שלום שרית,הכי נכון שתתיעצי עם רופא העור שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערות באזור הלחי העליונה.יניב31/03/2011שלום!
יש לי כמות של שערות ממרכז הלחי עד התחלת הגבה - אזור הלחי העליונה.
השאלה היא האם אני יוכל לגלח את השערות האלה?
אני מתגלח בתדירות של 3-4 ימים עם סכין גילוח אז אני לא חושב שיהיה מצב שיגדל לי יותר ממה שהיה קודם? מה אתם ממליצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
17/04/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_קוסמטיקה_פרא_רפואית' id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה10 טיפולים ב139 שח במדיקל הילינג???טניה31/03/2011עכשיו במדיקל הילינג ספא יש מבצע- 10 טיפולים באזור הפנים/קו ביקיני/מפשעות ב139 שח. האמת שאני ממש מתלבטת.. האםזה הגיוני שלייזר יעלה כל כך בזול? מישהו שמע על המכון הזה? מה אתם אומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנשמע קצת מוזר
עידית31/03/2011את מתכוונת 139 שקל לחודש נכון?
אני לא מכירה את המכון הזה וזה באמת מחיר ריצפה.
אני גם אשמח אם אחד מהמנהלים יסביר איך זה הגיוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לטניה
צילה06/04/2011זה בהחלט נכון והגיוני אני מטופלת שלהם ורכשתי קופון דרך אתר באדיס זה 10 טיפולים לאזור כמו בתי שחי או מפשעות קניתי 2 שוברים ואני מטופלת זה כבר טיפול 2 ואני מאוד מרוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער קשה וכהה ורב בפאות הלחייםליאת מימון29/03/2011שלום וברכה,
אני בת 22 ותמיד היה לי שיער די כהה בפאות הלחיים.
עם הזמן הבהרתי אותו , הורדתי בעזרת קרם להסרת שיער ופניתי לטיפולי אינפרא. (רק 5 מתוך 10 ולא באופן עקבי)
כבר מעל לשנה שהתחיל לצמוח לי כמו זקן-שיער עבה וקשה.לצערי מ3-4 שערות זה התפתח לכל הלחי. פניתי פעמיים לרופאה ונשלחתי לבדיקות הורמונאליות שלדבריה יצאו תקינות.
כרגע אני מסירה כל יום מחדש את השיער בפנציטה או אפילו מלחת.
אני אשמח מאוד לעצה מה ניתן לעשות- הדבר מאוד מגביל ודוחה אותי.
אני חוששת להתחיל טיפולי לייזר שמא גם הם יגבירו את קצב הגדילה.
בנוסף, האם הוצאה בפנציטה גורמת לכך שיתעוררו עוד זקיקי שיער?
תודה מכל על הלב ,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער קשה וכהה ורב בפאות הלחיים - תגובה
17/04/2011שלום ליאת,בררי אם בוצע פרופיל הורמונים גברי מלא או רק 1-2 בדיקות. בנוסף ניתן לבצע אולטראסאונד שחלות. האם את בעלת משקל עודף? לעיתים משקל עודף מגביר את הרגישות של הזקיקים באזורים הורמונליים גם לרמות תקינות של הורמונים גבריים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר לכל הגוףאני29/03/2011היי...
מישהו יודע כמה עולה לעשות הסרת שיער בכל הגוף ( פנים, ידיים מלאות, רגליים מלאות, בטן, חזה , גב תחתון, מפשעות, ישבן, בית שחי).
כמה זמן לוקח לעשות את כל הגוף והאם אפשר בכלל לעשות הכל בטיפול אחד ?
יש דבר כזה מחיר מבצע לכל הגוף ?
תודה ....מקווה לשמוע מישהו שעשה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש באמריקן ליזר
רותם29/03/2011יש באמריקן ליזר מבצע לפסח 1+1 זה יוצא משתלם לדעתי שווה לך לבדוק ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך
הילה30/03/2011בילתי אפשרי לתת לך מחיר לכל הגוף גלובאלי, משום, שכל איזור לוקח לו מס' טיפולים שונה כדי לשפר משמעותית את מצבך.ועדיף לבצע את הטיפולים בטכנולוגיית ה-SHR שהיא היעילה ביותר כיום. אני ביצעתי טיפולים איתה אם את רוצה להתיעץ את יכולה להתקשר 050-7242887
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה זוג של הסרת שיער טוב לי?יעל29/03/2011שלום
אני בת 18 יש לי עור בהיר , השערות בבית השחי ובמפשעה שחורות וברגליים הן שחורות רק בחלק התחתון.. בירכיים הן מאוד בהירות..כמעט שקופות..
העור שלי מאוד רגיש וכל פעם יש לי בעיות מאטופיק דרמטיטיס. כשאני עושה שעווה במשך כמעט שבוע העור שלי מגורה..
רציתי לדעת איזה סוג של הסרת שיער לצמיתות תהיה לי הטובה ביותר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בטכנולוגיית קרן אור
רונית29/03/2011ipl או לךייזר יהוו פיתרון לטווח ארוך ולא יגרמו לרגישות בעור, כמובן שבאזור היריכיים אם אכן מדובר בשיער בהיר ופלומטי לא ניתן יהייה לבצע הסרת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה מרופא מומחה
יעל05/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
צילה06/04/2011יעל כשבאתי לטיפול ה-1 הסבירו לי שעור בהיר ושיער כהה מאוד מתאימים לטיפול וזה מגיב הכי טוב והכי מהר ואני ההוכחה של זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה זוג של הסרת שיער טוב לי? - תגובה
17/04/2011שלום יעל,
תתיעצי עם רופא העור שלך.גם לייזר עלול להיות טראומתי לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק ככה באופן כללי...חן :)28/03/2011מי שרוצה לדעת..
אני בת 23, רווקה גרה באיזור הצפון.
די שעירה באיזור הפנים. לפני כשנה התחלתי לחקור את כל הנושא של הסרת שיער לצמיתות.
עברתי על כל אתר אפשרי, חיפשתי וקראתי בכל מקום ובסופו של דבר החלטתי על הסרת שיער בלייזר.
יצרתי קשר עם 4 מרפאות: פרופורציה, רונית רפאל נאטורופיל ואלישע.
ברשת פרופורציה הודיעו חד משמעית כי הם לא מבצעים את הטיפול.
לפגישת הייעוץ בנאטורופיל הגעתי כשנכנסתי למקום לא בדיוק אסתטי בלשון המטעה... מקום אפלולי ולא סימפטי... (במסדרון עמדה עגלת קוראסונים להתפחה(?!) קיבלתי הצעת מחיר ויצאתי.
ברונית רפאל האווירה הייתה חיובית יותר, אך פגישת הייעוץ הייתה בגישת שיפוט, מנהלת הסניף שפטה אותי על כל שאני גרמתי לעצמי להגיע למצב השיעור במקום "לשמוח" שיש לה עבודה. יש להדגיש כי המקום אסתטי ומסודר אך המחיר יקר נורא לאנשי הפריפרייה.
לאלישע אסתטיקה הגעתי ללא תיאום פגישה, במקרה היה פנוי ונכנסתי לשיחה קודם עם הרופאה (לא הייתה שיחה עם רופא במרפאות הקודמות) הרופאה שאלה שאלות בדקה את עובי וצבע השערה ועוד כל מיני דברים ובסופו של דבר החליטה שאני מתאימה לטיפול (יש!!!) לאחר מכן הראו לי את חדר הטיפולים ובסופו של דבר קיבלתי הצעת מחיר. עוד באותו ערב התקשרתי לקבוע תור לטיפול!!!
האמת, שבתור נציגת מכירות, שיטת ה"אתה כבר לקוח" עובדת הרבה יותר טוב מאשר "השמץ את המתחרה" או "השפל את הלקוח".... בהצלחה לכל מי שעדיין לא התחיל. אני ממליצה בחום על אלישע!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתודה חן, בדיוק התחלתי לחפש
עידית28/03/2011גם אני התחלתי מסע חיפושים, אבל אני גרה בת"א.
הייתי אתמול בנאטורפיל, והציעו לי הסרת שיער בלייזר בכל הרגליים ב- 4000 ש"ח. היו מאוד נחמדים והיה שם נקי. לצערי אמרו שהם לא מבטיחים יותר מ- 50% הצלחה כי יש לי תת פעילות של בלוטת התריס.
בכל אופן אני מתכוונת לבקר בכל המכונים בסביבה, להתרשם, לקבל הצעות מחיר ולהחליט אח"כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין על מה
חן :)28/03/2011כתבתי והבהרתי שאני מדברת על סניף ספיציפי.... זה לא שיש לי משהו נגד המרפאות האחרות, פשוט זו שברתי הייתה הכי נקייה ונעימה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער וסטרפטוקוקוסחן :)28/03/2011שלום אני חנה בת 23, לפני כחודש וחצי התחלתי טיפול בלייזר במרפאה מוכרת וגדולה באזור הסנטר הצוואר והשפה העליונה. אך מאז כבר 4 פעמים יצאה לי בדיקה חיובית של סטרפטוקוקוס בצמיחה עשירה במשטח גרון. לפני מספר ימים עברתי את הטיפול השני. רציתי לדעת האם יתכן שיש קשר בין השניים???
שאלה נוספת... שמעתי על המכשיר לטיפול ביתי ME. ניתן להשתמש בו במקביל לטיפול בלייזר בפנים או שיש סיכוי שזה שיהיה ניגוד בין שני סוגי הטיפול??
אשמח לקבל תשובה בהקדם כי הנושא באמת מטריד ומלחיץ.
תודה מראש
חנה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבבקשה תתייחסו לפחות לשאלה הראשונה!!
חן :)28/03/2011רק לשם הבהרה: הכוונה היא לטיפול ברגליים במכשיר במקביל לטיפול פנים בלייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער וסטרפטוקוקוס - תגובה
29/03/2011שלום חן,
ככל הידוע לי,אין לכך כל קשר.
מציעה לבדוק את שאר בני המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמכשיר הבייתי, חבל על הכסף!!
הילה30/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערשחר27/03/2011בעלי ואני מעוניינים להסיר שיער מהגוף (לא מהפנים). האם יש שיטה מועדפת (ליזיר, 4mp...)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער - תגובה
29/03/2011בידיים מנסות ניתן להגיע לתוצאות הן בלייזר והן ב-IPL .בררו,ובידקו על פי נתוניכם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש דרך להסרת שיער לצמיתות מבליח26/03/2011האם יש דרך להסרת שיער לצמיתות מבלי לגלח את האזור לפני?
לדוגמא, מה עושה מישהי שרוצה להוריד שערות בקו בבטן?, היא צריכה לגלח לפני את הבטן????
ויש מישהו שמכיר את המכשירים להסרת שיער לצמיתות בבית? ואם כן מה דעתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם יש דרך להסרת שיער לצמיתות מבלי - תגובה
29/03/2011כן,תמיד לפני הסרת שיער בלייזר/IPL צריך לגלח/לקצר את השיער.
אחרת עלולות להיווצר כוויות על העור והיעלות תיפחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?היועצים שלנו
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם. הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד. מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים ... קרא עודמנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)