מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 17 שאלה בקשר להסרה בקרן אוריעל04/05/2011
שלום, התחלתי טיפולי הסרת שיער במכון קוסמטיקה בקרן Ipl, קרובה שלי אמרה לי שהיא עשתה את אותו הטיפול בקרן סופרנו . רציתי לדעת מה ההבדל ואיזו קרן תביא לי לתוצאות טובות יותר.
ד"א אני בהירה, אמרו לי משהו דרגת צבע 3... וגדל לי שיער שחור. לעומת זאת קרובה שלי היא כהת עור, אולי בגלל זה עשו לה סופרנו?
ורציתי לדעת מה קורה אם אשתזף במהלך הטיפול? יכול להיות שאיכות הטיפול תרד?
בנתיים אני אחריי טיפול ראשון ואני מרגישה ממש שינוי אני ממש מרוצה חוץ מבאיזור הרגליים שם יש לי נק' שחורות שנראות לעין גם אם אני מגלחת והייתי רוצה להשתמש בקרן שתעזור לי כמה שיותר עם זה, מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 17 שאלה בקשר להסרה בקרן אור - תגובה
סופי ברנר06/05/2011ליעל שלום!
אין דבר כזה קרן סופראנו. קיימים 2 סוגי קרן המטפלי בשיער: קרן לייזר וקרן אור אינפרא - אדום. סופראנו - זה מכשיר העובד בעזרת קרן לייזר. IPL זה שם של שיטה העובדת על בסיס קרן אור.
אז עכשיו אחרי שעשינו סדר, מה עדיף לבעלת עור בהיר ושיער כהה? בעיקרון את המקרה האידיאלי לטיפול בהסרת שיער. כל השיטות יעבדו עליך, יהיו כאלו שיתנו תוצאות מהירות יותר ויהיו כאלה שיתנו תוצאות פחות מהירות. קרן לייזר היא השיטה העדיפה והמהירה לטיפול בשיער מיותר, עובדת על בסיס עוצמות גבוהות יותר וכתוצאה מכך השיער נעלם הרבה יותר מהר, והתוצאות האלו מחזיקות הרבה יותר זמן. ההמלצה שלי לפנות אחת הרשתות הגדולות שעובדות עם מכשירי לייזר, כי שם יהיו לך מס' סוגים של מכשירי לייזר וחשוב לקחת בחשבון שלקראת סוף הטיפולים השיער נהי עדן יותר ובהיר יותר והטיפול בו צריך להיות במכשיר שמסוגל לקלוט שיערה עדינה.
מקווה שעזרתי לך, שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יתרב.נ04/05/2011
היי אני בחור בן 20 אם בעיה שנראת לי קצת קשה ובהחלט מעצבנת של שיעור יתר אני לא יודע אם זה בעיה אורמונלית יש לי שיער כמעט בכל אזורי הגוף ורציתי לדעת מה אני אמור לעשות אם זה אם אפשר להוריד את זה בליזר גם אם הבעיה הורמונלית ובמקומות שאני רוצה להוריד באף חיצונית ממש על האף על הנחירים בכל מקום בפנים בקיצור אני רוצה לדעת מה אני אמור לעשות אם זה גודל לי השיע על האף על הנחירים זיפים שערות שחורות מתחת לעינים ובמצח רציתי לדעת גם אם אפשר לעשות בכל האזורים האלה ליזר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה בהקשר הזה...
ב.נ04/05/2011קראתי משהו בקשר לאיזה תיסונת ורציתי לדעת אם יכול להיות שזה הבעיה שלי היפרטריכוזיס או תסמונת איש הזאב
ומה תווך המחירים שאמורים לעלות טיפולים באזורים האלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בהקשר הזה... - תגובה
סופי ברנר04/05/2011בשביל להחליט שיש לך היפרטריכוזיס צריך לעשות בדיקות הורמונליות ולכן אני המלצתי לגשת ליעוץ, כאשר יועצת תראה אותך היא תוכל לאבחן האם כדאי לך ללכת לבצע בדיקות הורמונליות או שזה מצב שהוא בר טיפול בלייזר.
לגבי המחיר: תלוי מה האזורים בהם תרצה להסיר שיער ומה כמות הטיפולים שתצטרך, מחיר לטיפולים באזור הפנים נעים בסביבות 100 ש"ח לטיפול בודד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתר - תגובה
סופי ברנר04/05/2011שלום לך,
מאוד קשה לענות על השאלות שלך מבלי לראות על מה מדובר. ברוב האזורים שאתה מתאר אפשר לעשות טיפלי לייזר. אבל קודם כדאי לקבוע פגישת יעוץ באחד הרשתות הגדולות להסרת שיער ע"מ שהיועצת תבחן את השיער והאזורים ותחליט מה הם האזורים שניתן לעזור לך בהם ומה הם האזורים שלא ניתן לטפל בהם. כמו כן אני מדגישה באחד הרשתות הגדולות, כי רק שם ישנם סוגי מכשירים שונים על בסיס לייזר שמתאימים לסוגי שיער השונים. חשוב שתיקח בחשבון שבמידה והמצב הוא אכן כמו שאתה מתאר הטיפול יהיה איטי יחסית ויקח הרבה זמן, במיוחד שאתה צעיר ולא מיוצב הורמונלית, ובגיל כזה יכולה להופיע לך צמיחה חדשה. שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער מהפניםמיה03/05/2011
אני בת 18 ורוצה להסיר שיער מהגוף באיזורים מסויימים ומהפנים. שאלתי היא האם יש חברה שנחשבת מומלצת או שלשם הסרת שיער מהפנים אפשר גם ללכת לקוסמטיקאית שאינה מוכרת?
אגב, אחותי הורידה שיער מהפנים באמצעות אפילציה אצל קוסמטיקאית ולא היה אצלה שום שינוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מהפנים - תגובה
11/05/2011בנוגע להפחתת שיער מהפנים,יש לאבחן ולטפל רק במקרים של שיעור משמעותי,ולא פלומה.
אם יש ריבוי שיער משולב עם אקנה ומחזור לא סדיר,יש לעבור ברור הורמונלי. אם יש שיבוש, לא יהיו תוצאות מבלי טיפול מאזן. גם בקרב המטפלות באפילציה ,צריך לקבל המלצות ממטופלות שסיימו טיפולים בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיקל הילינג ספא - הזהרו!סיוון03/05/2011נשים יקרות אני מציעה לכולן להזהר מהחברה הזו! יחס מזלזל ולא מקצועי, צעקות בין העובדות והרופאים במסדרונות, חוסר אסתטיקה ונקיון והרשימה עוד נמשכת.... המקום פשוט תת רמה. המחירים מפתים אבל אחרי שחזרתי היום מביקור שני במקום.. כי חשבתי שאולי הרושם הראשוני שלי היה מוטעה פשוט לקחתי לעצמי כמשימה לעבור אתר אתר באינטרנט ולוודא שלא יפלו עוד אנשים בפח. תתרחקו ממדיקל הילינג ספא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמתעניינת במדיקל
שרית18/07/2011כל הכבוד לך על הכנות ועל הידיעה,
התגובה שלך עזרה לי.......
ואולי בזכות אנשים כמוך,
פחות ייפלו בפח!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיקל הילינג ספא
אני27/07/2011מקום מזעזע....שוק.....
כל העובדות הכי הזויות נמצאות במקום הזה.
הם מנסים לדחוף ולדחוף לאנשים כל הזמן.
בעל הבית כל הזמן ברוסיה.
מקום לא אסתטי בכלל, הם מבטיחים לך סוג מכונה ובכלל משתמשים באחרת.
בקיצור ,,,לא להתקרב.
הזול עולה ביוקר.
זה דבר שעושים פעם בחיים- לא לחסוך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם מטופלת אצלם
ליאת27/07/2011וזה נכון יש להם עובדות הזויות
אני קניתי 4 קופונים להסרת שיער -10 טיפולים ב 120 שקל
החוסר מקצועיות זה ברור -כשעשו לי טיפול בפנים היא אמרה לי את לא צריכה להוריד את האיפור -והיום אני מבינה שכן הייתי צריכה להוריד כי המכשיר לא רואה את הפיגמנט של השיער-הם גם לא אומרות לשים משקפיים בזמן הטיפול אני תמיד צריכה לבקש מהם
הכל שם נראה כמו שכונה וכן יש שם צעקות וחוסר מקצועיות הזוי.
אבל אני התלהבתי רק ממכשיר אחד שם שזה
הדרמו פלאש- שזה ipl ולא צריך לגלח כלום לפני טיפול -אני ראיתי שעל המכשיר כתוב דרמו פלאש -אבל עדיין כל פעם שאני באה לטיפול אני לא סומכת על "המטפלות".
בפנים אני מרוצה מהתוצאה כבר טיפול 2
אבל עשיתי גם בבטן ושמתי לב שכשהיא שורפת את השערה זה לא נשרף מהשורש אלה נשאר כמו קוצים כאילו שהיא קרעה את השיערה האם זה תריך להיות ככה ?או שאחרי טיפול בדרמו פלאש העור אמור להיות חלק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסניף אשדוד
מירב01/09/2011אני מעוניינת לגשת לסניף באשדוד, משהי היתה או מכירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיקל הילינג ספא
לילי23/04/2012המקום נראה כמו בורדל. "המנהל" וולגרי וגס. בטיפולים הראשונים נאלצתי להמתין שעה עד שעה וחצי- אבל הם הצליחו להתייעל. היום סיימתי טיפול עשירי עדיין יש שיער מיותר. לזכותם ייאמר שהם באו לקראתי והוסיפו לי 2 טיפולים. למרות שאני בספק שהתוצאות ישתפרו.
מישהו יכול להמליץ על מקום אחר-באזור תל-אביב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה די רצינית..רונן30/04/2011אחה"צ טובים...
אני בן 18 ...
וכבר מגיל קטן מאוד (בערך גיל 8) היתי מורט גבות ואפילו היתי גוזר ( בתמונה מסומן האיזור בגבה שאותו היתי גוזר....)
את האמת לא יודע מה חשבתי לעצמי ... ועכשיו כל שבוע אני נאלץ למרוט גבות בלית ברירה... מהגבה התחתונה אני מורט וגוזר מהאזור המסומן בתמונה ככה שבאוזר הזה הגבה לא גודלת לי בצורה נורמלית אלא היא גודלת ככה שהשיער הולך קדימה וזה ממש נראה רע....
אני כל כך לחוץ מהעניין הזה .. אני ממש סובל בקטע הזה ... זה נורא מביך אותי ואם אני לא אוריד כל שבוע אז הגבה תיראה כמו כדור שיער...
ועכשיו בכלל... אני עוד 3 חודשים מתגייס לחטיבת הנח"ל מה שיוצא שאני חוזר רק פעם בשבועיים, שלושה הבייתה.... ואני בטוח שישימו לב שאני עושה גבות ואני ממש נלחץ מכל הקטע הזה... מה שרציתי לשאול האם באמת יש דבר כזה עיצוב גבות לצמיתות .. שאני אלך לקוסמטיקאית והיא תעשה לי אפילציה במספר טיפולים... כמובן שאני לא רוצה כל כך לדקק כמו בחורה את הגבות אבל שייראה נורמלי ושאני לא אצטרך יותר להוריד בחיים או לפחות למשך תקופה ארוכה(של כמה שנים)...
נ.ב
האם גם באזור המסומן בתמונה אפשר איכשהו לסדר אותו לאורך נורמלי ושלא יגדל יותר מהאורך שסודר? אני ממש מקווה שיש פתרון לזה כי אני ממש ממש דואג בקשר לזה מעבר לכך מה יקרה שתהיה לי חברה ואני אעבור לגור איתה זה יהיה מש לא נעים לגזור גבות לידה ובכלל אני לא מרגיש נוח עם זה...
אני ממש ממש מקווה שתוכלו לעזור לי....
תודה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיה די רצינית.. - תגובה
11/05/2011שלום רון,
ניתן לבצע אפילציה/ לייזר כדי להפריד גבות מחוברות או לדקק מעט גבות מאד עבותות.לא ניתן לטפל בחלק הפנימי בתוך ארובת העין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיערתום29/04/2011הייתי בייעוץ אצל קוסמטיקאית בנוגע להסרת שיער מהישבן,השיער שם ברובו הוא פלומתי ודי בהיר אם כי לא בהיר מדי,ומכיון שכך היא טענה שלא בטוח שהסרת שיער בלייזר/IPL תעזור..
רציתי לדעת מה אני יכול לעשות והאם יש דרכים אחרות שניתן לפתור את הבעיה..?
מדובר בכל איזור הישבן ככה שזה איזור די גדול אז אני לא יודע אם אפליציה תועיל..או מה לגבי אולטראסאונד..?
אשמח לשמוע מה את ממליצה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער - תגובה
11/05/2011שלום תום,נראה שקיבלת תשובה מתאימה. שיער בהיר ופלומתי אין צורך לגעת בו.מיותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות בין שני מכשיריםסימה28/04/2011שלום,
ברצוני לקנות מכשיר ביתי להסרת שיער לצמיתות,
אשמח לקבל את געתך העניין.
המכשיר הראשון הוא ME שנמכר בסופר פארם והשני הוא סילקן סנסאפיל
תודה
סימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהתלבטות בין שני מכשירים - תגובה
סופי ברנר03/05/2011סימה שלום!
לשאלתך לגבי מכשירים ביתיים להסרת שיער: זו לא הפעם הראשונה שיצרני מכשירים להסרות שיער יצאו בהצהרות שהשיער נגמר תוך 3 טיפולים, תוך 6 טיפולים נקבו באחוזים כאלו ואחרים . לצערי לא נולד או הומצא המכשיר שיכול לתת ולהתחייב על תוצאה הנמדדת באחוזים ומתאימה למגוון האזורים השונים שלנו, ללא קשר אם מדובר על גברים או נשים המציאות היא הרבה יותר מורכבת ,במקרים מסוימים באמת אחרי 5-6 טיפולים לא צומח יותר שיער ובמקרים אחרים גם אחרי 20 טיפולים השיער ממשיך לצמוח
הסרת שיער הוא עסק מאוד מסובך, יש המון קריטריונים שמשפיעים על תוצאת הטיפול
מכשירי לייזר להסרת שיער ואפילו מכשירי אינפרא אדום לא יכולים לצאת בשום הצהרה גורפת אז להאמין להצהרות כי מכשיר ביתי אחרי 4 טיפולים יסיים 89% מהשיער זה די אבסורד!!! השיטה של המכשיר היא ELOS – אינפרא אדום לכל דבר, רק הרבה פחות מרוכז, לכן סיכוי שיטפל בשיער לכל החיים הוא אפסי. יכול להיות שאחרי 10 שנים של שימוש במכשיר השיער יצמח פחות, אבל בהחלט לא יעלם.
ומצד שני למה להשקיע ככ הרבה כסף ... אם תמשיכי להוריד שערות בשעווה עוד 10 20 שנה לא יגדל יותר שיער בחלק מהאזורים ...
הסרת שיער בלייזר תאפשר לך מיד בתחילת הטיפולים להפסיק לחשוב ולהתעסק בשיער שלך ולאחר ממוצע של 8- 12 טיפולים להפסיק להתעסק בהורדת שיער מהאזורים שטופלת בהם.
הסרת שיער בלייזר פשוט קצרה יותר גם בכמות הטיפולים שתבצעי וגם בזמן סביר שיאפשר לך להנות שנים ארוכות ללא התעסקות בשיער.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבותירון28/04/2011שלום יש לי גבות מחוברות ואני מעוניין להסיר את השיער שבינהן לצמיתות..
מה את ממליצה מבחינת יעילות הטיפול?..במיוחד שמדובר באיזור הפנים שהוא רגיש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגבות - תגובה
11/05/2011שלום ירון,
אם הנתונים שלך מתאימים,דהיינו שיער כהה ועור יחסית בהיר, לייזר יהיה מאד יעיל לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערירון28/04/2011שלום ,
הייתי בייעוץ אצל קוסמטיקאית בנוגע להסרת שיער מהישבן,השיער שם ברובו הוא פלומתי ודי בהיר אם כי לא בהיר מדי,ומכיון שכך היא טענה שלא בטוח שהסרת שיער בלייזר/IPL תעזור..
רציתי לדעת מה אני יכול לעשות והאם יש דרכים אחרות שניתן לפתור את הבעיה..?
מדובר בכל איזור הישבן ככה שזה איזור די גדול אז אני לא יודע אם אפליציה תועיל..או מה לגבי אולטראסאונד..?
אשמח לשמוע מה את ממליצה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער - תגובה
סופי ברנר03/05/2011ירון שלום,
התשובה שקיבלת מקוסמטיקאית היא נכונה, במידה והשיער שלך הוא לגמרי נטול פיגמנט - בלונדיני או ג'ינג'י. ההתרשמות שלי מההודעה שלך בפורום שזה לא כך. ובמידה ולשיער שלך יש פיגמנט ניתן לטפל בו, אך טיפול חייב להיעשות במיכשור המתאים. אחד המכשירים הטובים ביותר לטיפול בשיער מהסוג הזה הוא מכשיר בשם קנדלה - העובד על בסיס לייזר אלכסנדריט בתווך אורכי גל שמתאימים לשיער בהיר ופלומתי. חשוב שתקח בחשבון שהתוצאות יכולות לקחת זמן, והטיפול ימשך יותר מאשר באזור שיש בו שיער כהה.
כמו כן המלצתי לגשת לאחד המכונים של הרשתות הגדולות לפגישת יעוץ, ע"מ שמומחה בתחום יוכל לבחון את שיערךולהחליט האם מתאים לטיפול ובמידה וכן להתאים לך את המכשיר הטוב ביותר עבור סוג שיער כמו שלך.
באשר לשאלתך לגבי אפילציה:
1. זהו תחום שהולך ונעלם, למצוא היום אפילטורית שיודעת לעשות את העבודה כמו שצריך כמעט בלתי אפשרי. חשוב לי שתדע: זה גם טיפול מאוד כואב ועוד על שטח כה גדול. והכי חשוב, במידה והאפילטורית שמתפלת בךלא מקצועית מספיק היא יכולה ליצור לך מצב של חטטת במקום המטופל,מאחר ובמידה ולא פגעה במדויק בזקיק השיערה היא הורסת רשת סיבי אלסטין וקולגן בשכבת העור האמצעית, וגורמת ליצירת חטטים בישבן.
בכל אופן מאחלת לך הצלחהבבחירת המכון והטיפול.
אני באופן אישי אשמח לעמוד לרשותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער במפשעה דחוףמאי28/04/2011שלום, איני יכולה לעשות שעווה באזור המפשעה כי האזור ממש רגיש ויוצאים לי מלא פצעים לאחר מכן ולאזור לוקח מלא זמן להתאושש, ואיני יכולה לעשות לייזר כי אני לוקחת ראוקוטן. לכן, כעת אני מגלחת. הבעיה שלי היא שמאוד מפריע לי השיער והגילוח לא מביא לתוצאות יפות והקיץ מתקרב ובא. האם יש משהו אחר שאני יכולה לעשות כדי להיפטר מהשיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרראקוטן
שילה18/05/2011היי
עדיף לוותר על ים ולא לגעת באזור בשום דרך.ואם החלטת ללכת לים/בריכה תלבשי מכנסון גלישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער במפשעה דחוף - תגובה
סופי ברנר19/05/2011לצערי בזמן נטילת ראוקוטן לא ניתן לעשות טיפולי לייזר. הדבר היחיד שאת יכולה לעשות כרגע כל עוד את נוטלת ראוקוטן, היא ללבוש מכנסון כאשר את הולכת לבריכה וים וברגע שתסיימי עם הטרופה, כבר שבועיים לאחר מכן את יכולה להתחיל בטיפולי לייזר במפשעה.
כמו כן ישנם משחות למיניהם כמו VEET להסרת שיער, תנסי גם אותן, נמכרות בפארמים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה VEET
שילה19/05/2011ביתי השתמשה בVEET בזמן שנטלה ראקוטן וזה גרם לה לשינוי צבע העור(כמו של לבקנים) אומנם היא מרחה על השפם ולא במפשעות אך עברו 3 שנים ועדין יש לה גוון שונה בשפם משאר הפנים.לכן כתבתי שממש לא כדאי להתעסק עם זה תצאי מתוך נקודה שנטילת ראקוטן הוא משהו זמני ללכת לים תוכלי כל החיים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערלין27/04/2011שלום,
מה הדרך הטובה ביותר להסרת שיער באזור הפאות,ניסיתי בלייזר SHR ולא עזר בכלל.
אודה לתשובתך,
לין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער - תגובה
28/04/2011שלום לין,
אם הן לא רבות מדי - מחט חשמלית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוםג'ימי27/04/2011מה זה שעווה עמוקה?
שאלה נוספת - האם SHR יעיל גם לגבי שיער בלונדיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום - תגובה
28/04/2011שלום ,לגבי ה-1 אין לי מושג ולגבי ה-2 - לא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת שחלה פוליציסטית והסרת שיעררעות27/04/2011שלום.. אני בת 19 וחצי ואני מעוניינת לרכוש מכשיר להסרת שיער המבוסס על טכנולוגיית אינפרא אדום וגלי רדיו..
קראתי בחוברת ההדרכה שאסור להשתמש במכשיר אם יש הפרעה אינדוקרינית כמו סכרת או תסמונת שחלה פולציסטית.
השאלה היא אם יש לי את תסמונת השחלה הפולציסטית ואני כבר מטופלת שנתיים בגלולות למניעת הריון "דיאנה" , האם בכל זאת מותר לי להשתמש במכשיר?
תודה מראש...
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתסמונת שחלה פוליציסטית והסרת שיער - תגובה
28/04/2011שלום רעות,
הכי נכון, לפנות ליצרן ולבקש הסבר או מענה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הסרת שיערנטלי27/04/2011שלום!
רציתי לשאול לגבי הסרת שיער בלייזר וכן בדרמו-פלאש
במפשעה וכן בכל הגוף האם זה כרוך בסיכון של בעיות בפוריות בהמשך?
האם בכלל יש קשר בין הנ"ל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה לא עונים לי????.
נטלי30/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הסרת שיער - תגובה
11/05/2011שלום נטלי, ככל הידוע לנו עד כה אין כל סיכון לפגיעה בפוריות בטיפןלי הפחתת שיער במפשעה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מעל שפה עליונהמ.26/04/2011שלום.
אני בת 58. לפני כ-3 שנים התחילו לגדול שערות רבות מעל השפה העליונה ומתחת לשפה תחתונה. חלק מהשיער בהיר וחלק כהה.
הורתי שיער באמצעות חוט .ולאחרונה התחלתי טפולי אפילציה, אך שמעתי שזה לא מומלץ לעשות אפילציה בשפה עליונה כי עלולים להיוצר קמטים מכוערים.
האם זה נכון? מה הפתרון המומלץ בהתחשב בעובדה שאני בהירת עור וחלק מהשיער מעל השפה בהיר וחלקו כהה.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער מעל שפה עליונה - תגובה
28/04/2011שלום לך,
איני מומחית בתחום אפילציה,אך לא מכירה סברה שכזאת.
בררי אל מס. מטפלות שונות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?היועצים שלנו
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)