מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער השפם באופן תמידי לילדה 10שרה11/04/2011
שלום,
בתי בת העשר סובלת משיער כהה באיזור השפם. אני נוהגת להבהירו (בעזרת JOLEN) ועליי לחזור על פעילות ההברהרה מדי כשבועיים.
הייתי רוצה לדעת מהי הדרך המומלצת להסיר את שיער השפם באופן תמידי לילדה בת 10 (שמצב זה מאד מאד מפריע לה).
תודה רבה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער השפם באופן תמידי לילדה 10 - תגובה
17/04/2011שלום לך, לצערי, אין דרך כזאת בגילה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתר בגיל 15גלי11/04/2011בתי בת ה-15 סובלת משיעור יתר בכל חלקי הגוף(ידיים ,רגליים, בטן ,גב, ישבן וכמובין בית שחי ומפשעה-), השיער הוא חום ודק (למעט מפשעה ובית שחי, שם היא מסירה בעזרת גילוח/משחה ולכן גדל זיפי ושחור)ברגליים ובידיים אני מסירה לה בשעווה ,מהגב ומהבטן אני לא מסירה, אלא מבהירה.הקוסמטיקאית שלנו עובדת עם מכשיר NCPL דרמו-פלאש.
1. האם כדאי להמתין מס.שנים לפני שהיא תתחיל?
2. האם נעשה מחקר רפואי כלשהו על מכשיר זה והסכנות שיש בשימוש בו ?אני חוששת בעיקר מאיזור המפשעה ,הקרוב לאיברי מין, האם נבדקה בכלל פגיעה בפוריות כתוצאה משימוש במכשיר כזה?כמו כן,איזור בית השחי ,שם יש בלוטות לימפה-האם הקרינה שלו מסרטנת?- אני שוקלת התחלת טיפול באיזורים אלה בפרט -ולא הצלחתי למצוא שום דבר בנושא באינטרנט,
3. האם יש מקום למיפוי הורמנלי בגיל צעיר כ"כ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיעור יתר בגיל 15 - תגובה
17/04/2011שלום גלי,
מתי ביתך קיבלה מחזור לראשונה? אם לא חלפו 3-4 שנים, לא הייתי ממליצה להתחיל בהסרת שיער אינפרא/לייזר.
ככל הידוע לנו עד כה,אין שום סכנת קרינה/פגיעה בפוריות וכ"ו...
אם המחזור לא סדיר אופן משמעותי, ניתן לבצע בדיקות דם לפרופיל הורמונאלי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתרריקי11/04/2011בקר טוב
בתי בת 15, בעלת שיעור קצת יותר מהרגיל.
הבטן, הגב, ובצדי הפנים, יש שערות (קצרות - אך שחורות).
מיותר לציין שהדבר מציק לה מאד, ופוגע בבטחון העצמי ובשמחת החיים שלה.
שאלתי, היא , האם טיפול הורמונלי, יכול לפתור את הבעיה?
האם השימוש במכשיר הסרת השיער הביתי לצמיתות יעיל ומומלץ?
ואיזה פתרון מיידי יכול להיות לבעיה.
יש לציין כי לפני שנה, בתי חימצנה את השערות בבטן, והן השחירו יותר.
הייתי שמחה לקבל תשובה מכל מי שיודע וחווה את הסיטואציה, ועוד יותר אשמח לקבל תשובה מרופא/ה המטפלים בנושא.
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראמא מודאגת
ריקי14/04/2011אנא ענו לי............תודה
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעווהרונן אלגרבלי10/04/2011שלום לכם , רציתי לשאול אם אני אעשה פעם אחת ברגליים שעווה השיער יגדל קצר יותר , ארוך יותר .. השעווה תדלל אותו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
קרין10/04/2011אחרי שעווה השיער יגדל ויחזור בדיוק לאורך שהוא היה קודם.
מבחינת דילול, שעווה תדלל לך את השיער אבל ממש טיפה, בקושי תראה את זה. דילול משמעותי יתרחש רק אחרי עשרות הורדות בשעווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחה מוגברתנועה09/04/2011התחלתי הסרת שיער בipl במכון מוכר.
אני אחרי שני טיפולים במפשעה.
אני עושה מפשעה מלאה.
הבעיה שצמח לי יותר שיער במפשעה ממה שהיה לי לפני שהתחלתי.
האם להמשיך.?
אני מאוד מוטרדת.האם זה שכיח בתחילת הטיפולים וזה יפתר עם המשך הטיפול?
הבנתי לפני תחילת הטיפול שאחרי 2 טיפולים אני כבר אראה דילול של שיער.
ועכשיו יש לי צמיחה מוגברת .מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצמיחה מוגברת - תגובה
17/04/2011שלום נועה,
זה לא אמור להיות כך, בררי את המצב עם המטפל/ת שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יפעת26/04/2011שלום לך
קודם כל מדובר על תופעה שכיחה , אחת הסיבות שיכולות לגרום לכך היא קיום של זקיקים רדומים באזור המטופל , והטיפול גרם להם להתחיל לצמוח. לעיתים בתחילת טיפולים מבצעים טיפל בעומצמה נמוכה ובמקום להרוג את הזקיק, הטיפול גרם להזרמת דם לזקיקים רדומים וחימומם ולכן הם התחילו לצמוח.
חשוב שתבדקי שאת מטופלת במכשיר לייזר ולא במכשירי אינפרא אדום (לא להתבלבל עם שמות שיווקיים ומסחריים להתעקש לקבל תשובה ברורה וגם לבדוק אותה ) למה ?
כי אם את מטופלת בלייזר העוצמות הן חזקות ובסופו של דבר יתמודדו גם עם הזקיקים הרדומים שעלו , אם את מטופלת במכשירים פחות עוצמתיים יש סיכוי שהם הצליחו לעודד את הזקיקים אבל לא יצליחו להרוג אותם לגמרי גם בסוף עשרות של טיפולים.
סופי ברנר
מנהלת החטיבה לרפואה אסתטית
care שרותי רפואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה הכי כדאי לעשות הסרת שיער?אנונימית09/04/2011אני מניחה ששאלו את השאלה הזאתי אלפי פעמים..וזה כבר מציק לראות את ההודעה הזו שוב ושוב!
אבל אני ממש בהתלבטות כבר חודש שלם.
אני בת 19 אם הגיל משחק תפקיד..
הייתי בכל המכונים האפשריים ובסופו של דבר נשארתי עם התלבטות בין אמריקן לייזר לבין care
אמריקן לייזר נתנו לי הצעת מחיר של 10 אלף, וcare נתנו לי של 8700
רגליים מלאות, ידיים מלאות, פס בטן, בית שחי ופנים (הפנים זה בעיקר מה שהכי חשוב לי כי יש לי שם שיעור רב)
המחיר לא שאלה מבחינתי זה לא מה שישנה לי
עכשיו כמובן שיש באמריקן את הקטע של הטיפולים לכל החיים שזה גם פלוס כלשהו
הכי חשוב לי זה יעילות מי הכי יעיל מבין שתיהם מאיפה אני יצא הכי מרוצה?
תודה לעונים ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרועוד שאלה קטנה..
אנונימית09/04/2011אני ממש ממש רגישה לכאב אין לי כוח סבל בגרוש.
מה אפשר לעשות כדי להקל על הכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קצת מוזרה אבל כנסו ובבקשה תענובן 1707/04/2011למלא בנים שאני רואה יש תחת כזה די חלק כזה ויפה בלי שיערות ממש כמעט לכולם לכל מי שאני רואה בגילי, ולי כן יש כזה לא הרבה מאוד אבל יש די הרבה.
רציתי לשאול אני לא יודע מי לשאול, יכול להיות שהם מגלחים אותו? או שזה כככה בדר"כ חלק לכולם ואני נדפקתי?
ואם אפשר לגלח את שלי באיזה דרך צורה... מפריע לי כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
קרין10/04/2011היי, זה עניין גנטי. לא שמעתי על אף אחד שמגלח בישבן. לדעתי ממש ממש לא כדאי לך לגלח כי השיער יצמח קשה יותר. אתה יכול להוריד בשעווה או להוריד לצמיתות באיזה מכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת אצל מי ראית אבל
דינה12/04/2011אני לא יודעת אצל מי ראית ישבן חלק אולי בסרטים.
אבל לבעלי יש ישבן עם שערות ונראה לי די נורמלי (והוא לא נחשב לשעיר). חוץ מזה שכל הזמן הוא עם תחתונים או מכנסים אז מי רואה?
ורק לידיעתך, אם מתחילים להוריד (לא משנה באיזה סוג של טיפול/מכשיר) אז אי אפשר להפסיק כי אח"כ זה יראה גרוע יותר (מניסיון של הורדת שערות מחלקי גוף אחרים)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן 17!
דניאל13/04/2011לא יודעת למה סתם מנסים להלחיץ אותך כאן, זה ממש נורמלי להסיר שיער.. אל תדאג, כולם עושים את זה בימינו גם בנות וגם בנים :)
אז לא נורא שאתה טיפונת שעיר שם.. פשוט באמת עדיף שלא תגלח כי זה כן גורם ליותר מדי צמיחה, אבל אם למשל תעשה את זה כמו שצריך בצורה מסודרת עם מכשיר להסרת שיער, לא אמורה להיות בעיה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדירות טיפוליםחן07/04/2011שלום
אני מטופלת בלייזר בשוקיים,בית שחי וממפשעות
רציתי לדעת מה התדירות טפולים המומלצת
ב2-3 הטיפולים הראשונים ביצעתי כל חודשיים שלושה, אבל כרגע הצמיחה מופחתת, באיזה תדירות כדאי לי? האם מרווחים גדולים מידיי יכולים לפגוע ביעילות? האם מרווחים צפופים מידיי יכולים לפגוע בה? מה מקס' הרווח בין טיפול לטיפול?
בתודה!
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתדירות טיפולים - תגובה
17/04/2011שלום חן, לאחר כ- 3 טיפולים ראשונים, כדאי להגיע לטיפול רק בצמיחה מלאה באזור.כלומר בסביבות ה-4 ח' לאזורי גוף.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר 4MPשי06/04/2011שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהי או מישהו ניסה את המכשיר להסרת שער 4MP מה התוצאות ואם כדיי לרכוש את המכשיר חג שמח לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעצה טובה
דנה07/04/2011בתוך אחת שלמדה על בשרה (מבלי להשמיץ אף חברה כמובן) - אני ממליצה לך לעשות סקר מקיף. לא כל מה שנוצץ זהב. גם אני נפלתי לפני שנתיים עם חברה שפרסמה ברדיו ובטלויזיה ללא הפסקה והיום אתה כבר לא שומע עליהם. אם תחשוב קדימה זה רק יהיה לטובתך. חשוב גם לבדוק עלויות של תיקונים, אחריות ופולסים (גודל ומהירות). יש המון שחקנים בשוק הזה ולכן חשוב להיות חכם... אני מציעה לך להרים טלפון ולקבוע פגישות עם כולם. השחקנים הגדולים היו זה 4MP , SHR ומד-אופ. בנוסף יש לך עוד מעמד ביניים עם מכונות כמו קריסטל וג'יגי.
בקיצור, תלמד מאחרים. תתיעץ ואל תמהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה חמה
מאיה10/04/2011לכי על משהו מוכר עם אבא ואמא כמו שאומרים, לומניס, אלמה, קנדלה...
תבררי טוב מה זה ה4mp הזה, מי היצרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול שיער בידיים - גבראביב06/04/2011רציתי לדעת אם יש איזשהו טיפול שמאפשר דילול של שיערות הידיים ?
כמו כן , השיערות שלי לא צפופות אלה ארוכות.. יש אפשרות לעשות עם זה משהו ?
כמו כן , אני רוצה שזה יראה הכי טבעי שיכול להיות וגם במהלך הטיפול שלא יראו יותר מידי שאכן נעשה טיפול
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדילול שיער בידיים - גבר - תגובה
17/04/2011שלום אביב, הלייזר לא משפיע על אורך השיער,אלא רק על כמותו, עוביו וצבעו.
ובמהלך הטיפולים, האזור יראה מגולח או נטול שיער(נשר)עד לצמיחה המחודשת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעירות יתר לילדה בת 3.5סתיו05/04/2011שלום רב,
יש לי ילדה בת 3.5 מאוד שעירה. השעירות שלה היא ברגליים, ידייים וכל הגב.
השערות שלה הם כמו פלומה ומאוד ארוכות. אני מעוניינת עוד לפני הקיץ לעשות משהו עם השיעור שלה, כדי שלא יסתכלו ויצחקו עליה. אני יודעת שזה מוקדם לטפל בשיעור יתר בגיל כזה אבל המקרה שלה הוא מאוד קיצוני וגורם למבטים וללעג. אני מעוניינת לחסוך ממנה את זה. מה ניתן לעשות בגיל כזה כדי להוריד שיער שהכי פחות יזיק ויכאב לה? חשבתי אפילו על גילוח, האם גילוח מגביר את כמות השיער ומעבה אותו?
תודה עבור העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי, ביתי סובלת מאותה בעיה
אמא חרדה19/07/2011לצערי זה תורשתי (כיוון שאני סבלתי מאותה בעיה וכן יש שיעור יתר אצל משפחתי)
אני גם מתלבטת מאוד מה לעשות.. אני אשמח אם נוכל לדבר על זה.. אני פשוט מרגישה שאין עם מי לדבר, כל חברותיי/מכריי לא נתקלו בתופעה שכזו (ילדיהם חלקים למשעי).
אם את מעוניינת, החזירי לי הודעה וארשום לך את המייל שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעירות יתר לילדה בת 3.5 - תגובה
שי שחר19/07/2011שלום סתיו
לפני שאת נוקטת בצעד כזה של גילוח, רצוי לחשוב היטב אם זה מה שהיית עושה לעצמך תוך מחשבה עתידית שהשיער עלול לצמוח קשה,שחור וחזק יותר.
לא ממליץ להתעסק בזה ואולי רופא עור עשוי להבין לעומק מה הבעיה ולפתור אותה באמצעים אחרים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעירות יתר לילדה בת 3.5 - תגובה
17/04/2011שלום לך, לפני כל דבר תתיעצי הייטב עם רופא/ת הילדים שלה.
התערבות כזאת בגיל כה רך לא מוכרת לי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לא לגלח!
רוזה10/05/2011מעצם שאלתך כנראה שאין לך ניסיון עם גילוח – השיער צומח עבה יותר, כהה ואולי צפוץ יותר, הצמיחה גורמת לגירוד ולגירוי, השיער שצומח הוא קוצני למגע ועלול לצמוח מתחת לעור וליצור פצעים.
את יכולה להלביש אותה בשמלות עם חלק עליון שהוא חולצה (או אפילו חולצה מתחת לשמלה עם כתפיות), לגבי הרגליים – המון ילדות קטנות שעירות מאוד ברגליים ובזרועות, ובים או בבריכה – בגד ים שהוא בעצם חליפה (מאוד פופולרי כהגנה מהשמש). חוץ מזה כדאי להתייעץ עם רופא לסיבת השעירות והאם צריך לבצע בדיקות של הורמונים למשל, אבל איני יודעת אם עושים זאת בגיל הזה וייתכן שהשערות ייעלמו מעצמן עם הגיל.
רק שני דברים חשובים:
1.לא לגלח בשום פנים ואופן.
2.לא להראות לבתך שהשיער מפריע לך – מכאן מתחילות כל הבעיות של הדימוי הגופני הנמוך וחוסר הביטחון העצמי שיפגע בה בכל התחומים (בעיקר החברתי). אם זה יפריע לה בגיל מסויים – היא תאמר לך ואז תוכלי לסייע אבל עד אז אל תאמרי לה שזה לא יפה או לא אסטטי וכו' – תגרמי לה נזק שיהיה מאוד קשה לתקן אם בכלל בעתיד (נסי להזכר בהערות ועצות יופי שקיבלת מאמך או מדמות משמעותית אחרת בחייך ואיך הערות אלו השפיעו עלייך).
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער שחי ומפשעותאתי04/04/2011שלום,
רציתי לדעת איזה טיפול יעיל יותר להסרת שיער, בשיטת dpc או לייזר, שמעתי על מכשיר לייטשר דואט?
בנוסף, אמרו לי שכיוון שאזור הבטן הוא אזור הורמונלי יתכן שטיפולי הסרת השיער יגבירו את צמחית השערות. האם הסיכוי לזה הוא גבוה ולכן כדאי להימנע מלהסיר שיער בבטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער שחי ומפשעות - תגובה
17/04/2011שלום אתי,2 הטכנולוגיות יעילות לטעמי עם עדיפות ללייזר.
באזורים הורמונליים צריכים לטפל רק בשיער משמעותי ולא בפלומה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער בהיר מהפניםסקובית04/04/2011שלום,
וודאי נשאלתם כבר לסוגיה ובכל זאת..
מה השיטה הטובה ביותר להורדת שיער מהפנים (שפם, סנטר)
בלונדיני פלומתי ועדין?
האם זה טיפול כואב? האם הוא אמין?
רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני לא בטוחה
הגר05/04/2011אבל לפי מה שקראתי אם יש לך הרבה שיער באזורים האלה - עדיף להשתמש בלייזר/IPL
אם יש לך פחות - עדיף באפילציה
קראתי גם שאם מורידים בלייזר קיים סיכון לצמיחה עודפת באזורים תת-לסתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מנהלי הפורום לא עונים?
סקובית06/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער בהיר מהפנים - תגובה
17/04/2011שלום לך,
בשיער כמו שאת מתארת לא נוגעים בד"כ,ובעיקר לא בלייזר או מכשיר אור .
את יכולה לבדוק נושא של אפילציה - מחט חשמלית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציהשרון04/04/2011שלום.. שמעתי שאסור לעשות טיפולי אפילציה( מחט חשמלית) באיזור הגבות.. זה מסוכן לעשות את הטיפול בין הגבות? וגם בעיצוב הגבות בכללי..?
ומותר לעשות אפילציה בכל שאר הגוף? בטן? בית שחי..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
17/04/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_קוסמטיקה_פרא_רפואית' id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעווה במפשעה וגלולת חירום נורלבומורן03/04/2011ביום שבת לקחתי נורלבו זו גלולה שלוקחים במקרה של סקס לא בטוח כאילו בלי קונדום וכו' וביום רביעי יש לי תור לשעווה במפשעה. האם אני צריכה להגיד לבחורה שעושה לי שעווה על הנורלבו שלקחתי או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה קשור גלולת יום המחרת לשעווה?
חלי07/04/2011זה כאילו נעשה חיצונית אז לא נראה לי שצריכה להיות בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינה הורמונלית
מאיה10/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?היועצים שלנו
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)