מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בשיטת DCPנטלי15/03/2011
שלום
הנני מעוניינת לבצע הסרת שיער באיזור הרגליים ורציתי לוודא איזה שיטה מומלצת יותר- לייזר או DCP?
תודה,
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדובר במכשיר IPL
ריקי מינצר16/03/2011מדובר במכשיר IPL (אינפרה).
כל השאר זה שמות יפים שאין מאחוריהם שום דבר
ריקי מינצר, מנכ"ל care* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות טיפולים התייעצות דחופהדניאל15/03/2011
שלום אני בעבר עשיתי טיפולים בלייזר וכעת אני רוצה לעשות במקום אחר וכן במקום אחר.
ההתלבטות היא בין 2 מכונים שה-1 מציע -ללא הגבלת טיפולים כמובן שהמחיר יקר יותר.
לביין מכון אחר שמציע 10 טיפולים בהנחה יחסית.
אין לי שמצ לגבי המכשירם אם הם כואבים או לא..הם כן מתהדרים בפרסומות לא מעטות לגבי טיב המכשירים.(בזמנו שעשיתי זה נורא כואב והשתמשתי במשחת המלה)
מה כדאי
מה הסבירות שלדוג' באזור כמו הרגליים- אצטרך יותר מ10 טיפולים??
האם שווה להשקיע את הסכום הנוסף על מנת לא לקחת סיכון שאי פעם אצטרך תוספת של טיפול או שנייים?.
מישהי יכולה לתת חוות דעת. אני לבנה וגון השערה היא שחור.
**אודה לתגובה בהקדם ..
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה תשובה?
דניאל16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיטוי מכשיר ה-IPL להסרת שיערכוכי15/03/2011
האם מכשיר ה-IPL זקוק לחיטוי בין לקוח ללקוח או שדי בקרן האור שיוצאת ממנו כחיטוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוי מכשיר ה-IPL להסרת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט19/03/2011חיבים לחטא את המכשיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות על הסרת שיער ומכוניםסיגלית14/03/2011
שלום רב,
אני בת 32 בעלת גוון עור רגיל (לא כהה ולא בהיר), יש לי פיברומיאלגיה וילדתי לפני חודשיים בניתוח קיסרי.
ברצוני לעשות הסרת שיער באיזור המפשעות ובית השחי ולאחר קריאה באינטרנט אני עוד יותר מבולבלת. ברצוני לדעת כמה דברים:
1. מה עליי לשאול ומה עליי לדעת כאשר אני פונה למכון להסרת שיער?
2. ישנם מבצעים של מספר טיפולים במחיר מצחיק- האם זה אמור לעלות חשד או שמה הטיפולים כיום אינם יקרים כבעבר?
3. מה עדיף IPL או SHR ? ומהו המכשיר היעיל ביותר עבורי?
4. האם מישהו שמע על מכונים ומה דעתכם:
*מדיקל הליניג ספא ת"א
*דרמוקוסמטיקה ת"א
*ענת גונן הרצליה
אשמח מאוד לכל דעה,
תודה רבה יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מישהו שמע על אקווה קליניק ?
ttt14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער מהפניםמיכלי13/03/2011
שלום,
מגיל 17 סבלתי מתופעה של שיעור יתר. טיפול בגלולות דיאנה באותם שנים "הדף" את העניין. ובאמת במהלך השנים יש לי בגוף שעירות די רגילה. לא משהו חריג. אני גם עם עור בהיר כך שאולי שזה יותר בולט.
אך לצערי בסנטר המצב לא הטיב עמי ובמשך השנים ועם כל הריון המצב החמיר. השערות עברו גם לאזור בין הסנטר לצוואר ואין צורך שאבהיר עד כמה זה מעצבן, דוחה ומתסכל. בהריון זה תמיד כאילו נעצר ואז אחרי הלידה זה חוזר ובגדול.
אני תולשת אותם מדי יום עם פינצטה כבר שנים ומתחת לסנטר מוציאה אותן עם שעווה.
מאוד מאוד לא נעים. הייתי פעם בהתייעצות לגבי לייזר ונאמר לי שמכיוון שבסנטר זה הורמונלי זה תמיד יחזור אלא אם אעשה טיפול ארול של כ- 4 שנים. אולי אז זה יעזור.
זה סיוט חיי שהייתי רוצה כל כך להפטר ממנו. אני בחורה נאה, ומאוד אסטטית וזה תמיד מעיב על הכל(למרות שלמדתי מצויין להסתיר זאת לצערי)
אנא תשובתם אם יש לי סיכוי להפטר מהדבר המעצבן והדוחה הזה? זה ישנה לי לחלוטין את ההרגשה ואת איכות חיי. אשמח לשמוע שיש פתרון בכל זאת.
תודה רבה
מיכלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבים לגלח לפני לייזר בפנים?
אני14/03/2011חייבים לגלח לפני טיפול לייזר בפנים?
יש עוד שיטה חוץ מאפילציה לפנים ( חוץ מלייזר כמובן)...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה
הדס21/03/2011היי מיכל,
רציתי לדעת אם במקרה קיבלת תשובה לשאלותייך,
אני מזדהה עד מאוד ומעוניינת בתשובות לאותן שאלות בדיוק.
יום טוב
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי הדס
מיכלי21/03/2011לצערי אין אף תגובה עדיין...למרות ששלחו לי הודעה שכן....אבל ענו לי מפורום אחר שכדאי ואלך להתייעץ עם אנדרוקרינולג והוא כבר יפנה אותי לשיטה שהכי תתאים למצבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה גם לצערי ....טופלתי בלייזר
גל27/03/2011ואפילציה ונשאר לי שיער בעיקר בסנטר ובצוואר ובפאות הלחיים ...ממש יעזור אם תספרי אם מצאת משו,או אם הרופא שהפנו אותך אליו עזר לך ... מוזר שעם כל הטכנולוגיה שיש אין שום כדור או דבר שיכול לעזור עם דבר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מהפנים - תגובה
29/03/2011שלום לך, האם בין ההריונות את "על" דיאנה, או לא נוטלת דבר?
אם עדיין יש שיבוש הורמונלי, ואת לא נוטלת ט. מאזן,זה לא ייעלם.
אם את כן לוקחת טיפול מאזן,אולי אפילציה בסבלנות תועיל.זאת בהנחה שאין "המון" שיער.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לד"ר אהרונוביץ
מיכלי30/03/2011שלום ד"ר אהרונוביץ,
מהיום שהתחלתי ללדת לפני 10 שנים אני לא נוטלת דבר.
אני לא חושבת שכמות השערות שיש לי על הסנטר היא במצב לאפילציה, רק לטיפול שמכסה שטח גדול יותר. השיער עבר לי גם מתחת לסנטר לכיוון הצוואר. שם אמנם זה יותר פלומה עבה אבל זה מחמיר.
האם יש טיפול שיכול לעזור מלבד אפילציה?
תודה
מיכלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לד"ר אהרונוביץ - תגובה
17/04/2011שלום לך, לא ציינת אם הפרופיל ההורמונלי שלך בגדר הנורמה,כעת.יש לזה משמעות בנוגע ליכולת שלך להיות עם פחות שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכלי,
הילה30/03/2011אני הילה, עשיתי הסרת שיער בטכנולוגיית ה- SHR, זו טכנולוגיה יעילה ביותר, היעילה ביותר כיום.
טכנולוגיה זו מבצעת את הסרת השיער על כל סוגי העור, פחות מכאיבה ונותנת את התוצאות הטובות ביותר שקיימות היום. אם את רוצה טלפון: 050-7242887* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי הילה
מיכלי30/03/2011הי הילה,
האם היו לך גם שערות על הסנטר כמו זיפים וזה עזר לך?... כמה זמן עד שזה מתחיל להעלם אם בכלל? אשמח אם תספרי לי עוד פרטים
איפה טופלת ?
תודה מיכלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערמעיין13/03/2011שלום
אני בת 22 ומעוניינת להסיר שיער לצמיתות במפשעה, בית שחי ורגליים.
קראתי על השיטות השונות להסרת שיער ואני מעוניינת לדעת מהי השיטה המוצלחת ביותר- הן מבחינת התוצאות והן מבחינת הסיכונים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער - תגובה
14/03/2011שלום מעיין, השאלה שלך כללית מדי,חסרים נתונים ספציפיים שלך.
הכי מומלץ לך פשוט לעשות עבודת "רגליים" ולגשת למספר איבחונים ולהתרשם.
באופן כללי,יש חשיבות למכשור,עדיפות ללייזר,ולמיומנות המטפל.כל זאת בהנחה ששאר הנתונים האישיים שלך מתאימים לטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהירה
כוכב15/03/2011מצטרפת לשאלה אבל רוצה לדעת אם אני בהירה הבנתי שיש את אלוס שמתאים לי
זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
אנה16/03/2011נכון
גם יש את המכשיר בשם me שעובד בשיטה הזאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן להסיר שיער בלייזר או בשיטה אחרשי11/03/2011אחרת שיער לצמיטות בצבע גינגי כהה?
אם לא אז באיזה שיטה כן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרניתן להסיר שיער בלייזר או בשיטה אחר - תגובה
14/03/2011שלום שי,
ג'ינג'י זה צבע מדהים, אך לא יעיל בהסרת שיער בלייזר.
אם מדובר באזורים קטנים,ניתן לשקול אפילציה .
לגבי אזורים גדולים וצפופים,רק גילוח או מריטה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע להסרת שיעריגאל11/03/2011שלום אני מאוד מעוניין לבצע טיפול אפקטיבי ויעיל להסרת שיער בעיקר באיזורי המפשעה והישבן (אני גבר בן 22)
השאלה היא כזו, לאחר שפניתי ל2 מכוני הסרת שיער בלייזר, נאטורפיל ואמריקן לייזר, מסתבר שבנאטורפיל נקבעתי על ידי המומחים כמתאים מבחינת גוון השיער באיזוריםם הנ"ל (גוון שהוא חום עד חום בהיר) ואילו באמריקן לייזר נקבעתי כלא מתאים.
כיוון שהשיער מתפתח אצל גברים לפחות עד גיל 30 אם אני לא טועה, לעשות טיפולי לייזר נקודתיים (של 1 עד 10 כמו שהציעו לי בנאטורפיל) בשלב זה ולזרוק הון תועפות כאשר אין למכונים התחייבות להצלחה נראית לי מאוד לא כדאית.
השאלה שלי אם כן היא מה ניתן לעשות? איזה טיפול יכול לעזור לי בכדי להוריד שיער ולדלל את האיזורים הנ"ל (מפשעה + ישבן) שיחזיקו לזמן ארוך יותר וידללו את האיזורים בצורה טובה יותר (ולא יעבו אותם כמו שעושה גילוח - שגורם לשערה לגדול עבה יותר)
איזה סוגי טיפולים יש, אפילו ביתיים, אפילו בקנייה של מכשור כזה או אחר בקנייה חד פעמית יקרה, אך שהשימוש בה יהיה כדאי לאורך זמן.
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער חום בהיר לא מגיב לטיפולי לייזר
ריקי מינצר13/03/2011שלום לך,
שיער חום בהיר לא מגיב לטיפולי לייזר או קרן אור.
שיער חום כהה עשוי להתאים.
אשר לתוצאות: למרות אי הנעימות לא ניתן להתחייב לתוצאות מוגדרות (לדוגמא: הפחתה של 80% מהשיער) מפני שכל אחד מגיב אחרת לטיפולים.
מנסיוני, האזורים שציינת מגיבים היטב וניתן לראות הפחתה נאה בכמות השיער בתוך 10 טיפולים (ובלבד שגוון השיער מתאים) אבל כאמור זה גם תלוי בתגובה אישית של כל אחד.
אז מה עושים בכל זאת: אני מציעה לך לרכוש 3 טיפולים. לאחר שתסיים טיפול שלישי תמתין כ3-4 חודשים. לאחר שתגיע לצמיחה מלאה, תבדוק: אם כמות השיער פחתה זה אומר שאתה בהחלט בכיוון ויכול לרכוש עוד. אם לא- לפחות לא רכשת כמות גדולה מדי ויקרה מדי של טיפולים.
חשוב מאוד לצלם את האזורים לפני הטיפול על מנת שתהיה לך השוואה. במכונים רציניים עושים את זה כשגרה.
שיהיה בהצלחה!
ריקי מינצר, מנכ"ל care* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרה סאונד או סגולה??רותם10/03/2011שלום .
מה זה אולטרה סאונד או אולטרה סגולה לטיפול הסרת שיער בפנים?
עד כמה זה באמת יעיל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראולטרה סאונד או סגולה?? - תגובה
14/03/2011התכוונת לאפילציה באולטראסאונד?
פני לפורום קוסמטיקה פארא-רפואית
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDEPILIGHT IPLרותם09/03/2011שלום ..
אני רוצה לעבור טיפוליי לייזר במכשיר DEPILIGHT IPL , נאמר לי שגם במכשיר הזה אין כאבים ואין תופעות לוואי , השאלה שלי היא אם המכשיר זהה לטכנולוגיית SHR שאני ממש לא רוצה !!!...
מישהי שמעה על המכשיר הזה?...
בדרך כלל מרגישים תחושות צריבה שמטופילם בטכנולוגית IPL מה שאומר שהיא פועלת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעוד משהו .....
רותם09/03/2011מה זה קרן אור להסרת שיער בפנים ?..
אמרו לי שזה טכנולוגיה חדשה של אפילציה לפנים..
זה יעיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDEPILIGHT IPL - תגובה
14/03/2011שלום רותם,
איני מכירה. מי היצרן? מי מורשה לעבוד עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת..חן09/03/2011לאחר סקר שוק קצרצר: קוסמטיקאית פרטית,פרופורציה,אמריקן לייזר ונאטורפיל,
כמובן שעדיין יצאתי מבולבלת מה ולאן כדאי ללכת,במידה ומישהו שקורא את זה והתנסה באחד מהם יוכל להמליץ לי אשמח.. מעבר לכך קראתי באחת התגובות שרשמתם שבאזור הירכיים זה עובד פחות טוב,אז האם עדיף לקחת רגל שלמה ולקוות שזה יעבוד ואו חצי רגל ואת הירך להמשיך לעשות בשעווה או כל הסרת שיער אחרת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמתלבטת.. - תגובה
14/03/2011שלום חן,
בירכיים,זה יעבוד נהדר אם יהיה שם שיער מתאים.
יש בנות רבות אשר אצלן שיער הירכיים דק ועדין יותר מאשר בשוקיים ולפעמים הוא פחות מתאים ללייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לילדה בת 8סמדי08/03/2011שלום רב,
ברצוני לשאול ולהתייעץ בקשר לאחיינית שלי. ילדה מקסימה שברירית ומאוד עדינה.
היא מאוד מאוד שעירה בכל הגוף אך אפילו באזורים שבלבוש קייצי רגיל בולטים מאוד, בפנים-אפילו הגבות מחוברות, בידיים וברגליים. היא חווה לא מעט הצקות מחברים בבית הספר ואף כינויים מעליבים. ברור שהוריה וכל בני המשפחה מחזקים את הבטחון העצמי שלה אבל ביננו זה באמת לא נראה טוב או אסטתי וזה ממש כואב.
קראתי בהודעות קודמות שנשאלו באותו הקשר שאתם לא ממליצים לבצע טיפולי הסרת שיער בגיל זה, על פניו זה ברור והגיוני אבל בכל זאת שאני חושבת על הקידמה שיש לנו ברפואה אולי בכל זאת אפשר לעזור לה? היא כל כך שברירית ועדינה שאין מקום לחשוב על מריטה בדרכים שונות לפחות באיזור הפנים למרות שזה מפריע לה מאוד. האם יש טיפול לצמיתות בגיל הזה שיכול לעזור עם תרופת אלחוש כמו אמלה, האם נעשו טיפולים כאלה בגיל זה אם הילדה רוצה? האם יש נזק בגיל זה לבצע הסרת שיער בלייזר? ואם לא כדאי עכשיו בגיל שמונה, באיזה גיל הכי מוקדם היא תוכל להתחיל?
אודה לך מאוד על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער לילדה בת 8 - תגובה
14/03/2011שלום סמדי,
באמת בעייה לא פשוטה,ליבי ליבי על הילדה. האם הילדה נבדקה ע"י אנדוקרינולוג ילדים?האם התיעצתם עם ר. הילדים שלה?
טיפולי לייזר/IPL באזור הפנים בגיל כה צעיר עלול לגרום לצמיחה מרובה יותר ולכן במקום להועיל זה עוד יכול להחמיר.
מכשיר הסופרנו, פחות אגרסיבי מבחינת כאב וסכנת כוויות,נסו לברר אם יש מכונים שמטפלים בילדים,ויש להם מכשור שכזה.הטיפול אולי ייתן לה הפוגות בצמיחה והפחתה מסויימת אך קרוב לודאי שלא תהיה יעילות כמו אצל מבוגרים יותר.
הגיל המומלץ להתחלת טיפולים,הוא בחלוף כ-3-4 שנים מיום קבלת המחזור החודשי.
זה שהילדה רוצה,לצערי,זה לא התוויה נכונה לטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סמדי14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערלך07/03/2011אני מעוניינת בהסרת שיער בלייזר בבית שחי רגליים ומפשעה.
אני רוצה להביא ילדים בע"ה ולא מעוניינת לחכות כשנתיים בכדי לסיים את כלל הטיפולים ואז לתכנן ילדים
ש לי מספר שאלות בנושא אשמח לתשובות:
1.מה ההשלכות של הלייזר על העובר במהלך ההיריון האם יכולים להיגרם מומים בעקבות הקרינה?
2.האם יש תקופה מסוימת במהלך הריון שמותר לבצע טיפול? האם החברות שמתמחות בהסרת שיער עובדות גם עם נשים בהיריון?האם יש חלקים מסוימים שאסור להסיר מהם שיער בלייזר במהלך ההיריון?
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער - תגובה
14/03/2011שלום לך
אין מבצעים טיפולי הסרת שיער במהלך הריון,זה בניגוד להמלצות היצרן.
את יכולה להתחיל ומשתדעי שאת בהריון, הפסיקי עד לאחר הלידה וההנקה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתפיים,גב,פניםדייגו07/03/2011שלום,
לפני כחצי שנה סיימתי סדרה של טיפולים (מעל 12) בעזרך מכשיר lightsheer ET באזורי הגב,כתפיים,חזה ופנים (שיער מחוץ לקו הזקן). השיער בחזה והבטן הרבה יותר דליל והתוצאה היא לשביעות רצוני מלבד זה שיש שיערות ארוכות. בגב ובכתפיים יש עדיין שיערות שחורות וגם שיערות עדינות. הבעייה היא שהשיערות ארוכות. בפנים יש מעט שיערות מטרידות צבע עורי הוא לבן ושיערותיי שחור.עליי לציין שאף פעם לא הייתי יותר מדי שעיר בגב+כתפיים.
אני מעוניין שתענו לי על מספר שאלות:
1. האם סדרה נוספת של טיפולים יסיר לגמרי (או כמעט) את השיער בגב+כתפיים? ואם כן, בעזרת איזה מכשיר?
2. האם ניתן לעשות משהו עם השיערות הארוכות? בפנים ובבטן+חזה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכל כמה זמן הרופאים בפורום עונים?
דייגו11/03/2011כל כמה זמן הרופאים בפורום עונים על השאלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתפיים,גב,פנים - תגובה
14/03/2011שלום דייגו,
1. אזור הגב כתפיים הוא עיקש יותר מאחרים,יתכן, וזאת כמובן בהכללה ומבלי להתייחס ספציפית אליך,ומספר טיפולים נוסף והפעם בלייטשיר XC בעוצמות יעילות יוכלו לקדם אותך עוד מעט. במידה ולאחר כ-3 טיפולים לא השתנה המצב משמעותית,יתכן וזה המירב שניתן.
2. לגבי השיערות הארוכות הפזורות ניתן לעשות אפילציה-מחט חשמלית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער במכשיר אינפרה אדוםמאיה07/03/2011שלום,
לפני שבועיים עשיתי טיפול להסרת שיער בידיים בעזרת מכשיר אינפרה אדום אצל מישהי בבית.
לאחר הטיפול היא הסירה לי את השערות הנותרות בעזרת שעווה.
בעבר עשיתי טיפולי לייזר למקומות אחרים בגוף ונאמר לי כי אסור להשתמש בשעווה במקומות המטופלים עקב הסרת השורש.
שאלתי היא, האם הסרת השער בשעווה לאחר טיפול האינפרה אדום מבטל את השפעת הטיפול כמו בלייזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער במכשיר אינפרה אדום - תגובה
14/03/2011שלום מאיה,
באמת לא ברור לי ההגיון,האם לא סומכת על הטיפול שבוצע לפני המריטה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?היועצים שלנו
מהנדס אלקטרוניקה, בעל ניסיון של עשרות שנים באנטנות, תקשורת סלולרית והבטחת איכות. מעביר הרצאות בנושא הקרינה הסלולרית וסיכוניה. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)