מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משחת בטאקרוטן Gרוני24/11/2015
יש לי כבר תקופה גרד בישבן (סביב פי הטבעת לא בו). היה לי את זה לפני שנים ובדקתי שזה לא טחורים. אז זה נעלם רק במריחת משחה. אני לא כל כך זוכרת איזו האם בטאקרוטן מתאימה לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת בטאקרוטן G - תגובה
אילן ללבניקוב25/11/2015רוני שלום,
הבטאקורטן היא משחת מרשם ולכן השימוש בה הוא רק לאחר ייעוץ של רופא,
אם זה רק גרד בעור ניתן למרוח משחת קלנדולה או אלוה ורה המרגיעה את העור,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכיפות במתן שתן ודליפת שתןדוד24/11/2015
שלום רב
אני בן שבעים לא לוקח תרופות, האם יש איזה תרופה טבעית לתכיפות במתן שתן מתעורר כל 3 שעות ואם אני מתעכב אפילו למס דקות בנתינת שתן יש דליפת שתן. אנא תשובתכם חשובה כי איכות החיים שלי ירדה פלאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכיפות במתן שתן ודליפת שתן - תגובה
אילן ללבניקוב25/11/2015דוד שלום,
ניתן בהחלט לסייע לך על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא המסייעים רבות למטרה זו.
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קסרלטומוסא23/11/2015
עקב הפרעות קצב,פרפו פרוזדורים נוטל קרטיה 100,אני בן 65 והקרדיאולוג המליץ להחליף לקסרלטו 15 עקב הגיל וארוע חולף שהיה לפני כ8שנים רק הוא לא הסביר אופן החלפת הכדור,הכוונה האם היום אני מפסיק קרטיה מחר אני ממשיך בקסרלטו ,האם יש צורך להמתין בין לבין,האם צריך לבצע ב"ד דם אבקש הסבר,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קסרלטו - תגובה
אילן ללבניקוב25/11/2015שלום רב,
אלו הן שאלות חשובות ביותר ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהי השפעתו של המיקרופירין?ניצן22/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מהי השפעתו של המיקרופירין? - תגובה
אילן ללבניקוב25/11/2015ניצן שלום,
המיקרופירין הוא למעשה אספירין ומשמש לדילול הדם,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרדעופרי22/11/2015
מזה כשבועיים סובלת מעקצוץ או גרד המתחזק לפעמים ולפעמים יוצר תחושה שנעלם
בשפתיים הפנימיות והדגדגן, ללא כאב דימום או הפרשה וכן לא באזור פי הטבעת.
בעבר כבר קרה.
אני בת 57 עם סוכרתית.
האם ניתן להמליץ על משחה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד - תגובה
אילן ללבניקוב25/11/2015עופרי שלום,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא נשים,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותאסתר21/11/2015
אני בחרדה קשה יש לי עצירות קשה הלכתי לרופא והןא נתן לי שמן פראפין זה לא הזיז לי אפילו ששתיתי יותר כפות ביום ואני נכנסת לחרדה שיש לי מחלה קשה מה עושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות - תגובה
אילן ללבניקוב13/12/2015אסתר שלום,
חשוב לעשות שינוי תזונתי המסייע בפעילות המעיים ולשלב הרבה סיבים תזונתיים כגון בנפייבר ולשתות 6-8 כוסות מים ביום. תוכלי לקחת כמוסות טבעיות הנקראות אלצירות , כדור אחד 3 פעמים ביום,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטרוג'יל 250 עם מוקסיפן 250אמיר18/11/2015
שלום רב
אני לפני טיפול חניכיים הרופא נתן לי מרשם ל 2 התרופות הנ"ל למשך 10 ימים
האם ישנם תופעות לוואי מיוחדות בעיקר עם שילוב 2 התרופות יחד ?
האם תופעות לואי של מטרוג'יל שכיחות או נדירות
תודה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקסיפן 500 לא 250
אמיר18/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבופן 400 מגאמא מודאגת15/11/2015
שלום, כמה ימים ברצף מותר לבחור בן 20 לקחת כמשכך כאבים איבופן 400 מג במינון של 3 פעמים ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבופן 400 מג - תגובה
יוסי מצקל16/11/20151-3 ביום לפי הוראות היצרן בעלון אשר אושרו על ידי משרד הבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור ריקוויפ או רופינרולמוטי כהן14/11/2015
מזה שנים הרבה אני לוקח כדור בשם ריקוויפ או רופינרול 1 מג נגד תסמונת רגליים עצבניות
שניתן לי עי נוירולוג. לאחרונה הופסק היצור של כדור זה . האם ידוע מדוע?? מה התחליף ?
כמו כן קראתי באיזה שהוא מקום שכדור זה גורם לפגיעה במסתמי הלב האם ידוע לכם דבר מה בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור ריקוויפ או רופינרול - תגובה
אילן ללבניקוב16/11/2015מוטי שלום,
לא ידוע לי על הפסקת השיווק של התרופה הזו או על סיבות להפסקתה אם בכלל,
יש לפנות לרופא המטפל ולהיוועץ לגבי כך ולגבי האפשרות להחלפת התרופה אם הופסקה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ciprodex 500שרון בן שטרית14/11/2015
שלום... שמי שרון ןאני מטיילת בפיליפינים..מזה יומיים לא ישה בטוב.. אני מעשנת קופסת סיגריות ביום..זה התחיל בכאבי גרון וצינון וכעט יש לי כבדות בחזה וקשה לי לנשום... וכל הגוף כואב לי...בארץ הרופא צייד אותי בסיפרודס 500 למיקרה ואהיה חולה...האם כדאי להתחיל לקחת את התרופה? האם היא מתאימה למה שיש לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ciprodex 500 - תגובה
אילן ללבניקוב15/11/2015שרון שלום,
הציפרוקדס היא אנטיבוטיקה הנועדה לטיפול בזיהומים שונים, אך יש להיוועץ ברופא לפני כן ולכן הייתי ממליץ לך לגשת לרופא מקומי שיבדוק אותך ויחליט על דרך הפעולה הנכונה עבורך לאחר הבדיקה,
שבוע טוב והרבה בריאות,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טגרטולאמיר14/11/2015
שלום .
מה ההבדל בין סירופ וואלפורל לבין טגרטול charbamezapine ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טגרטול - תגובה
אילן ללבניקוב15/11/2015אמיר שלום,
מדובר ב 2 תרופות שונות לחלוטין ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי השימוש בהן בהתאם למטרה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורוסמיד פרזניוס 250 מגאורלי13/11/2015
האם ניתן לתת את האמפולה של פורוסמיד פרזניוס 250 מג
כשמצוין שזה להזרקה בוריד או בעירוי גם דרך הפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורוסמיד פרזניוס 250 מג - תגובה
אילן ללבניקוב15/11/2015אורלי שלום,
לגבי השימוש באמפולה יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד, כיוון שהוא זה המחליט איך יש לקחת אותה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדת מהסימפוקלמשתעלת12/11/2015
שלום, אני בת 38.קניתי סימפוקל (זה מה שהרוקח נתן לי) להפסקת השיעול היבש שלי, לפי ההוראות צריך
לקחת בין 15-30 מ"ל כל 4 שעות. שזה בין 3-6 כפות. כל הבקבוק הוא 115 מ"ל כך שלאחר כ 5 מנות בממוצע הבקבוק הסתיים. ועוד כתוב שאם לאחר שבעה ימים של לקיחה אין שיפור אז לפנות לרופא. זה לא מסתדר לי עם הכמויות ואני חוששת שמא הבנתי לא נכון ואני נוטלת כמויות לא נכונות או שזו בכלל תרופה לא מתאימה?? אשמח לתשובה במהרה, אני מוטרדת וסובלת מאד (מהשיעול)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרדת מהסימפוקל - תגובה
אילן ללבניקוב15/11/2015שלום רב,
המינון המקובל לסימפוקל הוא אכן 15 מ"ל 4 פעמים ביום ולכן הבקבוק אמור להספיק ליומיים טיפול.
אם אינך חשה בשיפור כלשהוא יש לפנות לרופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל בהריוןענת12/11/2015
שלום רב,
הייתי היום אצל רופאת המעקב שלי והיא ביקשה שאעבור לברזל חזק יותר [ הריון תאומים+נשאית של טלסמיה+המוגלובין 9.7] אך כשחזרתי הבייתה ראיתי רק מרשם לB12. האם יש במרשם גם ברזל שאני מפספסת?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל בהריון - תגובה
אילן ללבניקוב16/11/2015ענת שלום,
המרשם מכיל הוראות לשימוש בויטמין B12, לקחת כדור אחד מתחת ללשון. בדרך כלל לוקחין אותו בבוקר לפני הארוחה.
אין מידע לגבי ברזל ולכן הייתי ממליץ לך לפנות לרופאה המטפלת לגבי זה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטרולטשני12/11/2015
שלום,
האם כדור אטרולט יכול לפגוע בקיבה ולקגרום לאולקוס כמו תרופות וולטרן וכד'?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטרולט - תגובה
אילן ללבניקוב15/11/2015שני שלום,
לכל תרופה ייתכנו תופעות לוואי ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל באם את חשה בתופעות לוואי כלשהן (מערכת העיכול וכדומה),
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)