מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ALITRAQחננקו קלבדיה31/03/2014
שלום. אמא קיבלה מרשם לתרופה אליטרק בכמות 2.68oz× 1op לחודש 2×ביום .השאלה-איך כמות כזה יכול להספיק לחודש פעמיים ביום? זה טעות של רופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ALITRAQ - תגובה
אילן ללבניקוב01/04/2014שלום רב,
אם יש ספק לגבי המינון ו/או הכמות של התרופה יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד,
שבוע טוב וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הלאה?מני30/03/2014
כללי
אני בן 35 נשוי +2 בריא בדרך כלל
נמצא בשליחות בחו״ל מזה שנתיים וחצי חוזר לארץ בקיץ הקרוב.
ככלל אני אדם רגוע ,יורד לפרטים בכל נושא .
להלן מספר אירועים שהתרחשו ב9 החודשים האחרונים:
מקרה 1: לפני 9חודשים
במהלך דיבור עם חבר בארץ חשתי בילבול וחוסר פוקוס למשך חצי דקה .בעקבות כך פניתי למיון ונבדקתי ע״י נוירולוג שקבע שזה לא נוירולוגי בשל העובדה שהיה לי גם כאב באיזור העצם התחתונה של הלחי.בדיקות דם תקינות.ללא המשך טיפול
מקרה 2: לפני 8חודשים
אשתי שהתה בארץ בחופשת לידה אני שהייתי בחו״ל.אשתי הודיעה לי במהלך הלילה שהיה אירוע נשימתי לתינוק (alte) (היום הכל תקין).הרגשתי לחץ בחזה ותחושת מועקה למשך מספר ימים.טסתי לארץ לטובת הבדיקות של התינוקת.ביצעתי לעצמי גם מספר בדיקות כולל Ekg הכל יצא תקין.
במשך חודשיים מאז מקרה זה נמנעתי ממפגשים חברתיים חשתי לעיתים חוסר ריכוז במפגשים שונים
מקרה 3:לפני שבועיים
לפני שנרדמתי שוחחתי עם אשתי על נושאים שונים שקשורים לחזרה לארץ. לאחר שנת לילה קצרה התעוררתי בבהלה ככל הנראה התקף חרדה שכלל הזעה דופק לב חזק ולא מהיר ורעד בגוף. אחרי חצי שעה לערך זה עבר .
במהלך השבועיים האחרונים שהיינו בחופשה בחו״ל.גם במהלך החופשה היו לי מחשבות לא טובות/שליליות
מקרה 4:שלשום
באמצע היום לאחר שכל היום הרגשתי טוב חשתי סחרחורת,לא רואה בחדות,ישבתי .הנ״ל עבר לאחר כ15 שניות לערך.
ביומיום אחרונים חשתי כאב חד בבוהן ימין ושמאל לסירוגין סהכ כ 4-5פעמים.
מאותו מקרה אני מרגיש חולשה כללית ,ללא תיאבון, חוסר ריכוז לאורך זמן, חש נוח יותר כאשר נמצא במיטה במנוחה.
כללי:
בין המקרים היו תקופות שהרגשתי טוב ללא אף תופעה שהוזכרה כאן.
לפני חודשיים וחצי שברתי את הקרסול במהלך משחק הנ״ל הצריך טיסה לארץ לניתוח.במהלך חודשיים עד לפני שבועיים הייתי עם קביים.
בכל התקופה של הפציעה וההחלמה חשתי טוב .
אתמול ביקרתי אצל רופא משפחה מקומי(בחו״ל):
הנ״ל חושב שמדובר בפוסט טראומה..
הנ״ל קבע שישנה בעיה פסיכיאטרית שמצריכה מעקב
הנ״ל המליץ לבצע MRI מוח בעיקר בשל מקרה מספר 4.
הנ״ל המליץ לקחת כדורים שישפיעו על חוסר הריכוז ורוגע
Trika 0.25mg אחד ליום בערב
Censpram 20 mg אחד ליום בבוקר
סהכ ל10 ימים הכדורים לאחר מכן יבחן לשלוח אותי לבדיקת פסיכיאטר.
שאלות:
לאלו רופאים מומלץ לבצע המשך בירור וטיפול?
האם המלצת רופא המשפחה מקובלת?האם אופי הכדורים והמינון סבירים.
באילו מקרים מומלץ לבצע MRI ראש?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הלאה? - תגובה
יוסי מצקל31/03/2014מני היקר
פנית לפורום שאיננו מתאים.
אנו איננו רופאים העוסקים בדיאגנוזה רפואית אלא רוקחים היכולים להשיב בנושאים הקשורים לתרופות עצמן (שימוש, תופעות לואי וכו'). מה שכן אוכל להמליץ לך הוא לא לעזוב את הנושא עד אשר תמצא הסיבה לתופעות שאתה מתאר ועד אשר תקבל את הטיפול אשר יפתור אותן, בעיה שאיננה מאותרת ומטופלת עלולה להחמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמוטיבדנה29/03/2014
שלום,
עקב מספר בעיות שהצטברו בתקופה האחרונה (ניתוח של אמא, בעיות בעבודה ) בקשתי מרופאת המשפחה רמוטיב . התחלתי ליטול רמוטיב 500 מ"ג לפני מספר ימים , תחילה רק לאחר ארוחת הצהריים ובשלושת הימים האחרונים רק לפני השינה .
שמתי לב שבשני המועדים שנטלתי את התרופה הרגשתי עייפות צורך לישון .
אני לא יודעת באילו צעדים לנקוט .
אנא התייחוסותכם :
1. האם התופעה ידועה והאם עוברת בהמשך לאחר שהגוף מתרגל לתרופה .
2. האם ניתן ליטול רק 250 מ"ג - ועדיין תהיה השפעה אך מעוטה , אבל עדיף מכלום במיוחד שאני יותר מדוכדכת מאשר בדיכאון ...) .
3. במידה ועדין ישנה השפעה עם 250 מ"ג אם ההשפעה הינה ארוכת טווח ז"א אם אכך לפני השינה ההשפעה תהיה גם במהלך היום למחרת או שעדיף ליטול בבוקר ?
4. בקופ"יח אין 250 מ"ג האם מותר לחצות את הטבליהשל 500 מ"ג ?
5. האם התרפה שגורמת לי לישון יכולה לגרום לתלות ובעתיד לא אוכל להירדם ללא רמוטיב ?
סליחה על השאלות הרבות אשמח מאוד להתייחסות ,.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב - תגובה
יוסי מצקל31/03/2014עיפות איננה אחת מתופעות הלואי הידועות של התרופה.
שינוי מינון אפשרי באישור הרופא.
אסור לחצות את הכדור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרית חיים זייד 54א חיפהיוסי29/03/2014
לפורום שלום
אני בן 71 חסר חודשיים סובל מלחץ דם ומטופל לאחרונה ברמיפריל+ בבוקר ואחרי כן בהפרש של כ-8 שעות רמיפריל 2.5 מ"ג לאחרונה הרגשתי שלחץ הדם לא יורד מתחת ל-140 מ"מ כספית ופניתי למרפאה שלי הרופא שמטפל בי בדרך כלל לא היה בארץ והופניתי לרופאה אחרת באותה מרפאה שהחליטה לתת לי כדור אחד שאמור להספיק ל-24 שעות אני כמובן שמחתי כי זה יכול להוריד אותי מהדאגה לזכור לקחת כדור כל 8 שעות. היא רשמה לי את ואזודיפ קומבו 10 מ"ג לקחתי יום אחד היה בסדר לקחתי עוד יום גם כן עבר בשלום ביום השלישי השפעתו של הכדור פגה אחרי 16 שעות וזה היה ב-23:30 ואז לחץ הדם שלי התחיל לעלות בקצב נוראי עד 200/101/91מ"מ כספית זה היה מלווה ברעד נוראי שלא חוויתי מימיי מאחר שהייתי לחוץ הזעקתי אמבולנס ופונתי למיון שם אמר לי אחד הרופאים הבכירים שהוא ראה דברים כאלה ויש אנשים שואזודיפ קומבו לא מתאים להם וגורם למה שקרה לי.האם זהנכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרית חיים זייד 54א חיפה - תגובה
יוסי מצקל03/04/2014לוזודיפ קומבו תופעות לואי קשות אפשריות. תופעות לוואי המופיעות לעיתים קרובות
כאב ראש, עייפות, סחרחורת, חולשה, דיכאון, שיעול, בחילה, שלשול, כאב בטן, שינויים
בחוש הטעם, פריחה או אדמומיות ותחושת חום בעור, הסמקה/אדמומיות של הפנים, קצב
לב מהיר, קצב לב לא סדיר, התקף לב או שבץ, כאב או לחץ בחזה, ירידה מוגזמת בלחץ דם
גם כאשר נעמדים, אובדן הכרה לזמן קצר, הפרעות בראייה, נפיחות בקרסוליים. עליה ברמת
אשלגן וקריאטינין בדם. (כל אלו ונוספות מתוארות על ידי היצרן בעלון לצרכן). עליה בלחץ הדם איננה אחת מהתופעות המתוארות. ברור בהחלט שהתרופה לא מתאימה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיסיל קרם בהריוןשוש28/03/2014
האם מותר להשתמש בלמיסיל קרם בהריון שבוע 16
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיסיל קרם בהריון - תגובה
יוסי מצקל31/03/2014לפי הוראת היצרן: אין להשתמש בלמיסיל קרם מבלי להיוועץ ברופא לפני התחלת הטיפול:
אם הינך בהריון שליש ראשון או אחרון או מניקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברית מילהעדן27/03/2014
הבן שלי עשה ברית מילה לפני שבועיים וחצי ומאז הפין שלו נפוחה והמוהל אמר לי למרוח לו משחה בשם בטאקורטן ואני קראתי באינטרנט שלא ממולץ אני צריכה עזרה דחוף!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברית מילה - תגובה
יוסי מצקל31/03/2014אנא פני לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת במעי בעקבות שימוש בדוקסיליןפרי גרשון27/03/2014
שלום רב
אמא שלי בת 69. בריאה בד"כ. חלתה בשפעת והרופא במרפאה טען כי יש דלקת ריאות (על סמך בדיקת סטטוסקופ בלבד) ונתן לה לטיפול כדור דוקסילין אחד ליום.
אמא שלי השתמשה בתרופה 10 ימים.
כיום לאחר שבוע אחרי סיום השימוש בתרופה היא אושפזה בבי"ח עם דלקת קשה מאוד במעי.
הרופאים במחלקה טוענים כי הדלקת נובעת מתוצאה מהשימוש בכדור!!!
האם ישנו קשר בין השימוש בכדור לבין הדלקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת במעי בעקבות שימוש בדוקסילין - תגובה
אילן ללבניקוב01/04/2014פרי שלום,
לכל תרופה ייתכנו תופעות לוואי ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי שאלה זו,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אליטרקגלי26/03/2014
האם באליטרק רק ויטמינים מינרלים..קראתי שיש איזה הורמון גדילה? איך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אליטרק - תגובה
יוסי מצקל26/03/2014אלי טרק הינו מזון רפואי המכיל ויטמינים ומינרלים. הוא איננו מכיל הורמון גדילה או הורמונים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טלר 16אדם26/03/2014
אני סובל בכל שנה באביב מאלרגיה שממש מפריעה לי בתפקוד היומי
לאחר בדיקה אני אלרגי לפריחות של דשה ופקאן
כרגע מה שמפריע לי זה הגירוי בעיניים !!!
האם איי ריליף עוזר בנושא זה?
האם ישנם דברים אחרים שיעזרו לי להתמודד עם התופעה?
בברכה
ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלר 16 - תגובה
יוסי מצקל26/03/2014אדם יקר
ישנם מוצרים אשר מתאימים יותר לטיפול בתופעות אלרגיות. ללא מרשם תוכל לנסות את ויזין אלרג׳י או כדורי זילרג׳י או לורסטין. במידה ולא מספיק אני ממליץ לבקר רופא ולקבל מוצר כמו ליבוסטין טיפות עיניים או כדורי טלפאסט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלר
אדם27/03/2014תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה על הקיבהארשדי שפרה26/03/2014
שלום
רציתי לדעת מה עדיף לקחת אומפרדקס או לוסק אני לוקחת כרגע מינון גבוה של פרדינזון 30 מ"ג להתקף של דלקת פרקים.
תודה
ארשדי שפרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה על הקיבה - תגובה
יוסי מצקל26/03/2014לוזק ואומפרדקס הם מוצרים זהים. לוזק הוא המקור ואומפרדקס החיקוי הגנרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסידין משחהשרית25/03/2014
בתי עשתה לפני כמה ימים נזם באף ועכשיו יש לה סמוך לנזם פצע עם ראש מוגלתי
יש לי בבית פוסידין.
אפשר למרוח לה? זה יעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסידין משחה - תגובה
יוסי מצקל26/03/2014לא ברור התאור: "סמוך" האם מדובר בפצע שנוצר על ידי ההחדרה של הנזם או לא.פוסידין היא תרופת מרשם. רק רופא יכול לאשר לך שימוש בה. ללא מרשם ניתן להשתמש בויטה מרפן או בפנטן פלוס. אם הפצע מוגלתי רצוי שיראה ושיחליט רופא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת diprospan כטיפול לסינוס כרונימזל24/03/2014
שלום רב,
אני בת 40 וסובלת מסינוסיטיס בצורה כרוני. טופלתי באנטיביוטיקה כ-9 פעמים בשנה. בהדמיית CT נצפה עיבוי ריריות האף והסינוסים.
לא זוהתה רגישות ספציפית לאלרגנים.
הומלץ על טיפול חד פעמי בזריקת diprospan 2 מ"ל כתחליף לניתוח.
האם לדעתכם הטיפול יכול לעזור? מהן תופעות הלוואי ? ובמידה ותושג הקלה האם יהיה צורך לחזור על הטיפול מדי חודש?
אודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת diprospan כטיפול לסינוס כרוני - תגובה
יוסי מצקל26/03/2014הטיפול בדיפרוספן מקובל לטיפול בסינוסיטיס כאשר ישנה התעבות של הרירית. סטרואידים מקלים במקרים דלקתיים בדרך כלל הטיפול מקל אבל אם במצבך יכול הטיפול למנוע צורך בניתוח יוכל לענות לך ביתר פרוט רופא אף אוזן גרון מומחה ולא רוקח. הטיפול איננו מקובל לזמן ארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף לקודיקל עבור אישה מניקהמני איתן24/03/2014
שלום, אישתי סובלת משיעל המלווה בכאב גרון וחולשה, וקיבלה מרשם לקודיקל. מכיוון ואישתי מניקה, והתרופה מעוברת לתינוק בחלב- אנו מחפשים תחליף בטוח. עצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף לקודיקל עבור אישה מניקה - תגובה
יוסי מצקל26/03/2014איתן היקר
ישנו הבדל בטיפול בשיעול יבש או לח. הייתי ממליץ לנסות טיפול הומאופטי. הרוקח הקהילתי ישמח לעזור. יתכן שההשפעה לא תהיה מהירה כל כך כמו קודיקל אבל שווה לנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמוטיב 500 מ"גדנה24/03/2014
שלום,
עקב דיקאון קל ביותר התחלתי לנטול רמוטיב .
המינון של 500 מ"ג מאוד חזק עבורי ושמתי לב ש-250 מ"ג בהחלט עושים את העובדה מנגד עם 500 אני חשה בהוררות יתר ומיחושים שונים בגוף.
הבעיה שבקופ"ח לא ניתן לרכוש רמוטיב 250.
מאוד קשה לחצות את הטבליה , לא ניתן לחצות במדויק וגם החצי שנשאר משנה צבע באזור השבירה.
מה לעשות ?
1.האם ניתן להשיג 250 ?
2.האם ניתן לחצות ולהשתמש רק בחלק ואת החלק השני לזרוק ( עקב זה של אחר מספר שעות מה שנה צבע)
3.האם ישנה המלצה אחרת?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב 500 מ"ג - תגובה
יוסי מצקל26/03/2014רמוטיב אסור לחצות. כדור של 250 קיים וניתן להשיגו עם מרשם בבתי מרקחת. בקשר למימון הקופה בה אתה מבוטח זה נושא אותו תצטרך לבדוק בקופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסיכיאטר רשם לי RIVOTRIL 0.5MGצפונית22/03/2014
אני מפחדת להתחיל לקחת מחשש שזה יגרום להתמכרות או להשמנה.
הכדורים האלה גורמים להתמכרות? או השמנה?..
בנוסף הוא רשם לי ציפרלקס שכבר התחלתי לקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסיכיאטר רשם לי RIVOTRIL 0.5MG - תגובה
ישראל חלד23/03/2014שלום לצפונית,
התרופה Rivotril מקובלת בשימוש משולב עם תרופות מהסוג של ציפרלקס ובמיוחד אם מדובר בתחילת הטיפול.
ה-Rivotril אינה גורמת להשמנה.
לגבי הנושא של התמכרות, בשימוש ממושך, יש להקפיד על נטילה של התרופה באופן קבוע ומסודר.
חל איסור על הפסקת התרופה בבת אחת שכן הדבר עלול להחריף את התסמינים מהם את סובלת. במידה ויש צורך להפסיק את השימוש בתרופה הרי שיש לעשות זאת באופן הדרגתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)