מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איקקלומין והריוןיעל07/06/2014
אני אחרי הזרעה ואיקקלומין
קיבלתי מה שנראה כמו מחסור רק נמשך יומיים במקום חמישה.
צריכה להתחיל שוב היום איקקלומין אבל מפחדת שאולי יש סיכוי שאני בהריון.
האם יש בעיה אם אקח היום איקקלומין וזה גם התחלת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין והריון - תגובה
יוסי מצקל08/06/2014נא לפנות לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורינטול 50מגב ני אהרן06/06/2014
תופעות לוואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורינטול 50מג - תגובה
יוסי מצקל08/06/2014לפי העלון המצורף לתרופה: יצור מופחת של מח עצם, אובדן תיאבון,בחילות, הקאות, שילשול, כאבי בטן,כיבים בפה, צהבת, פריחה,חום,זיהומים, דימומים או חבלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתקשה לבלוע כמוסותיעקב05/06/2014
האם אפשר לפורר כמוסות של צפורל500 ולערבב עם אוכל כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתקשה לבלוע כמוסות - תגובה
יוסי מצקל08/06/2014אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטןחשובב05/06/2014
שלום, לפני כשנה הפסקתי טיפול ברואקוטן שנמשך במשך חמישה חודשים, היו לי תופעות לוואי קשות במשך החודשים אבל בחודש החמישי הרגשתי כמעט את כל תופעות הלוואי שמצורפות בעלון בדרגה הכי חריפה שהיא, הרגשתי שמישהו בועט לי בראש בנעל ברזל, כאבי ראש חזקים בצורה שאי אפשר לתאר, טינטון קשה, התכווצויות בכל חלקי הגוף, טשטושים בראיה דיכאון עמוק, חרדות קשות דפרסונליזציה- ניתוק מהמציאות ועוד המון תופעות, כמובן שהפסקתי עם הכדור הזה אך התופעות לא חלפו לאחר השנה, יש שיפור עצום אבל זה עדיין שם, אתה יכולים אולי להסביר לי איך דבר כזה ייתכן? איך הכאבים האכזריים האלה אפשריים? ולמה זה לא חלף עם הפסקת הטיפול? הרי כל כדור שלוקחים לוקח לו כמה ימים או שבועות להתנקות מהגוף אז למה זה לא קרה? ואין מורך לציין שהכדןר פשוט הרס את כל חיי!!! מחכה לתשובה, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן - תגובה
יוסי מצקל08/06/2014התופעות המתוארות דורשות טיפול ומעקב רפואי, יש לבדוק אם אכן מדובר בתופעות לואי שנגרמו מהתרופה או נזק שנגרם ממנה. ובכלל אם יש קשר בין הטיפול התרופתי לתופעות המתוארות. לא להשאיר מצב כזה ללא טיפול רפואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משך טיפולצבי04/06/2014
משחה או נרות רקטוצורין ברוב המקרים עוזרים לי אבל אחרי 10 15 יום
השאלה אם יש מגבלה של זמן לשימוש בתרופה בצורה רצופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משך טיפול - תגובה
אילן ללבניקוב12/06/2014צבי שלום,
ניתן להמשיך אם יש צורך אך יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופן השימושמיטל01/06/2014
מחזור אחרון היה ב4 למאי זה אומר שביום שני אני אמורה לקבל שוב מחזור.האם אני רוצה לקחת פרמולוט נור מתי אני יקח בשביל לא לקבל מחזור???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופן השימוש - תגובה
אילן ללבניקוב02/06/2014מיטל שלום,
בדרך כלל יש לקחת 2-3 ימים לפני המחזור המיועד ולהמשיך לקחת עד לרגע שתרצי לקבל מחזור חדש.
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינסאלינה31/05/2014
שלום רב,
אני לוקחת מינס כבר כמה חודשים,והפעם נסענו לחול והחלטתי לא לקחת את 4 הגלולות הריקות אלה להמשיף בחפישה השניה ולא לעשות 4 ימים של הפסקה. אך עדיין הופיעה אצלי מחזור,בהתחלה זה היה רק מריחות חומות,ואז דימום. אבל אני לוקחת גלולות ללא הספקה לגלולות ריקות.
יתכן,שכאשר לקחתי גלולה אחת הרזכתי אותה יותר מדי זמן בפה והוצאתי ואז בלעתי שוב.
כמו ישתמשי בנרות דאלצין יכול להיות שזה רלוונטי.
האם הדימום זה משהו נורמאלי? ולמה זה קרה?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינס - תגובה
אילן ללבניקוב02/06/2014אלינה שלום,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייביזים וסימיקולשני יוסף31/05/2014
שלום
רציתי לדעת איזה תכשיר מומלץ לגזים לתינוקת בת חודש. התקף הגזים בא בגלים העיקר סמוך לחצות
בהתחלה ניסיתי סימיקול ואחאי שראיצי שזה לא ככ עוזר עברתי לבייבי זים
האם ניתן לתת את שניהם לסירוגין?
אשמח לקבל המלצה בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בייביזים וסימיקול - תגובה
יוסי מצקל01/06/2014אפשר לתת את שניהם לסרוגין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה
שרי01/06/2014גם התינוק שלי סובל מאוד מגזים.
המליצו לי על סימיקול, האם באמת צריך לתת לפני כל האכלה-גם אם אני מניקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנותנים לפני כל האכלה, אבל שימי לב ש
שיר01/06/2014שבייביזם וסימיקול זה תרופה לכל דבר... זה לא טבעי ככה שאני אישית לא מיהרתי לתת את זה. אין לי מושג לגביי ההשפעה של זה, כי לא ניסיתי כאמור.
אני נותנת לפני ההנקה גרפווטר, ובדקתי בדיוק מה יש בזה (שומר ואניס) ככה שאני רגועה מהבחינה הזאת. לנו זה עוזר ומרגיע את הקטן..
אם את מניקה, אז את יכולה לנסות גם להמנע מדברים שגורמים לגזים, כמו כרוב או מוצרי חלב. ותנסי גם לדחוף את הרגליים כלפי הבטן, זה עוזר להם לשחרר גזים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל על גרפווטר אמרו לי שמכיל סוכר
שרי02/06/2014או אלכוהול ובכל מקרה, אין לו אישור רפואי ולשניים האחרים יש..אז אני מעדיפה תמיד מוצרים שנבדקו ואושרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות ענת! לגרפווטר יש אישור של משרד
גיא05/06/2014הבריאות. והוא לא מכיל לא סוכר ולא אלכוהול בדקתי את זה טוב טוב לפני שנתתי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי בודקת שוב..
שרי08/06/2014גם אני הבנתי שאין התוויה רפואית למוצר..
ואם יש סוכר או אלכוהול אז הוא לא ממש טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדויל וקספו 8שרון30/05/2014
האם מותר לקחת אדויל שעתיים אחרי קספו 8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדויל וקספו 8 - תגובה
אילן ללבניקוב02/06/2014שרון שלום,
יש להפריד לפחות 4 שעות בין התרופות הללו,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות פנסטילטלי29/05/2014
שלום דר,
בני מולטי אלרגי למזונות + אסטמה
צמוד לטיפות פנסטיל ואפיפן.
לפעמים מופיע ללא קשר לחשיפה,גרד חזר /פריחה בגוף או שעול אלרגי -אנחנו נותנים פנסטיל וזה עוזר.
אנחנו נותנים 24 טיפול ביחס למשקל הגוף.
האם יש לתת רק 20 טיפות?? גם אם המשקל עולה ומגיע ל 30?
הרופא שלנו לא זמין עד סוף השבוע ...
אני מקווה שאנחנו לא נותנים מינון יתר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות פנסטיל - תגובה
אילן ללבניקוב02/06/2014טלי שלום,
יש להישמע להוראות הרופא המטפל ובכל מקרה של שאלה ניתן להתקשר למוקד של קופת החולים שבה את חברה ולהיוועץ ברופא,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרומטאזין בהריוןעינת28/05/2014
שלום,
אני בשבוע 13 להריון ונוטלת משבע 7 פרנרגן פעם ביום מינון של 25 מ"ג נגד הקאות
רציתי לוודא שהתרופה לא מזיקה לעובר בשום צורה כייון שאני נוטלת אותה כבר כמה שבועות בקביעות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרומטאזין בהריון - תגובה
יוסי מצקל29/05/2014פרומטזין הותר לשימוש בהריון על ידי האפ די איי רק כאשר התועלת עולה על הנזק
לא הוכח שהוא גורם לשינוי בעובר בעת שימוש בהריון. מובן שהשימוש מותר רק בהוראה ופיקוח רופא. אינני מכיר מחקרים אשר נעשו בנושא זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיקטל וטריטייס- דחוף!!!אבי 3128/05/2014
בת 31. נוטלת טריטייס בגלל IGA נפרופטי (בעיה כלייתית).
הייתי אצל נוירולוג בגלל בדיקת EEG לא תקינה והוא המליץ לי על למיקטל 25 מ"ג וכל שבוע להעלות במינון.
ראיתי שבאינטרנט כתוב שיש להיזהר עם למיקטל בחולים עם בעיות כלייתיות. כששאלתי את הנוירולוג הוא אמר שאין בעיה ליטול טריטייס ולמיקטל יחד.
1. האם אכן ניתן לקחת את שתי התרופות הללו יחד?
2. האם מותר לי לקחת למיקטל אם אני סובלת מבעיה כלייתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיקטל וטריטייס- דחוף!!! - תגובה
אילן ללבניקוב02/06/2014שלום רב,
לגבי השילוב של התרופות, אין מניעה לשלב ביניהן.
לגבי השפעה על הכליות, לכל תרופה ייתכנו תופעות לוואי שונות ובהן גם השפעה על פעילות הכליות ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל וליידע אותו לגבי כך,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרודקס 250 מ"גשירז10026/05/2014
בבדיקת שתן במעבדה נמצא חיידק קולי בשתן. קיבלת מהרופא ציפרודקס 250 מ"ג פעמיים ביום למשך 10 ימים. אני בת 56 חולת סכרת תלויה באינסולין במשאבה. האם התרופה מתאימה והמינון נכון?
נ.ב. - הרוקח נתן לי כדורים של ציפרודקס של 500 מ"ג ואמר לי לחתוך ולקחת חצי במקום אחד כי כבר לא מייצרים 250 מ"ג.
תודה מראש לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרודקס 250 מ"ג - תגובה
יוסי מצקל27/05/2014מדובר במוצר מרשם, בעת הבדיקה של הרופא עלייך לספר לו על כל מחלותייך ושאר התרופות שאת מקבלת והוא מתחשב בעת החלטתו על הטיפול שמתווה לך.
הטיפול שקיבלת מתאים ומקובל לזיהום בדרכי השתן . את המינון קובע הרופא על פי המקרה. המינון שנתן לך מקובל.
ניתן לחצות את הכדור על קו החציה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקחת רוקסו לדלקת לדרכי השתןליאת26/05/2014
האם זה עוזר כמו האנטיביוטיקות האחרות כמו מוקסיפן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקחת רוקסו לדלקת לדרכי השתן - תגובה
יוסי מצקל27/05/2014זה מוצר מרשם ויש לפעול על פי הוראות הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין Dשרי25/05/2014
שלום,
אני נותנת ויטמין D של טיפטיפות מאז שהתינוק שלי נולד
רציתי לדעת אם להמשיך עם הטיפות למרות שאני יוצאת איתו לשמש..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין D - תגובה
יוסי מצקל27/05/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)