מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טוברקס 2Xנינה30/10/2013
שלום,
בני בן חודש ושבוע ומהלידה נמצאת אצלו שכבה של הפרשה ירקרקה צמיגה בעין ימין על גבי הריסים. אציין כי התחילה בצורה קלה והיום כבר הגיעה למצב חריף יותר. במיוחד בבוקר, אחרי שנת הלילה העין ממש מחוברת בריסים ואין לו אפשרות לפתוח אותה עד שאני מנקה עם צמר גפן ומים פושרים. לפני שבוע הרופא נתנה לנו מרשם לטיפות טוברקס, אך כששאלתי אותה למה לא לשים פשוט משחת סינטומצין אז ענתה שגם זה אפשרי.
לכן אני שואלת מה מומלץ יותר במצב כזה?
אציין שהרופאה אמרה כי הוא מוגדר כבעל חסימה בשק הדמעות שנכלל בקטיגוריה של הפעוטות שב-95% בד"כ נושרים מהקבוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוברקס 2X - תגובה
יוסי מצקל31/10/2013מדובר בשני מוצרים הדורשים מרשם רופא. אין באפשרותנו לעזור לך להחלטי. זוהי החלטת רופא מטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקהנעמה30/10/2013
שלום,
היתי חולה לפני חודש ולקחתי מוקסיפן סירופ אנטיביוטיקה לשבוע, ואחרי זה לקחתי ממש נקודתית 3 שבועות משחה סינטומיצין 5% לעיניים.
עכשיו הכל טוב, אבל הבנתי שזה הרבה אנטיביוטיקה לגוף.
אחרי כמה זמן עוברת השפעת התרופה של סינטומיצין מהגוף?
ואחרי כמה זמן עוברת ההשפעה של האנטיביוטיקה?
תודה רבה,
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה - תגובה
יוסי מצקל31/10/2013נעמה שלום
לקחת טיפול אנטיביוטי מקובל ולא חריג.
אם עכשיו הכל בסדר תשכחי ממנו ותמשיכי הלאה. הגוף שלך כבר נקי מאנטיביוטיקה.
יועיל אם תפני לבית מרקחת קרוב ותרכשי פרוביוטיקה אשר תשפר את מצב החיידקים הטובים בגופך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בהריוןבתיה29/10/2013
ישלי פטריה באזור הנרתיק ואני בשבוע 27
רציתי לדעת אם מותר לי להשתמש במשחה אגיסטן בייבי לטיפול ועד כמה פעמיים או שאין הגבלה..
יש לצין שאני בשמירת הריון עקב צירים מוקדמים ושהתינוק נמצא במקום נמוך האם זה יכול להשפיע?
אודה לכם מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בהריון - תגובה
יוסי מצקל31/10/2013אם את בשמירת הריון עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל ולא להשתמש במוצר כלשהו ללא אישורו.
אגיסטן מותר בהריון אך יש להוועץ ברופא בטרם שימוש.מדוע אגיסטן בייבי? אגיסטן בייבי מיועד לתינוקות בלבד ואיננו מותר לשימושים אחרים, קיים אגיסטן ואגינלי אשר מתאים למקרה שלך באישור רופא כפי שציינתי.
בנוסף יש אפשרות להשתמש בפלורה פלוס המתאימה למקרה זה ואיננה דורשת מרשם.
רצוי לטפל בבעיה ולא להזניחה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמלודיפין ותפקודי כליותמירה29/10/2013
שלום רב
אבי בן 79 סיעודי אחרי cva מטופל שנים בקונברטין ללחץ דם והיה מאוזן. לאחרונה לאחר זיהום בשתן ואשפוז הופסקו התרופות ללחץ דם בבית חולים ולאחר שגילו שהלחץ דם עלה נתנו תרופות חדשות אמלודיפין 5 מ"ג וטריטייס קומפ הוא מאוד חלש מאז ולעיתים מטושטש יותר בבדיקת דם ראו החמרה בתפקודי כליה ביטלו את הטריטייס והוא עדיין חלש ותוצאות בדיקות הדם אמנם השתפרו אבל עדיין לא טובות
שאלתי: האם יתכן שהאמלודיפין מחמיר את תוצאות תפקודי הכליה וגורם לחולשה הזאת? אולי עדיף שיחזירו אותו לקונברטין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמלודיפין ותפקודי כליות - תגובה
יוסי מצקל29/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמלודיפין ותפקודי כליות - תגובה
רפאל עזרא29/10/2013שלום מירה,
תשובה מקצועית לשאלתך תדרוש הרבה יותר פרטים.
אתך הסליחה.
רפאל עזרא רוקח-קליני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון פלאג'ילדותן28/10/2013
פלאג'יל לילד בן שנה ו-8 חודשים לטיפול בג'יארדיה.
המרשם הוא ל-5CC שלוש פעמים ביום.
מאחר והילד בגן, ושם לא ניתן לתת לו תרופה, האם ניתן להמיר ולתת 7.5CC פעמיים ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון פלאג'יל - תגובה
יוסי מצקל29/10/2013דותן
לא הייתי ממליץ לשלוח את הילד לגן עד סיום הטיפול. ילד אחד עלול להדביק גן שלם. את הטיפול יש לבצע לפי הוראות הרופא. כל שינוי רק באישורו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בזיהוי כדור-תרופהליאורה28/10/2013
מצאתי כדור-תרופה לבן קטן עגול בבית , מצידו האחד יש קו שחוצה אותו ומצידו השני יש את האות S אשמח אם תגידו לי מה זה הכדור הזה ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בזיהוי כדור-תרופה - תגובה
יוסי מצקל29/10/2013נא להשמיד, גם אם תדעי מהו אינך יודעת את תאריך התפוגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף-תשובתכם על המרת כדורי אוגמנטיןגלית28/10/2013
שלום לכם, אני זקוקה בדחיפות לתשובתכם על המרת כדורי אוגמנטין לסירופ, כי התחלתי לקחת הסירופ ואני חושבת שהמינון שאני לוקחת גבוה מידי.
חוזרת על השאלה - אני צריכה להמיר טיפול של 2 כדורי אוגמנטין 875mg ביום, לסירופ אוגמנטין 400mg. איזו כמות של סירופ לקחת +כמה פעמים ביום???
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף-תשובתכם על המרת כדורי אוגמנטין - תגובה
יוסי מצקל29/10/2013גלית
11 מ"ל של סירופ 400 מג ל5 מ"ל מכילים אותה הכמות של אמוקסיצילין וחומצה קלבולנית.
לכן יש לקחת 11 מ"ל פעמיים ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך! כך אעשה!
גלית29/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וויפאקס וקפאיןדקלה28/10/2013
בס"ד
שלום רב,
אני נוטלת וויפאקס של 225 מ"ג ביום מזה כעשרה חודשים. מיד עם נטילת התרופה התחלתי לסבול מתחושה של זרמים ורעש ממש כמו של זרם חשמלי בראש {לא מדובר בטינטונים, אלא התחושה היא ממש כאילו יש לי ארון חשמל בראש, אני שומעת ומרגישה הרבה זרמים בו זמנית בתוך הראש שלפעמים מקרינים לי לכיוון עמוד השידרה}. התופעה בוודאות קשורה לנטילה של הכדור כי בכל פעם שהפסקתי את הטיפול תופעת הלוואי הזאת נעלמה. בהקשר הזה רציתי לשאול שתי שאלות:
1. האם וויפאקס משפיעה על מערכת העצבים ותופעת הלוואי הזאת היא הגיונית שתתרחש עקב נטילת התרופה.
2. האם צריכת קפאין עלולה להשפיע לרעה על הגוף בזמן נטילת וויפאקס בכלל ובהקשר הזה בפרט.
תודה מראש, דקלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובתכם...
דקלה29/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא בסדר שאתם מדלגים על הודעות
דקלה31/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוויפאקס וקפאין - תגובה
יוסי מצקל01/11/2013ויאפקס בהחלט משפיעה על מערכת העצבים המרכזית ותופעה זו היא כנראה תופעת לואי של התרופה, במיוחד אם היא נעלמת עם ההפסקה בנטילת התרופה.
אין מניעה לשתית קפה. אם כי לקפה השפעה ממריצה על מערכת העצבים וזו יכולה להעצים במקרים מסויימים של שימוש בתרופה ( לעיתים יש לה השפעות ממריצות). הייתי ממליץ גם לעקוב על לחץ הדם ולוודא שאין שינויים חריגים אם את שותה הרבה קפה.
על כל מקרה בשל תופעת הלואי הקשה הייתי ממליץ שתפני לרופא המטפל לבדיקת תרופות חלופיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך, עזרת לי מאוד.
דקלה03/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמלודיפיןרותי27/10/2013
אני לוקחת את התרופה אמלודיפין 5 מ"ג ויש לי תופעות של אי יכולת להירדם בלילה, מתיחת שרירים ואי שקט. האם זה נגרם מהתרופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמלודיפין - תגובה
יוסי מצקל29/10/2013אין אלו תופעות לואי מקובלות של אמלודיפין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fsurרותי27/10/2013
מה הם תופעות הלואי של כדורezetrol ולמה זה מיועד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לענות
רותי29/10/2013אפשר לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהfsur - תגובה
יוסי מצקל29/10/2013מיועד להפחתת שומנים בדם
תופעות לואי שכיחות הן כאבי ראש , שילשולים וכאבי בטן. אם את מטופלת גם בתרופות נוספות יכולות להיות תופעות לואי נוספות ותגובות בין תרופתיות אות את יכולה לראות בעלון המצורף לתרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי תופעותברבי27/10/2013
היי אני שותה ציפרלקס כול יום ועכשיו אני מתחילה טיפול של נרות פלאג׳יל האם זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי תופעות - תגובה
יוסי מצקל27/10/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריטייס- דחוף!אבי 3125/10/2013
בת 30 (אחות במקצועי...) אובחנתי כסובלת מ IGA NEPHROPATHY ועם פרוטאינוריה 1235 מ"ג באיסוף.
הנפרולוגית ביקשה שאתחיל ליטול טריטייס 2.5 מ"ג. ראיתי בעלון שכתוב שאסור לחצות או ללעוס וגם ראיתי שיש על הכדור קו חציה.
היות ואני לא בולעת כדורים אלא בד"כ משתמשת בסירופים רציתי לשאול האם בכל זאת ניתן לחצות או ללעוס את הכדור?כיוון שיש עליו קו חציה?האם הסיבה לכך היא פרמקולוגית כלומר תשפיע פחות טוב או שישנה סיבה אחרת? ואם לא ניתן האם יש תחליף אחר לתרופה זו שבה כן ניתן לחצות/ללעוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריטייס- דחוף! - תגובה
יוסי מצקל27/10/2013בעלון התרופה רשום : אין ללעוס ואין לרסק. לא רשום שאסור לחצות.
בתחליף רמיפריל אותן הוראות, מותר לחצות אסור ללוס או לרסק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשה עזרתכםמריה25/10/2013
שלום רב, אני משתמשת בלנטון מידי בוקר האם יש התנגשות על זילרגי לארלגיה ?או אפשר לקחת שתיהן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה עזרתכם - תגובה
יוסי מצקל27/10/2013לפי הוראות היצרנים אין ניגודים בין התרופות, את התרופה לאלרגיה עדיף לקחת בערב שמא תגרום לעייפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות גינרה ואנדרוקור 50ליאן25/10/2013
האים מותר ליטול גלולות גינרה ואנדרוקור 50 ביחד האים אפשר ואין מניעה? ורציתי לשאול גם האים המרכיב האסטרוגני שיש בגולולות גינרה זהה למרכיב האסטרוגני שיש בגלולות דיאנה והאים הגלולה מכילה 30 mg הורמון אסטרוגני? אשמח לתשובה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תגובה להודעתי?
ליאן29/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותליה25/10/2013
שלום לכם !
מי חמצן 35% food grade ,אבקש לדעת כיצד ניתן למהול
לשם טיפול .--במידה ואני משתמשת ב 30 מל חמצן כמה עלי להוסיף מים .(יודעת שהטיפול מתחיל ב 3 טיפות עד ל 25 )
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
יוסי מצקל25/10/2013ליה יקרה
לאיזה טיפול את מתכוונת?
אם לטיפול רפואי, או קוסמטי אינני מבין כיצד ומדוע רכשת מי חמצן בריכוז כל כך גבוה. מי חמצן מרוכזים ברמה זו הם חומר מסוכן. ביחוד שניתן לרכוש בבית מרקחת מי חמצן 3% ו 6% בפחות מ10 ש"ח לבקבוק אשר יספיק לזמן רב ובאיכות רפואית.
FOOD GRADE אינו מתאים לשימוש בטיפולים רפואיים. אני מציע לך לא לפתוח את הבקבוק ולהחזירו למקום ממנו רכשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתגובתך
ליר27/10/2013יוסי שלום
חמצן זה מסוכן אם לא מוהלים אותו-וכמובן השימוש בו מ 2 טיפות ועד 25 טיפות.יכול עושה פלאים יכוללהתעדכן באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתגובתך - תגובה
יוסי מצקל27/10/2013ליה יקרה
לא רשמת לאיזו מטרה את משתמשת במי חמצן
לא רשמת באיזה ריכוז
אסור להשתמש במוצר שהוא חומר גלם למזון למטרות רפואיות.
מי חמצן 35% הינם רעל ואין למכור אותם אלא למי שיש רשיון מתאים.
אין למהול אותם לריכוז נמוך יותר אלא בתנאי מעבדה עם מיגון מתאים.
ראי הוזהרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוסי
ליר27/10/2013ליוסי, החמצן אינו עבורי ,אלא עבור חולה .
מכירה גבר שמשתמש -מוהל ב 30%חמצן +330מ"ל מים -שופך לתוך צנצנת זכוכית
ומניח במקרר.
בכל מקרה תודה על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוסי - תגובה
יוסי מצקל27/10/2013משתמש לאיזו מטרה? למה לא לקנות באיכות רפואית מוצר בפחות מ-10 ש"ח בבית מרקחת? למה חולה משתמש לטיפול במוצר בעל דרגת ניקיון נמוכה למטרות אשר לא אושר להן . למה מטופל מנסה לייצר בבית מוצר רפואי שמיוצר במפעל תרופות כל כך בזול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)