מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריהריקי24/10/2013
האם שימוש בגינו-דקטרין 3 משנה PH בנרטיק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
יוסי מצקל24/10/2013ריקי יקרה
אם את בטוחה שיש לך פטריה גינו דקטרין מתאים
אם אין את בטוחה שיש לך פטריה איננו מתאים. במקרה זה ישנם מוצרים אחרים אשר גם שומרים על PH מתאים וגם מטפלים בבעיה.
מה שמשנה את הPH הוא ירידה בכמות החיידקים החיוביים אשר נמצאים בואגינה. החיידרים הללו מייצרים חומצה לקטית וגורמים לPH חומצי. כאשר פטריה או חיידקים גורמי מחלה (פתוגנים) משתלטים על האזור על חשבון חיידקים מועילים, יורדת כמות החומצה הלקטית וה-PH הופך בסיסי יותר. הPH שונה גם בגילאים שונים, הוא חומצי בשנות הפוריות ויורד לאחר מכן.
מקווה שעניתי בהרחבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טראזודילאיתמר24/10/2013
הפסיכיאטר רשם לי טראזודיל במינון של 25 מ"ג ליום.
אני חושש להתחיל בטיפול, עקב כך שקראתי שהכדור עלול לגרום לזיקפה קבועה של הפין.
האם במינון כזה יכול להיווצר מצב שנקרא זיקפה קבועה של הפין (פריאפיזם)?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טראזודיל - תגובה
יוסי מצקל24/10/2013איתמר שלום
אכן זאת אחת מתוך כעשרים תופעות לואי שונות אשר עלולות לקרות. תופעה זו מתוארת בעלון היצרן המצורפת לתרופה. לכל תרופה עלולות להיות תופעות לואי . הסבירות להופעתן נמוכה בהרבה מהסבירות שהכדור יעזור ולכן אנו נוטלים את התרופות. לא תמצא תרופה אשר לא יהיו לה תופעות לוואי אפשריות. האם לא לקחת תרופות ולסבול? זה כבר נתון לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, אבל לא ממש ענית לי על השאלה
איתמר24/10/2013האם במינון של 25 מ"ג התופעה הנ"ל עלולה להופיעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטראזודיל - תגובה - תגובה
יוסי מצקל25/10/2013עניתי כי זו תופעת לואי אפשרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם משחת זינדקלין בטוחה בהנקה?נועה24/10/2013
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - האם סינטרואיד גורם להשמנה...?לי23/10/2013
שלום,
מזה כמה שנים שאני עם תת פעילות בבלוטה, התחיל מהריון, וכיום אני לוקחת סינטרואיד 100 6 פעמים בשבוע.
בדיקות דם שעשו לי ל TSH ול T4 חזרו תקינות אבל אני מרגישה שמשהו ממש לא בסדר אצלי - אני כל החיים באותו משקל פחות או יותר, פעילה ספורטיבית ושומרת על תזונה מאוזנת, אולם למרות זאת בחודשים האחרונים העליתי כ 7-8 ק"ג שאני בשום אופן לא מצליחה לרדת. למרות הקפדה על אכילה ופעילות גופנית. העודף משקל מרגיש כמו תנפחות של לפני מחזור (וקצת כמו מה שהיה לי בהריון).
האם זה יכול להיות כתוצאה מהתרופה, או שאולי משהו אחר שקשור לתפקוד הבלוטה (מכל יתר הבחינות אני בריאה לגמרי כמובן).
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם סינטרואיד גורם להשמנה...? - תגובה
אילן ללבניקוב24/10/2013שלום רב,
לעלייה במשקל יכולים להיות מספר גורמים ובהם גם שימוש בתרופות(הסינטרואיד עשויה לגרום לתופעות לוואי), חולשה של מערכת העיכול(ספיגה, ניקוי השומנים והרעלים מהגוף וכדומה), קנדידה ועוד גורמים נוספים.
חולשה של בלוטת התריס אכן עשויה לגרום לחילוף חומרים איטי יותר מהרגיל ולהצטברות שומנים ופסולת במערכת העיכול ולכן הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול גם טיפול טבעי הכולל תזונה נכונה,פעילות גופנית וצמחי מרפא המסייעים בחיזוק המערכות החלשות בצורה טבעית,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לי27/10/2013אם לא הייתי מתכננת הריון בקרוב הייתי מנסה לוותר על התרופה לחלוטין.
האם צמחי מרפא מותרים גם בהריון..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופן ונורופןעמיר23/10/2013
האם מותר לקחת כדור אטופן אחרי כדור נורופן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופן ונורופן - תגובה
אילן ללבניקוב24/10/2013עמיר שלום,
לא מומלץ לקחת את 2 הכדורים בו זמנית אלא להפריד לפחות 2-3 שעות ביניהם בכדי למנוע תופעות לוואי במערכת העיכול וחשוב לעשות זאת לאחר הארוחה, יש לשתות הרבה מים בזמן הטיפול,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות פורמולט לדחיית המחזורנטלי22/10/2013
שלום אני בת 32 , רציתי לגעת באם אוכל ליטול גלולות לדחיית המחזור מכיוון שאנו סובלת מבעיית קרישה בזמן הריון ומזריקה קליקסן (רק בזמן ההריון) יצויין כי אני לא מקבלת שום תרופה לדילול הדם מאחר ואני לא צריכה ביום יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות פורמולט לדחיית המחזור - תגובה
אילן ללבניקוב22/10/2013נטלי שלום,
לגבי שימוש בתרופה זו הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל בכדי למנוע תופעות לוואי,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקסיפןנטלי21/10/2013
שלום רב, ילד שלי בן שמונע חודשים, לפני כשבוע אובחן אצלו דלקת אוזניים דו צדדית זה היה מלווה גם בחום גבוה. הרופא נתנה סירופ מוקסיפן וטיפות אוזניים דזורן . נתנו כמו שצריך אך דבר אחד לא עשינו זה לא סמנו את תרופות במקרר, החום ירד. אך הנזלת נשארה ולקראת הערב הילד עדיין נראה קצת חולה עיניים אדומות. האם כל הטיפול היה לשווא עקב זה שלא שמרנו את התרופות במקרר. אודה על התיחסות מהירה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקסיפן - תגובה
יוסי מצקל22/10/2013נטלי יקרה
מכיוון שהילד לא החלים לחלוטין יש לבקר את הרופא פעם נוספת.
סירופ מוקסיפן אין צורך לאחסן במקרר לאחר הכנתו, את יכולה לראות זאת גם בעלון התרופה. נהגתם בסדר וטיפלתם בילד כפי הנדרש.
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב של רזין עם הורמון hdeaלימור20/10/2013
אני לוקחת כדור הורמון שנקרא hdea ואני גם רוצה להשתמש ברזין (Phentermine) האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב של רזין עם הורמון hdea - תגובה
יוסי מצקל21/10/2013שני המוצרים דורשים פיקוח והחלטה של רופא. אין לקחת ללא מרשם רופא ואין לקנות אלא בבית מרקחת. אם זה בסדר יחליט רופא לאחר בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אביטרן והקסאקפרוןמאי20/10/2013
שלום
האם ניתן להשתמש ללא נזק בנרות אביטרן לכאבי מחזור (הכדור היחיד שעוזר לי מהר) בשילוב עם הקסאקפרון להפחתת הדימום שנוצר לפעמים מהאביטרן?
האם זה לא מסוכן לקרישת דם או נזק אחר כי הבנתי שהאביטרן מגביר דימום והשני עוצר דימום?
מדובר על תקופה קצרה עד שאתחיל טיפול לגב ולרחם. (יש לי mri גב לעשות)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם. תודה
מיה21/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביטרן והקסאקפרון - תגובה
יוסי מצקל21/10/2013מאי יקרה
לא הגבנו כי אין לנו תשובה. אין אנו מכירים את המקרה.
הקסקפרון הינה תרופה המגבירה קרישת דם. טיפול זה נעשה אך ורק בהוראה ופיקוח רופא. את עומדת לקבל טיפול בגב וברחם!! איזה טיפול , מאיזו סיבה. שאלותייך יכולות להיות מופנות אך ורק לרופא המכיר את כל בעיותייך. והוא גם שירשום לך מרשם אם יחליט שזה הטיפול המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביטרן והקסאקפרון - תגובה
רפאל עזרא21/10/2013שלום מאי ותודה על סבלנותך,
השילוב בין אביטרן והקסקפרון מותר.
בהחלט רצוי לעשות שימוש בתרופות אלו לתקופת זמן קצרה.
בברכה,
רפאל עזרא רוקח-קליני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמביאן CRליאת19/10/2013
שלום
רציתי לשאול את דעתכם לגבי הכדור אמביאן CR כפתרון לנדודי שינה, כרגע לוקחת נוקטורנו, אך מתעוררת באמצע הלילה וכבר לא נרדמת.
הבנתי כי כדור אמביאן אינו בסל התרופות ויש לרכוש אותו באופן פרטי, אך הייתי שמחה לדעת לפני שרוכשת מה אתם חושבים על השפעת הכדור או מה ידוע לכם על ניסיון המשתמשים בו.
תודה רבה,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמביאן CR - תגובה
יוסי מצקל21/10/2013אמביין CR הינו אחד הכדורים הנמכרים ביותר בארה"ב
הוא בעל 2 שכבות, האחת להרדמות מהירה והשניה בשיחרור מבוקר לשמירה על רציפות השינה ופחות התעוררויות. אם אינך מרוצה מהכדורים שאת לוקחת, ואם דרוש לך בכלל כדור שינה, הייתי ממליץ לפנות לרופא המטפל ולבדוק אם מותר לך לקחת אותו, אם כן לנסות.
חלומות פז
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנביוטיקה...סהר19/10/2013
שלום
קבלתי אנביוטיקה לבו \טבאניק המינון כדור אחד ליום האם זה מינון מוכר נראה מוזר ביותר ?
האם מותר בודסון יחד עם אנביוטיקה לבו ?
משכחי כאבים כמו אקמול כאשר הבילרובין גבוה בבבדיקות מותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנביוטיקה... - תגובה
יוסי מצקל25/10/2013המינון שקבלת מקובל ואיננו מוזר.
לא ידוע לי על תגובה בין תרופתית עם בודסון וגם לא מצויינת בעלון היצרן של בודסון.
לגבי שימוש במשככי כאבים כאשר בילירובין גבוה ממליץ אני להתייעץ עם רופא אשר מכיר את מטופל ורואה את כל בדיקת הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסתועודד18/10/2013
שלום אני שותה הרבה זמן סראקסט לפני חודש החלפו לי אסתו 20 בשבוע האחרון יש לי מתח ולחץ שלא היה מתי האסתו ישפע והאם זה קשור להחלפה בין הכדורעם וזה תופאת גמילה מהסראקסט מה לעשות תודב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתו - תגובה
אילן ללבניקוב24/10/2013עודד שלום,
לתרופות שונות ייתכנו תופעות לוואי שונות ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי שינה זאדורםמזל17/10/2013
שלום ! אני לצערי שנים ישנה רק עם כדור שינה זדורם ZOLPIDEM ואחרונה כמה פעמים שיצית להתפנות או רגע שלא נרדמתי מסיבה כל שהיא לצערי נפלתי וגם לא בידוק הייתי ברורה בדיבור וגם אני לא זוכרת מה היה .ברצוני להחליף את התרופה לתרופה ללא תופעות לא רצויות .
ידוע לי על דור חדש של תרופה השאלה אם אני אוכל להחליף או שאני לצערי כבר מחורה לתרופה .רציתי לקבל את דעתכם על אמביאן CR או תרופה ללא תופעות לאוי
אשמח לקבל תשובה
תודה מזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי שינה זאדורם - תגובה
אילן ללבניקוב21/10/2013מזל שלום,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול, ישנן מספר תרופות המסייעות במצבים כאלו ולכן חשוב שהרופא שלך יתאים לך אותן לפי מצבך הפיזי והנפשי,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיזילדוד17/10/2013
התחלתי לקחת את התרופה למיזיל,תרופה שניתנת דרך הפה לטיפול במקרה של פטרת הציפורניים ברגליים.
לפי הבדיקה נערכו לי תוצאות ספירת דם, הכל היה תקין.
אני רוצה לציין שמספר הלימפוציטים שלי עמד על 2.1K
לאחר חודש שימוש בתרופה מספר הלימפוציטים ירד ל 1.1K
ולאחר שוב חודש ירד המספר ל 0.9K
האם יש קשר?
האם לדעתך אני צריכה לעשות בדיקות כלליות?
(יש לציין ששאר הערכים נשארו בערך אותו הדבר,)
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיזיל - תגובה
אילן ללבניקוב21/10/2013שלום רב,
ייתכן והתרופה גרמה לך לתופעות לוואי ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדוררותי17/10/2013
אני סובלת מאוד מתופעות רגלים נימתחות לאחר לקיחת כדור כולסטרול כבר 20 אני לוקחת ומעולם לא היו לי תופעות רק לפני שנה החלו תופעות תמיד לקחתי ליפיטור והיה מצוין ןאז התחילו התופעות בשעות הערב המאוחרות כשאני לוקחת את הכדור בערך בשעה 8 ולאחר שעה התופעות מתחילות הוחלפו לי הכדורים לסטטור וגם פה אותה בעיב שאלתי האם אפשר לקחת את הכדור בצהרים ולא בערב ועוד שאלה מדוע התופעות נימשכות בדיוק באותה שעה בערב למרות שהפסקתי לפני כחודש לקחת את הסטטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור - תגובה
אילן ללבניקוב21/10/2013ליאת שלום,
לתרופות ייתכנו תופעות לוואי כפי שציינת ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול ובדיקת האפשרות לתרופה חלופית עם פחות תופעות לוואי,
בכל מקרה, בכדי למנוע תופעות לוואי כגון חולשה ועייפות שרירים מומלץ לקחת כדור של האנזים קיו 10 במינון של 50 מ"ג פעם ביום לאחר הארוחה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור
רותי21/10/2013כבר ניסיתי אפילו 2 לא עזר כלום אבל ניסיתי לקחת את זה יחד עם לקיחת כדור הכולסטרול האם לא אמורים לקחת את הכדור שהיצעת יחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)