מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיהדוד11/10/2013
כשאני מרגיש את דיג דוגי האלרגיה באף אני לוקח טלפאסט 180
כרגע אני כבר שעתיים אחרי לקיחת הכדור והאף נוזל וזורם ...
האם אפשר לקחת כדור נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה - תגובה
יוסי מצקל13/10/2013תרופות מרשם לוקחים לפי הוראת הרופא שרשם אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקמולישירי10/10/2013
האם שימוש באקמולי יכול לגרום לילד להיות עירני ו"היפר"?
ואם כן, האם יש חלופות שמרגיעות ומרדימות יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקמולי - תגובה
יוסי מצקל11/10/2013לא ידועות לי תופעות לואי מסוג זה, נראה לי שעם נטילת האקמולי הילד/ה שלך הרגיש טוב יותר ולכן היה יותר עירני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם באופלודקס יש פניציליןגיל10/10/2013
יש צריבה בשתן ואני רגיש לפניצילין האם באופלודקס יש פניצילין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם באופלודקס יש פניצילין - תגובה
יוסי מצקל11/10/2013אופלוקסצין איננו פניצילין הוא שייך למשפחת הפלואורוקינולונים. אין להשתמש בתרופה זו ללא מרשם רופא. גם אם יש לך בבית מטיפול קודם אין משתמשים בתרופה אנטיביוטית ללא אישור רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- velcadeאוסרי אורי10/10/2013
מהן תופעות הלואי של ולקייד בצורת כדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר velcade - תגובה
יוסי מצקל11/10/2013נוירופתיה פריפריאלית, עייפות, בחילה שלשול, ירידה ברמת טסיות הדם, לחץ דם נמוך, כאבי ראש, פריחה, נדודי שינה ועוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמביאן CRישראל10/10/2013
אני מטופל בסטילנוקס 10 מ"ג וכעת המליצו לי להתחיל שימוש באמביאן 12.5 מ"ג.
רופאת המשפחה טוענת שסטילנוקס זה אמביאן ובמעבדת השינה טוענים שיש הבדל בין 2 התרופות.
האם אמביאן נמצאת בסל התרופות וכיצד ניתן לרכוש אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמביאן CR - תגובה
אילן ללבניקוב10/10/2013ישראל שלום,
המטרה של התרופות היא זהה אך ההרכב שלהן שונה, שתיהן נועדו להרגעה ולשינה.
ניתן לרכוש את האמביאן בבתי המרקחת על פי מרשם רופא לפי ההסדר של כל קופה,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולוט-נורדנה10/10/2013
שלום,
אני מתחתנת ביום שני הקרוב 14.10
המחזור היה אמור להתחיל ב- 7.10
רופאת הנשים שלי אמרה שאני צריכה לקחת פרימולוט-נור על מנת לדחותו כ- 5 ימים לפני תחילת המחזור פעמיים ביום.
אני לוקחת את הכדור כל יום ב- 12:00 ובחצות.
בחצות האחרון פספסתי כדור. מה עלי לעשות על מנת שהדימום לא יתחיל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט-נור - תגובה
יוסי מצקל11/10/2013אם לא הופיעו סימני מחזור המשיכי כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אייך להפסיק משככי כדורים אופיואידיםמוטי10/10/2013
שלום רב אני כבר כחודשיים וחצי לוקח סוגים שונים של כדורים ומדבקות.
כשבועיים אוקסיקונטין 20 מ"ג פעמיים ביום , שבועיים אוקסיקונטין 40 מ"ג פעמיים ביום ומדבקות פנטה 12.
בחודש האחרון אני לוקח מ.י.ר. 30 מ"ג פעם ביום ומדבקות פנטה 25
אני מרגיש שהכאב כמעט וחלף לו.
אייך אני מפסיק בהדרגה?
האם לחתוך את הכדור לחצי?
מה אני עושה עם המדבקות?
האם חייב לגשת לרופא לקבל כמה כדורים 15 מ"ג ומדבקות של 12 או שיש שיטה אחרת?
בתודה מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייך להפסיק משככי כדורים אופיואידים - תגובה
יוסי מצקל11/10/2013מוטי היקר
אנא התייעץ עם הרופא אשר רשם לך את התרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי תזונהשלי09/10/2013
שלום רב, רציתי לדעת איזה תוספי תזונה אני יכולה לתת לילד בן שלוש שאלרגי להמון מרכיבים ביניהם חיטה,ביצים,סויה,בוטנים,אורז,תירס, שקד,חלב בקיצור להכל, רופא האלרגיות שלו נתן לו נאוקט אידווס בלבד לאכול ואמר לי להשלים עם אנשור, השאלה האם האנשור מכיל את המרכיבים האלרגים שציינתי והאם זה מתאים לגילו או שיש תחליפים אחרים תודה לתשובתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי תזונה - תגובה
יוסי מצקל11/10/2013שלי היקרה
תוספי תזונה ניתנים להשלמת חוסרים אשר אינם מגיעים לגופנו בתזונה רגילה. כדי לדעת מה דרוש לבנך אני מציע שתפגשי עם דיאטנית של הקופה בה את חברה ובהתאם לאוכל שמקבל היא תמליץ לך מה עליו להוסיף. רשימת הרכיבים נמצאת על כל מוצר - כולל אנשור. ועלייך להתרגל לקרוא את אותן האותיות הקטנות טרם כל רכישה. ישנם גם חיסונים לאלרגיה
אשר יעילותם לא מאה אחוז אבל התייעצי עם אלרגולוג מומחה לגבי אפשרות זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכאות לדקאפפטיל בטיפול לשינוי מיןאני08/10/2013
שלום רב!
רציתי לברר האם ניתן לקבל במסגרת סל הבריאות את התרופה דקאפפטיל כחוסם טסטוסטרון לזכר שאושר לו טיפול הורמונלי לשינוי מין?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכאות לדקאפפטיל בטיפול לשינוי מין - תגובה
רפאל עזרא09/10/2013שלום וברכה,
המידע הכי מדויק לעניין זה יהיה בקופת החולים או במרכזים המתמחים בטיפולי שינוי מין.
בברכה,
רפאל עזרא רוקח-קליני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגנזיוםיקי08/10/2013
שלום רב
קראתי בהוראות תרופות המגנזיום כי לבעלי אי ספיקת כליות הוא אסור .
האם זאת אכן ההתוויה ?
מה עושה מי שסוסבל מאי ספיקת כליות וזקוק למגנזיום?
בברכה יקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגנזיום - תגובה
אילן ללבניקוב09/10/2013יקי שלום,
במקרה של אי ספיקת כליות, אין פינוי מספיק של המגנזיום מהגוף דבר שעלול לגרום לתופעות לוואי ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול במצבים מיוחדים כגון זה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוריוואןעמית07/10/2013
באם אני נוטל לוריוון פעם בשבוע עד עשרה ימים יש חשש ליטול אדרונקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוריוואן - תגובה
אילן ללבניקוב10/10/2013עמית שלום,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב ביניהם אך יש להפריד לפחות שעתיים בין נטילתם,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריותדני07/10/2013
מה הבדל בין "בקטרובן משחה לבין מופירוסין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריות - תגובה
רפאל עזרא07/10/2013שלום דני,
בקטרובן זו המשחה המקורית, מופירוסין היא התרופה הגינרית.
בברכה,
רפאל עזרא רוקח-קליני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעת לוואי של אנלפריל??אברהם06/10/2013
האם ידועה תופעת לוואי של אנלפריל או מעכב ACE אחר הגורמת במשך הזמן( לא מיידי) לירידת ריכוז ההמוטקריט ההמוגלובין והכדוריות האדומות ובו זמנית מעלה את ריכוז האוריאה בדם.
האם יש השפעה לתרופה הנ"ל על הורמון הנקרא ERYTHROPOIETIN* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעת לוואי של אנלפריל?? - תגובה
רפאל עזרא07/10/2013שלום אברהם,
על-מנת לענות על שאלתך נדרש בירור עמוק שלא ניתן לבצעו באינטרנט.
בברכה,
רפאל עזרא רוקח-קליני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת אמלהרעות06/10/2013
אני עוברת הסרת שיער בלייזר במפשעה.
המליצו לי במכון להשתמש בקרם אילחוש בשם אמלה 5%
קראתי בעלון לצרכן שאין להשתמש באיברי המין.
אז מה לעשות? מותר למרוח או אסור? או שאסור באיזור מסוים במפשעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת אמלה - תגובה
יוסי מצקל07/10/2013אין להשתמש באמלה על רקמות ריריות. שימוש באזור המפשעה איננו אסור.
שימוש באמלה בעת טיפולים קוסמטיים עלול להגביר תופעות לואי בשל ספיגה מוגברת עקב הטיפול. קראי היטב את העלון המצורף לתרופה ונהגי לפי ההוראות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחת אמלה
רעות08/10/2013תודה על התשובה.
לאיזה איזור הכוונה "בריריות"? תן לי דוגמה בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחת אמלה - תגובה
יוסי מצקל11/10/2013רקמה רירית היא רקמה דקה וורודה המצפה חללים ומשטחים באיברים שונים בגופנו כמו מערכות העיכול, הנשימה, המין והשתן. הרקמה הרירית מפרישה ריר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוסידקס ופריזמהאלונה06/10/2013
האם מותר לקחת נוסידקס בעת טפול בפריזמה/פלוטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוסידקס ופריזמה - תגובה
רפאל עזרא06/10/2013שלום אלונה,
ניתן ליטול שתי תרופות אלו יחדיו.
בברכה,
רפאל עזרא רוקח קליני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)