חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות
    ליאורה
    20/09/2011

שלום,
    אני אמא בת 30 לילדה בת 6. הבעיה היא שאני כל הזמן חרדה ומודאגת לשלומה למרות שאני יודעת שמשגיחים עליה היטב גם בבית ספר שמאד קרוב לבית וגם אנחנו שמביאים אותה לבית הספר מדי יום ביומו ונמצאים בקשר שוטף עם המורים ועם הורים של חברים שהיא אצלם. אבל כל פעם שהיא לא לידי אני מתמלאת חרדות איומות. הראש מתמלא תסריטים שחורים משחור. אני לא מצליחה לשלוט בזה. אני יודעת שזה טבעי לדאוג אבל מרגישה שאצלי זה לא שפוי. הייתי רוצה להרגיע את עצמי, גם לטובתי וגם לטובת הילדה, שלא תגדל חרדתית כמוני. אני שוקלת טיפול פסיכולוגי אבל רציתי לדעת האם אתם חושבים שיוגה או מדיטציה יכולים לעזור לי, במה זה כרוך, כמה פעמים ביום/בשבוע צריך לתרגל ואיך זה יכול להשפיע? האם הוכח בעבר שזה עוזר לחרדות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

• חרדות - תגובה

פסי פייג
    20/09/2011

יוגה ומדיטציה הם כלי מצוין לטיפול בחרדות. יחד עם זאת זה אינו עומד בסתירה לטיפול פסיכולוגי. אני ממליצה לשלב. יש מאמרים על יוגה וחרדה ותוכלי ללמוד על הנושא יותר.
    כדאי לתרגל פעמיים שלוש בשבוע. בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גם במצב דומה לשלך

שירה
    03/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה