מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יוגה לגב לפני אבחנהנטע13/12/2011
שלום,
היום, אחרי תקופה מאוד ארוכה חזרתי לשיעורי יוגה לגב במרכז איינגר יוגה. זאת בעקבות כאבי גב שחזרו לי לאחרונה אחרי כמה חודשים של שקט מהם. מדובר בכאבי גב תחתון עם הקרנה לרגל, עד כף הרגל (בצד ימין).
בזמנו לא קיבלתי הפניה לבדיקות שיאבחנו את הבעיה ועכשיו אני לקראת מעבר קופת חולים, כך שייקח הרבה זמן עד שאוכל לעשות בדיקות כאלה.
היום כאמור חזרתי לשיעורי היוגה כי זכרתי שבזמנו הם עזרו לי אבל האמת היא שהיום יצאתי מהשיעור דווקא עם יותר כאבים. (השיעור היה בסדר עד שלב מסוים, עד שזה הגיע לתרגיל של פיתול הגב על הכיסא, תרגיל שאני זוכרת אותו כמשהו שדווקא עזר לי, הפעם זה דווקא גרם ליותר כאבים).
השאלה שלי היא: אני יודעת שמומלץ לתרגל אחרי שיודעים מה מקור הבעיה. אבל היות וזה ייקח הרבה זמן, האם זה נכון לתרגל גם כשעדיין אין אבחנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה לגב לפני אבחנה - תגובה
פסי פייג20/12/2011את כמובן צריכה ליידע את המורה שלך ולספר לה על הכאבים.
היא תדע לכוון את התרגול שלך באופן שיתאים לך.
קורה לעתים קרובות שכשחוזרים לתרגל יש כאבים כי את חוזרת להפעיל שרירים שהזנחת תקופה מסוימת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)