מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תנוחת הדג וכאב גב תחתוןנטע09/06/2012
אני מתרגלת שיבננדה יוגה ובימים אלה אני חוזרת לתרגל אחרי הפסקה די ארוכה.
אני סובלת באופן די כרוני מכאב גב תחתון אולם יש תקופות טובות יותר ותקופות טובות פחות. עכשיו אני נמצאת בתקופה טובה יותר כמעט ללא כאבים אלא אם כן יש איזשהו טריגר שמעורר אותם.
בתירגול, ברוב האסאנות אין לי בעיה אבל אני שמה לב שכשאני מגיעה לתנוחת הדג, שוב מופיע הכאב בגב התחתון.
האם יש וריאציה מומלצת למצב הזה, דרך אחרת לתרגל את התנוחה או לתרגל תנוחה "חלופית"? (אני יודעת שאחרי שמתרגלים עמידת כתפיים, יש צורך לתרגל את הדג לאיזון.. השאלה היא אם יש אסאנות שמאזנות עמידת כתפיים חוץ מהדג).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנוחת הדג וכאב גב תחתון - תגובה
תמי ליאור-אהרוני10/06/2012קודם כל. תנוחת הדג אכן לא תמיד מתאימה לכל גב. את יכולה לנסות לתת לבטן לשקוע קצת אל הגב ולהרפות את האגן והגב התחתון אל תוך הידיים.בנוסף להשתרש עם כפות הרגליים.
אם זה לא עוזר:שכיבה על הגב ,כפות רגליים סמוך לישבנים ובנשיפה לעלות את האגן באוויר. שימי לב! הרגליים משתרשות והאגן עולה, לא לדחוף את הגב למעלה. אם זה נעים את יכולה להשאר ולנשום אל בין השכמות.
תהני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נטע10/06/2012אני אכן עושה את התרגיל השני שהזכרת והוא אכן עוזר לי מאוד.
תודה רבה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)