מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תירגול יוגה וחוסר שינהיעל17/07/2012
אני מתרגלת יוגה קרוב לשנתיים, יש תקופות שיותר ויש תקופות שפחות.
לאחרונה חזרתי לעשות יוגה ואני עושה בערב כדי להרגע ולהכין את עצמי לשינה... הבעיה היא שאני מוצאת את עצמי יותר עירנית ומלאת כוח. אתמול בלילות בקושי נרדמתי ב4 ואם זה ימשיך אני חושבת לקחת כדור שינה טונייט אולי וללכת לישון מסודר. למה זה התחיל לקרות? בעבר זה היה עושה השפעה הפוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תירגול יוגה וחוסר שינה - תגובה
פסי פייג17/07/2012שלום יעל יקרה,
תרגול בערב אפשרי בהחלט אך לא מאוחר כי אחרת באמת מתרחשות תופעות של עודף אנרגיה ועוררות.
אם את יכולה לתרגל לפני ארוחת הערב זה עדיף.
סוג התרגול ואופי התנוחות גם משפיע על האנרגיה
עדיף בערב לתרגל עמידת כתפיים וכפיפות לפנים שהן מרגיעות ומכינות את הגוף לשינה.
כדאי להימנע מכפיפות לאחור שהן מעוררות מאוד.
אולי טוב שתקבלי הדרכה לגבי הרצפים אותן את מתרגלת
בשיטת איינגאר מקפידים על סדר מובנה של התנוחות ורצפים מסוימים המתאימים לבוקר ולערב או לזמן מחזור, לפני תוך כד ואחרי וכ'
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)