מנסה לעשות מדיטציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה לעשות מדיטציה
    כרמלה
    21/08/2012

התחלתי להתעניין בתורות המזרח ומדיטציה. הפילוסופיה המזרחית מאוד קוסמת לי. אבל כל פעם שאני מנסה לעשות מדיטציה, אני חשה עצבנות, אי נוחות, לא מצליחה להישאר שקטה במקום, כל הגוף מעקץץ לי. למה כולם מצליחים ורק אני לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסה לעשות מדיטציה

הוספת תגובה

• מנסה לעשות מדיטציה - תגובה

פסי פייג
    21/08/2012

שלום כרמלה יקרה,
    להיות במצב של מדיטציה זהו תהליך ארוך הדורש הכנה וכדאי לעשות אותו עם מורה. אל תתייאשי, אמנם זה לא פשוט אבל את תלמדי לאורך זמן איך להתבונן במחשבות שלך שעולות וברגשות שלך שעולים.
    אל תחשבי שכולם מצליחים ואת לא.
    כולם מתמודדים עם החומרים שעולים להם בזמם הישיבה ועצימת העיניים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין דבר כזה הצלחה במדיטציה

אורח
    29/08/2012

המדיטציה הינה כלי ליצירת שקט פנימי, אין הצלחה או אי הצלחה במדיטציה ישנה רק התבוננות , אם מגרד מתבוננים בגירוד, אם עולה תיסכול מתבוננים בתיסכול ונותנים לו לעבור כמו רכבת חולפת.. ככל שנילחם במחשבות כך הן יתחזקו, העניין הוא להרפות לתוך מימד חסר צורה ללא טוב, רע, נכון , לא נכון, מצב נקי בו ישנה רק התבוננות על הרגע הזה.

מקווה שזה עוזר.

(: באהבה גדולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה