בחילה בתנוחת הדג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילה בתנוחת הדג
    נטע
    28/11/2012

אני מנסה לחזור לתרגול יוגה אחרי הפסקה לא קצרה.
    היום כשניסיתי לתרגל, בתנוחת הדג פתאום קיבלתי בחילה עד כדי כך שלא יכולתי להמשיך לתרגל. (הבחילה נמשכה גם אחרי שיצאתי מהתנוחה).
    למה זה קורה ומה אפשר לעשות במקרה כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילה בתנוחת הדג

הוספת תגובה

• בחילה בתנוחת הדג - תגובה

תמי ליאור-אהרוני
    29/11/2012

הי נטע.דבר ראשון אני ממליצה שמורה יסתכל עליך במהלך התנוחה.מתוך המבט החיצוני אולי יתבהר מה צריך לשנות.דבר שני,האם יש לך יתר פעילות בלוטת התריס?אם כן זו תנוחה לא מתאימה..גם אוכל שמתעכל זמן מה לפני יכול היה לגרום לבחילה.בכל מקרה אם את רוצה לנסות שוב את התנוחה תעשי אותה לאט ובהתבוננות..תנוחה מחליפה :שכיבה על הבטן ידיים מתחת לכתפיים ופתיחה עדינהשל בית החזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נטע
    29/11/2012

זה קרה לי אתמול כשתרגלתי לבד בבית כך שלא היה מורה שהסתכל עליי.
    יש לי תת פעילות של בלוטת התריס ואני מאוזנת, כך שלא נראה לי שזאת הבעיה. אולי זה קשור למה שאכלתי לפני כן (למרות שלא אכלתי כמה שעות אבל כנראה שמה שאכלתי היה בעייתי מבחינת עיכול).
    לגבי תיאור התנוחה, זה נשמע כמו תנוחת הקוברה ואני התכוונתי לתנוחת הדג שבה קרתה הבחילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה