יוגה לקראת מבחן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוגה לקראת מבחן
    נלי
    17/01/2013

שלום רב, אני עומדת בפני מבחן מאוד חשוב וגורלי ומרוב למידה אני מתה מעייפות כל הגוף כואב לי ואין לי אנרגיות בכלל. יש לי עוד חומר ללמוד אבל אני לא מסוגלת יותר, פשוט לא יכולה. קראתי באיזה מאמר שיוגה יכולה לעזור במצבים כאלה אבל אני אף פעם לא עשיתי יוגה. האם יוגה תוכל באמת לעזור לי להמשיך ללמוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יוגה לקראת מבחן

הוספת תגובה

• יוגה לקראת מבחן - תגובה

תמי ליאור-אהרוני
    17/01/2013

הי נלי.הכוונה היא למי שמתרגל באופן תדיר יוגה.אכן יוגה יכולה לעלות אנרגיה, לחדד מחשבה ולהרגיע מאוד לקראת מבחן.מה שאת כן יכולה לעשות:לעצום עיניים ולהתרכז בנשימה ,להעמיק מעט את השאיפה,להעלות ידיים למעלה לשלב אותם(מעורר)ולנשום,לעמוד כף רגל על כף רגל ,ידיים נפגשות לפני בית החזה ולהחליף(ממרכז).לעמוד ולנשום לאורך עמוד השדרה.ולהוציא פפפפ..אחד ארוך מהפה.ולהתיישב ללמוד..במבחן עצמו 10 נשימות עמוקות בעיניים עצומות ולהגיד לעצמך דבר מה מחזק..בהצלחה במבחן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה