יוגה באזור חיפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוגה באזור חיפה
    נירית
    30/08/2013

היי, אני גרה בחיפה והחלטתי שאני רוצה להתחיל לעשות יוגה (היתה התלבטות בין זה לבין משהו קצת יותר מחטב, אבל החלטתי לבחור ביוגה). איזה מקומות מומלצים? אשמח לשמוע הצעות. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יוגה באזור חיפה

הוספת תגובה

• לשאלתך נירית,

רפאל
    02/09/2013

נכון שלא תשמעי ביום יום הרבה גברים שאומרים שהם הולכים לחוג מעשיר כמו יוגה אבל, בתור אחד שסבל מכאבי גב הלכתי לנסות . הייתי בכמה מקומות קטנים/גדולים כמו סטודיו במרכז הכרמל ובקריות והכי התחברתי לחוג יוגה בספורטן בחיפה שמותאם לכל הרמות והתאימו לי לפי הרמת קושי שלי.
    נוכחתי לגלות שמלבד שזה התחיל להפחית את הכאבי גב גם אהבתי את זה ומצאתי מין שקט נפשי בין כל הריצות ,העבודות והיום יום.בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוגה מקצועית בחיפה

פסי פייג
    15/09/2013

שלום נירית,
    את מוזמנת לשיעורי יוגה ברמה גבוהה במרכז ליוגה הוליסטית, אותו הקמתי לפני 23 שנה.
    שנה טובה,
    פסי פייג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה