יוגה והתניה...בפ"ת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוגה והתניה...בפ"ת
    מאיה ב.
    20/05/2008

ראשית לשורה התחתונה. האם תמליצו לי על מורה/קבוצת יוגה בפ"ת שיש להם מס ערך מוסף של הצד הרוחני והם ירוקים לסביבה?

מודעת ומכירה את היוגה ברמה התאורטית. אך מצויה ומתרגלת מדיטציות (גם ויפאסנה), הרפיות,נשימות,וורטקס הילינג ועוד היד נטויה.
    הגיע כניראה הזמן מבחינתי גם לעבוד ולתרגל יוגה.
    הגעתי למרכז היוגה בפ"ת ושם כאילו כל הרקע שלי לא רק שלא עזר אלא נידחתי ע"י אותו מורה המלמד כבר שנים בטענה שקודם חייבת קורס ראשוני וזואת למרות שבשיעור לדוגמא כשהצטרפתי לקבוצה שמתרגלת 3 שנים ומעלה ביצעתי באופן מלא כמעט את כל התרגילים. אין לי מושג מדוע דחייה היתה התגובה ובוודאי לא ציפיתי ממורה ליוגה להתנהלות שכזו.
    ולכן מבקשת מורה עם ניסיון וביטחון אישי שישמח לחלוק גם איתי את דרך היוגי.

אשמח גם לתגובתה של ענת.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יוגה והתניה...בפ"ת

הוספת תגובה

• מורה בפ"ת

ענת צחור
    28/05/2008

צר לי, אך איני מכירה מורים באיזור זה.
    לגבי השתלבותך ברמת הקבוצה- לעיתים נראה לתלמיד מתחיל שמבחינה גופנית מסוגל לבצע את תנוחות היוגה כי הוא יכול להשתלב בכיתה העובדת מספר שנים, אך המורה רואה מעבר לתנוחה גרידא, ישנה הבנה של תנוחה והיא נרכשת בשנים של עבודה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה