למי שמחפש/ת לתת מעבר - יוגה לילדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למי שמחפש/ת לתת מעבר - יוגה לילדי
    הילה
    23/08/2008

שלום, קוראים לי הילה ואני מדריכה חברתית במרכז סיכון לילדים בסיכון בקרית אתא שבצפון. אני מחפשת מורה ליוגה שתיהיה מוכנה לבוא פעם בשבוע בזמן שיתאים לתת שיעור לילדים ללא תשלום, בהתנדבות. הילדים שמגיעים למרכז הם בגילאי 5-14, הוצאו מבתיהם ע"י צו משפטי מסיבות מאוד מגוונות - התעללויות, אלימות בבית, אונס וכו'. הם מגיעים אל המרכז חירום בשלב מאוד משברי וטראומטי של חייהם. אנו המדריכים במרכז מאמינים שהכנסת העולם הבלתי-קונבציונלי, הבלתי-מילולי, לעולמם, זהו ערך שאפשר לכמתו ולדמיין את משמעותו. ילדים אלה נכנסים לטיפול פסיכו-סוציאליסטי מאוד מהר, מטפלים מכל הסוגים שכולם רוצים לגעת ולהבין את נפשם באמצעות מילים. ומי כמוכם יודע, שזוהי לא תמיד הדרך שמתאימה לכולם, ואולי במיוחד לילדים כאלה. אשמח לראות הענות ולראות שמורות ירצו לקחת חלק בפרויקט זה. תודה מראש לכל מי שקרא את ההודעה והקדיש לה תשומת לב. להערות, הארות ותגובות, יתקבלו בברכה. הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יוגה בהתנדבות

פסי פייג
    24/08/2008

שלום הילה, כדאי לפנות גם לארגון מורי היוגה בישראל. שם יוכלו לפרסם את בקשתך כך שמורים רבים ייחשפו לרעיון . בהצלחה |

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה