איזה סוג יוגה לבחור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה סוג יוגה לבחור?
    מיה
    08/10/2008

שלום, אני מצטרפת חדשה לעולם היוגה ואני נמצאת כרגע במצב שאני לא יודעת איזה סוג יוגה לבחור. אני לא יודעת מה מבדיל בדיוק כל סוג יוגה אחת מהשנייה שאני קוראת עלייה. מה שמסקרן אותי לנסות זה אשטנגה .(האם זה כמו ויניאסה?), איינגר ושיבננדה... אוליי גם האטה :) ניסיתי ביקראם יוגה אך לא נהנתי מהחום ובעיקר מהתנוחות שחוזרות על עצמן.. אני צריכה גיוון. אני מחפשת יוגה זבה כמעט כל שיעור הוא שונה ולומדים תנוחות חדשות כמו כוריאוגרפיה חדשה שמתמקדת באיזור כזה או אחר בגוף ואין מגבלה לתנוחות (למשל רק 26 תנוחות כל פעם). גם חשוב לי מאוד להתקדם ובגלל שאני גמישה אני אוהבת אתגרים והייתי רוצה להביא את הגוף שלי ליכולות חדשות (בעדינות ולאט כמובן). אני אשמח לקבל המלצה לסוג יוגה שאינה מגבילה את עצמה למספר מסוים של תנוחות ושכל שיעור יש מערך שונה ואיזה שהוא גילוי חדש. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה סוג יוגה לבחור?

הוספת תגובה

• סוג יוגה

פסי פייג
    08/10/2008

מצאי לך מורה טוב ובעל נסיון המשלב כעבודתו דיוק והקפדה יחד עם יצירתיות וגיוון.
    את נשמעת מאד איטליגנטית ואני מבינה את הצורך הזה שלך בדרך שהיא יותר אינטגרטיבית.
    תצטרכי להקדיש לחיפוש הזה זמן וסבלנות. אני בטוחה שתמצאי את המורה שמתאים לך ואת הדרך ההולמת את צרכייך האישיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה