מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יוגה חדשה/ היוגה העולהאילת27/07/2007
אני מתעניינת במידע על הסדנת יוגה ששי טובלי הולך להעביר שבוע הבא. קראתי על זה
באתר שלו, וכתוב שזה מותאם לקצב החיים שלנו ועוזר להתמודדות עם לחצים ושינויים, שזה עוזר לגוף ולמח להיות גמיש וזורם, אך בצורה שונה מאשנטגה או איינגר. והבנתי שזה הולך להיות יוגה מכוון חדש.
מישהו שמע על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי כדאי לצאת מ"הקופסה"?
ענת צחור27/07/2007פרטים על הסדנה של טובלי בוודאי תוכלי למצוא באתר שלו. חבל שאת מתייגת את העולם לפי שיטה זו או אחרת(אשטנגה, איינגר, או שיטה אחרת), והרי לא השיטה היא הקובעת, אלא, המורים המלמדים. האדם הפוסע בנתיב רוחני מומלץ לו לצאת ולהיחלץ מ"קופסאות" ולהיזהר מליצור אחרות, מצאי לך מורה ולא שיטה, ואין לי ספק שמורה טוב תוכלי למצוא גם באשטנגה וגם באיינגר אשר יעזרו "לגוף ולמח להיות גמישים וזורמים" ותמיד "בכיוון חדש" וכל פעם מחדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
נטורופת,מומחה לרפואה טבעית(מטפל רב תחומי).דוקטורט(phd)באונ` בירקהם במדריד.מטפל בגוף-נפש בנטורופתיה,דיקור סיני,תזונה,רפלקסולוגיה,עיסוי הוליסטי,שיאצ`ו,פרחי באך,אנרגיה,צמחי מרפא, ארומתרפיה,מדיטציה,נר הופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)


.jpg)
