מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להתחיל לעשות יוגהלינור10/03/2009
אני בחורה בת 25, רזה. לא עסקתי בפעילות גופנית בערך מגיל 15. התחלתי להתעניין ביוגה בתור התחלה וקראתי על זה קצת, ראיתי שעושים שם תרגילים רבים שאינני יכולה לבצע מאחר ואיני גמישה כלל. מה עושים במצב כזה? האם יש סגנון יוגה שאיננו כולל עמידות ראש למיניהם וכל מיני דברים שדורשים גמישות גבוהה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה למתחילים
פסי פייג10/03/2009אחד הדברים החשובים שעליך לדעת שיוגה היא נושא שצריך ללמוד עם מורה מיומן.
נכון, ביוגה יש תנוחות מורכבות והדרך אליהן ארוכה.
ברגע שתחליטי ללמוד עם מורה באופן מסודר, תוכלי לבנות תרגול הדרגתי שיוביל אותך בצורה בטוחה לבצע הרבה מאד תנוחות,שהיום נראות לך מורכבות מאד אבל בעתיד יהיה לך די פשוט לבצען.
מצאי לך מורה טוב באזור מגוריך ותתחילי לתרגל. בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורה יוגה
לינור10/03/2009את מתכוונת למורה יוגה אישי? אני חושבת שאני צריכה איזו מסגרת של קבוצה האם יש מקומות שמלמדים בהם יוגה למתחילים או שזה תרגול יוגה לכולם? יש איזה זרם יוגה כלשהו שאני יכולה לחפש לפיו בתור מתחילה או שכולם בדרגת קושי גבוהה ואין משהו ספציפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוגה למתחילים
ענת צחור10/03/2009התאימי לך קבוצה המוגדרת כרמת מתחילים. עמידת ראש לא מבצעים ברמת מתחילים!
לגבי הגמישות היא תשתפר עם הזמן, אל חשש. כמובן שהשיטה והמורה שמלמד אותה חשובים, אז צאי וחפשי לך מקום שיתאים לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורה ליוגה חמה
עופרי30/03/2009דבר ראשון: לא לתת לחוסר גמישות להפריע לך לנסות יוגה. המטרות של היוגה הן ללמד את הגוף גמישות, חוזק ואיזון. לפי חוקי טבע מי שיש לו אחד חסר לו השני. אני מלמדת בחדר מחומם מה שעוזר לגוף להפתח ,להיות הרבה יותר גמיש ומקטין פוטנציאל פציעות. החום בהחלט יעזור לך (בערך 33 מעלות ). עד שלא תנסי לא תדעי. העיקר זה לקום ולהזיז את הגוף.
אני מלמדת במרכז סאקר בנמל תל אביב אם בא לך.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)