להתחיל לעשות יוגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתחיל לעשות יוגה
    לינור
    10/03/2009

אני בחורה בת 25, רזה. לא עסקתי בפעילות גופנית בערך מגיל 15. התחלתי להתעניין ביוגה בתור התחלה וקראתי על זה קצת, ראיתי שעושים שם תרגילים רבים שאינני יכולה לבצע מאחר ואיני גמישה כלל. מה עושים במצב כזה? האם יש סגנון יוגה שאיננו כולל עמידות ראש למיניהם וכל מיני דברים שדורשים גמישות גבוהה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להתחיל לעשות יוגה

הוספת תגובה

• יוגה למתחילים

פסי פייג
    10/03/2009

אחד הדברים החשובים שעליך לדעת שיוגה היא נושא שצריך ללמוד עם מורה מיומן.
    נכון, ביוגה יש תנוחות מורכבות והדרך אליהן ארוכה.
    ברגע שתחליטי ללמוד עם מורה באופן מסודר, תוכלי לבנות תרגול הדרגתי שיוביל אותך בצורה בטוחה לבצע הרבה מאד תנוחות,שהיום נראות לך מורכבות מאד אבל בעתיד יהיה לך די פשוט לבצען.
    מצאי לך מורה טוב באזור מגוריך ותתחילי לתרגל. בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורה יוגה

לינור
    10/03/2009

את מתכוונת למורה יוגה אישי? אני חושבת שאני צריכה איזו מסגרת של קבוצה האם יש מקומות שמלמדים בהם יוגה למתחילים או שזה תרגול יוגה לכולם? יש איזה זרם יוגה כלשהו שאני יכולה לחפש לפיו בתור מתחילה או שכולם בדרגת קושי גבוהה ואין משהו ספציפי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוגה למתחילים

ענת צחור
    10/03/2009

התאימי לך קבוצה המוגדרת כרמת מתחילים. עמידת ראש לא מבצעים ברמת מתחילים!
    לגבי הגמישות היא תשתפר עם הזמן, אל חשש. כמובן שהשיטה והמורה שמלמד אותה חשובים, אז צאי וחפשי לך מקום שיתאים לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורה ליוגה חמה

עופרי
    30/03/2009

דבר ראשון: לא לתת לחוסר גמישות להפריע לך לנסות יוגה. המטרות של היוגה הן ללמד את הגוף גמישות, חוזק ואיזון. לפי חוקי טבע מי שיש לו אחד חסר לו השני. אני מלמדת בחדר מחומם מה שעוזר לגוף להפתח ,להיות הרבה יותר גמיש ומקטין פוטנציאל פציעות. החום בהחלט יעזור לך (בערך 33 מעלות ). עד שלא תנסי לא תדעי. העיקר זה לקום ולהזיז את הגוף.
    אני מלמדת במרכז סאקר בנמל תל אביב אם בא לך.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה