מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להיות מורה ליוגה?רויטל12/08/2007
אני לומדת יוגה כמה חודשים והוקסמתי לגמרי, אני מרגישה הרבה יותר טוב בגוף שלי, יותר גמישה וזזה נכון, ומרגישה שלווה נפשית שלא הייתה לי קודם. אני בחורה צעירה, לפני כמה חודשים יצאתי מהצבא ועכשיו אני חושבת מה לעשות עם עצמי. חשבתי ללמוד להיות מורה ליוגה ורציתי לדעת אם תוכלו להסביר לי איך עושים את זה ואם יש תעודה רשמית בסוף (להרגיע את אמא).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרך להיות "מורה ליוגה"
ענת צחור12/08/2007להיות מורה ליוגה זה הרבה מעבר לרכישת מקצוע, לצערי הרב אין כך הדבר, כיום ניתן למצוא כמעט בכל מקום קורסי מורים ליוגה, החל ממרכזים פרטיים, קופות חולים, שלוחות של אוניברסיטאות ובמכוני כושר, כולם פותחים בסרט נע קורסי מורים ליוגה- כי יש ביקוש!
אם יוגה באמת מעניינת אותך, תתחילי לתרגל, הכניסי אותה לחייך, חיי את הנושא מספר שנים, היצמדי למורה שאת מעריכה וממנו את יכולה ללמוד, מצאי שיטה, דרך והתמידי שנים, הטמיעי את שתלמדי! קורס המורים הוא לסגור קצוות, הוא עוד שלב בדרך ארוכה!
בכל אופן, ניתן למצוא מידע לגבי קורסי מורים באתר "ארגון מורי היוגה".
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)