איך להיות מורה ליוגה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להיות מורה ליוגה?
    רויטל
    12/08/2007

אני לומדת יוגה כמה חודשים והוקסמתי לגמרי, אני מרגישה הרבה יותר טוב בגוף שלי, יותר גמישה וזזה נכון, ומרגישה שלווה נפשית שלא הייתה לי קודם. אני בחורה צעירה, לפני כמה חודשים יצאתי מהצבא ועכשיו אני חושבת מה לעשות עם עצמי. חשבתי ללמוד להיות מורה ליוגה ורציתי לדעת אם תוכלו להסביר לי איך עושים את זה ואם יש תעודה רשמית בסוף (להרגיע את אמא).
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להיות מורה ליוגה?

הוספת תגובה

• הדרך להיות "מורה ליוגה"

ענת צחור
    12/08/2007

להיות מורה ליוגה זה הרבה מעבר לרכישת מקצוע, לצערי הרב אין כך הדבר, כיום ניתן למצוא כמעט בכל מקום קורסי מורים ליוגה, החל ממרכזים פרטיים, קופות חולים, שלוחות של אוניברסיטאות ובמכוני כושר, כולם פותחים בסרט נע קורסי מורים ליוגה- כי יש ביקוש!
    אם יוגה באמת מעניינת אותך, תתחילי לתרגל, הכניסי אותה לחייך, חיי את הנושא מספר שנים, היצמדי למורה שאת מעריכה וממנו את יכולה ללמוד, מצאי שיטה, דרך והתמידי שנים, הטמיעי את שתלמדי! קורס המורים הוא לסגור קצוות, הוא עוד שלב בדרך ארוכה!
    בכל אופן, ניתן למצוא מידע לגבי קורסי מורים באתר "ארגון מורי היוגה".
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה