פראנאימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פראנאימה
    עומר
    22/05/2009

שלום...
    אני מתרגל יוגה מזה כמה חודשים(פעמיים שלוש בשבוע)ומאוד נהנה.
    אני מסוקרן מאוד לגבי תרגילי נשימה שונים ומאוד מתפתה לנסות ולתרגל אותם לבד- לא חסר חומר לימודי באינטרנט. המורה שלי אמרה לי שלא רצוי שאתחיל פראנאימה ובטח שלא לבד.
    שאלתי היא כזו- היכן אני יכול ללמוד פראנאימה והאם יש מורים שמלמדים זאת בצורה ספציפית( הכוונה שלי היא לשיעור שלם ולא כמה דקות לפני תום השיעור.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פראנאימה

הוספת תגובה

• פראנאיאמה

ענת צחור
    22/05/2009

פראניאמה רצוי ללמוד אצל מורה אשר מכיר את רזי האומנות הזו.
    יש ללמוד ולתרגל במתינות.
    על מנת שפראנאיאמה תהיה יעילה יש לתרגל אסאנה ברמה מספקת ולהיות בעל רגישות וקשיבות לתנועות רבדים עמוקים בגוף.
    פראניאמה אינם תרגילי נשימה אלא רגולציה של נשימה!
    אין טעם לתת למתחיל שיעור שלם של שעה או שעה וחצי של פראנאיאמה בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

עומר
    24/05/2009

תודה.
    ולמרות זאת- האם ישנם דגשים היכולים לאפשר נשימה נכונה ומלאה יותר בחיי היוםיום?
    הליכה, ישיבה מול מחשב, צפייה בטלוויזיה- בהנחה וקיימת מודעות לנשימה, איך אני מאפשר נשימה נכונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשימה בחיי היום יום

ענת צחור
    03/06/2009

היה מודע למצב הגוף, היה מודע למצב הנפש, היה מודע לנשימה בכל המצבים.
    לכל מצב ישנה נשימה המתאימה לאותו מצב, למד את המצבים למד את הנשימה, המודעות לשניהם תלמד אותך נשימה נכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה