מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פראנאימהעומר22/05/2009
שלום...
אני מתרגל יוגה מזה כמה חודשים(פעמיים שלוש בשבוע)ומאוד נהנה.
אני מסוקרן מאוד לגבי תרגילי נשימה שונים ומאוד מתפתה לנסות ולתרגל אותם לבד- לא חסר חומר לימודי באינטרנט. המורה שלי אמרה לי שלא רצוי שאתחיל פראנאימה ובטח שלא לבד.
שאלתי היא כזו- היכן אני יכול ללמוד פראנאימה והאם יש מורים שמלמדים זאת בצורה ספציפית( הכוונה שלי היא לשיעור שלם ולא כמה דקות לפני תום השיעור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פראנאיאמה
ענת צחור22/05/2009פראניאמה רצוי ללמוד אצל מורה אשר מכיר את רזי האומנות הזו.
יש ללמוד ולתרגל במתינות.
על מנת שפראנאיאמה תהיה יעילה יש לתרגל אסאנה ברמה מספקת ולהיות בעל רגישות וקשיבות לתנועות רבדים עמוקים בגוף.
פראניאמה אינם תרגילי נשימה אלא רגולציה של נשימה!
אין טעם לתת למתחיל שיעור שלם של שעה או שעה וחצי של פראנאיאמה בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
עומר24/05/2009תודה.
ולמרות זאת- האם ישנם דגשים היכולים לאפשר נשימה נכונה ומלאה יותר בחיי היוםיום?
הליכה, ישיבה מול מחשב, צפייה בטלוויזיה- בהנחה וקיימת מודעות לנשימה, איך אני מאפשר נשימה נכונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשימה בחיי היום יום
ענת צחור03/06/2009היה מודע למצב הגוף, היה מודע למצב הנפש, היה מודע לנשימה בכל המצבים.
לכל מצב ישנה נשימה המתאימה לאותו מצב, למד את המצבים למד את הנשימה, המודעות לשניהם תלמד אותך נשימה נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)