מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות - דופק נמוך - 57-60גיל16/08/2009
אני בן 28 - בן אדם בריא.
התחלתי להתאמן ביוגה בחודש האחרון.
(הסיבה היתה כאב באיזור השכמות וגם באיזור האגן . אולי עקב ישיבה לא נכונה או סיבה אחרת שלא ידועה לי.)
ישנם המון ימים שבהם אני מרגיש עייפות וצורך לישון וזה מתחיל ממש משעות הבוקר כאשר אין שום סיבה הגיונית לכך.
השינה שלי בלילה היא לפחות 6-7 שעות .
גיליתי לאחרונה שהדופק שלי הוא נמוך יחסית - באיזור ה 57-60 , ואני לא ספורטאי . (עושה ריצות לפעמים אבל לא באופן סדיר)
עד עכשיו הפתרון שלי לעייפות היה או קפה חזק או ריטלין,
אבל אני מאד רוצה להפסיק את התלות הזו.
האם יוגה יכולה לעזור לי בנושא של עייפות ?
האם יש תנוחות מסויימים שכדאי לבצע אותם ?
אודה מאד לתשובה ,כי אני דיי אובד עצות,
תודה רבה,
גיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית, תזונה ואורח חיים
ענת צחור16/08/2009גיל שלום
מכלול הדברים שציינתי בכותרת יסייעו למצבך, צריך להתייחס למכלול.
וכמובן שתרגול יוגה קבוע מספר פעמים בשבוע יסייע.
לא אוכל להמליץ לך פה על תנוחות ספציפיות, כי איני מכירה אותך, ואיני יכולה לאבחן בצורה כזו את מקור הביעה, סיבת הבעיה, ומכאן שאיני יכולה להמליץ ספציפית על מזור. רק באופן כללי: פעילות גופנית בריאה, תזונה בריאה, אורח חיים בריא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות האם היוגה יכולה לסייע?
דובי22/08/2009לטעמי ולדעתי, כן.
יש תנוחות יוגיות המגבירות פעילות הלב ויכולות לסייע.
אבל כפי שענת כתבה לא ניתן לתת פתרון בפורום.
פתרון יכול לבוא בעבודה צמודה, תלמיד מול מורה.
ממליץ לך למצוא מורה באזור מגוריך ולהתיעץ איתו.
בברכה
דובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)