מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יוגה טיפוליתאסף05/09/2007
שלום, אתן טיפה רקע לשאלתי:
אני חולה בקרוהן. כרגע אני מטופל אך ורק ברפואה המערבית הקונבנציונלית. הטיפול שאני מקבל הינו כמות גדולה של כדורים על בסיס יום יומי. חשוב לציין שהתרופות שאני לוקח לא אמורות לרפא את המחלה ממנה אני סובל אלא לשמר את מצבי.
מכיוון שאיכות חיי ירודה לעין שיעור ביחס למה שהכרתי בעבר אני מחפש פתרונות ברפואה המשלימה ולא ארפה עד שאמצא...המחלה שלי מוגדרת ע"י הרפואה המערבית ככרונית וכרגע אין לה מרפא. אני מודאג מכך שלאורך שנים כמות התרופות שאני לוקח תפגע במערכות שלי (לדברי רופאי שאני מוקיר ומעריך התשובה לכך שלילית).
ועכשיו שאלתי: האם ישנה יוגה טיפולית למחלה זו? האם ידוע לכם על חולים שמטופלים ע"י יוגה טיפולית (גם אם לא בארץ) והטיפול הצליח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אלטרנטיבי לבעייתך
ענת צחור05/09/2007אייל היקר
חבל שעד היום לא ניסית גם אלטרנטיבות נוספות מלבד טיפול ברפואה קונבנציונלית.
הרפואה הסינית מטפלת בהצלחה במחלה קרוהן הן באמצעות תזונה נכונה, צמחי מרפא ודיקור, ושווה לנסות!
לרוב, אלמנט המתח, אישיות מתוחה, הם גורמים המעוררים את הבעיה ולכן תרגולים של שיטות הרפייה ומדיטציה ייסיעו רבות, כמו כן תרגול יוגה באופן קבוע ומסודר. אינך צריך לחפש יוגה טיפולית, תרגל יוגה במקום שתרגיש נוח ותמצא עיניין, והעיקר שתתמיד לאורך זמן. מצא לך מורה או מורים שנעים לך במחיצתם, שיוכלו להנחות אותך בתרגול תנוחות היוגה, שיוכלו ללמדך תרגילי נשימה והרפיה וכמו כן להנחותך במדיטציה, ותתמיד... בתקווה שתוכל לקטוף את הפירות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אסף06/09/2007תודה לכן פסי וענת על התשובות המהירות. אכן התחלתי לאחרונה לתרגל איינגאר יוגה (בינתיים פעם בשבוע). כשאני מסתכל על המורה שלי ועל הוותיקים אצלנו אני מבין שתהיה בוודאות תמורה גם אם התהליך ארוך.
ענת, שאלה לי לגבי הרפואה הסינית: האם הטיפול ברפואה זו הוא אינטגרטיבי כלומר אותו המטפל יתן לי מענה גם לתזונה, דיקור וכיו"ב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפואה סינית
ענת צחור06/09/2007ישנם מטפלים ברפואה סינית שמתמחים גם בדיקור וגם בצמחי מרפא, ישנם מטפלים המתמחים רק בדיקור כשאחרים מתמחים בצמחי מרפא. מצא לך מטפל שיודע את כל רזי הרפואה, ישנם כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)