דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון
    בני
    16/09/2007

אני סובל מדיכאון קליני וטיפול תרופתי לא עזר לי, האם יוגה יכולה לסייע לשיפור מצבי הנפשי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

• יש איזה ספר אחד מעורר השראה....

אלי
    17/09/2007

הי בני,

יצא לי לקרוא איזה ספר אחד(פעמיים) והוא באמת מעורר השראה.הוא נקרא:
    Yoga for Depression ונכתב ע"י Amy Weintraub.מסופר שם על אישה שלאורך שנים רבות סבלה מדיכאון קליני והייתה מטופלת בכדורים נוגדי דיכאון.הפסיכולוגית שלה טענה כבר שהיא מקרה אבוד,עד שיום אחד היא נתקלה במקרה בפרסומת לשעור יוגה.לאחר כשנה של אימונים היא הצליחה להיגמל לגמרי מהכדורים וכעבור שנים רבות של אימון מצאה כזו שמחת חיים שרוב האנשים לא מכירים בכלל.

הספר מספר לא רק את סיפורה האישי של האישה לעיל,אלא עמוס בהמון דוגמאות לתלמידי יוגה שהצליחו להחלים מדיכאון וחרדה או לפחות להקל משמעותית על התסמינים.כמו כן,יש שם מידע על היוגה מנקודת מבט רפואית,ומחקרים מדעיים שנעשו על היוגה.פרטים נוספים,כולל איך לרכוש את הספר.

זה נכון שכשאתה בדיכאון,הדבר האחרון שמתחשק לך זה לעשות פעילות פיזית ומנטלית כלשהי שדורשת מידה מסוימת של מאמץ.אך עשה לעצמך טובה-בתור התחלה רק תקרא את הספר.אני סבור שזה יכניס בך מעט מוטיבציה.ואם תחליט למצוא מורה מתאים,אזי בסיוע גורמים מתחום בריאות הנפש ועם קצת סבלנות-אני מאמין שתתחיל לראות את האור בקצה המנהרה.

בהצלחה!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה