מדיטציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדיטציה
    מירב
    29/11/2009

חיי כרגע עמוסים למדי, ואני מרגישה צורך להירגע. הייתי רוצה לקבל הדרכה איך מבצעים מדיטציה. ניסיתי כמה פעמים לשבת ולחשוב מחשבות נעימות אבל זה פשוט מרדים אותי. מה בדיוק עושים? צריך לשים מוסיקה? אני משתעממת די במהירות, האם זה משהו שלוקח הרבה זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדיטציה

הוספת תגובה

• מדיטציה

פסי פייג
    06/12/2009

שבי בגב זקוף, אפשר גם על כיסא. עצמי עיניים והיי קשובה לנשימה. שימי לב לשאיפה ולנשיפה. נסי לשבת בהתחלה רק חמש דקות. זה ידמה לך כנצח אך ככל שתתמידי יהיה קל יותר. אל תתרגשי ממחשבות שבאות וחולפות, התבונני בהן בשקט. אל תנסי לכוון את המחשבות, התיחסי אליהן כמו אל עננים בשמים, שטיבם לבוא וללכת. לא צריך מוסיקה.
    במפגש עם עצמך יעלו כל מיני תחושות כולל שיעמום, כפי שהזכרת, אך אל תתני לתחושות לעכב אותך והמשיכי למדוט.
    תוך תקופה קצרה תוכלי לחוש בשינוי שחל בך וחייך יהיו שלוים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצוי להתאים טכניקה לאופי המתרגל

ענת צחור
    07/12/2009

ישנן טכניקות מדיטציה רבות, הבודהה תמיד לימד טכניקה המתאימה לאופיו של האדם המתרגל.
    מורה מנוסה יתאים לך את נוסחת התרגול המועילה לך, כמו רופא הרוקח את התרופה המתאימה לאדם מסויים עם בעיה מסויימת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה