מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבדנוחי11/01/2010
אני רוצה להתנסות במדיטציה
מניסיוני אני לא טובה בעבודה עם קבוצה
הציעו לי, בתור התחלה, לשבת מול קיר לבן כחמש דקות וכל יום להוסיף כמה דקות עד שאני ארגיש את זה...
ארגיש מה?
האם זה יכול לעבוד?
השקט הנפשי, שכה חסר לי ,מאוד חשוב לי ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדיטציה לבד
פסי פייג11/01/2010מי הציע לך ? מורה מיומן או מוסמך ?
מדיטציה כדאי ללמוד עם מורה. מורה שהתנסה בעצמו בחווית המדיטציה ויכול להוליך אותך בדרך ולתת לך הנחיות ברורות ומסודרות, לענות על שאלות שעולות, על לבטים והיסוסים.
כמו כל דבר אחר, על אחת כמה וכמה, כשהינך פוסעת על דרך הרוח ועוסקת בחקירת עצמך, חשוב שמישהו מיומן ילווה אותך בדרך.
מדיטציה היא שדה רחב ויש הרבה מאד טכניקות ממסורות שונות וזרמים שונים.
לשבת מול קיר זוהי טכניקה אחת מיני רבות ובדרך כלל מופיעה אצל מתרגלי זן. לא בהכרח מתאימה דרך זו לך או לאחרים.
נסי למצוא מורה או קבוצה. בהתחלה זה עדיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול
גבע09/03/2010אתה יכול להתחיל עם דיסקים לדמיון מודרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)