שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    תמר
    21/03/2010

שלום

אני מעוניינת להתמודד בבעיות של חוסר ריכוז, עייפות ובעיקר מצבי רוח שמשתנים ללא סיבה, בדרך שאינה קשורה לרפואה קונבנציונאלית. הבעיה שאין לי מושג מה יעזור, מאיפה להתחיל בכלל. אם יוגה, מדיטציה או דברים בסגנון, רייקי, דיקור, או תחומים אחרים של רפואה משלימה.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• התמודדות עם חוסר ריכוז

פסי פייג
    21/03/2010

שלום תמר, קודם כל את הצעד הראשון כבר עשית והוא הבאת מודעות למצבך. אין פיתרון אחד ויחיד לבעיות חוסר ריכוז, עייפות ומצבי רוח והטיפול בבעיות אלו ממקום של ראיה רחבה והוליסטית יכול לקדם אותך מאד.
    אני ממליצה לך למצוא מורה ליוגה שהגישה שלו רחבה ומחבקת. מורה כזה יוכל ליעץ לך גם בנושא תזונה, אורח חיים בריא, נשימה ותנועה.
    יש גם ספרות ענפה שיכולה לעזור, ספרה של חברתי לפורום ענת צחור "מדריך מפה לריפוי טבעי" נותן מענה רחב להרבה משאלותייך.
    כדאי להתחיל מדבר אחד ומשם להתפתח ולצמוח אחרת אפשר מאד להתבלבל משפע המידע והיועצים למיניהם.
    מנסיוני, תתחילי בשינוי תזונתי וביוגה ותתחילי לראות את ההשפעה המיטיבה של התרגול והתזונה הנבטנה והבריאה על מצבך. בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה