מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהתמר21/03/2010
שלום
אני מעוניינת להתמודד בבעיות של חוסר ריכוז, עייפות ובעיקר מצבי רוח שמשתנים ללא סיבה, בדרך שאינה קשורה לרפואה קונבנציונאלית. הבעיה שאין לי מושג מה יעזור, מאיפה להתחיל בכלל. אם יוגה, מדיטציה או דברים בסגנון, רייקי, דיקור, או תחומים אחרים של רפואה משלימה.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות עם חוסר ריכוז
פסי פייג21/03/2010שלום תמר, קודם כל את הצעד הראשון כבר עשית והוא הבאת מודעות למצבך. אין פיתרון אחד ויחיד לבעיות חוסר ריכוז, עייפות ומצבי רוח והטיפול בבעיות אלו ממקום של ראיה רחבה והוליסטית יכול לקדם אותך מאד.
אני ממליצה לך למצוא מורה ליוגה שהגישה שלו רחבה ומחבקת. מורה כזה יוכל ליעץ לך גם בנושא תזונה, אורח חיים בריא, נשימה ותנועה.
יש גם ספרות ענפה שיכולה לעזור, ספרה של חברתי לפורום ענת צחור "מדריך מפה לריפוי טבעי" נותן מענה רחב להרבה משאלותייך.
כדאי להתחיל מדבר אחד ומשם להתפתח ולצמוח אחרת אפשר מאד להתבלבל משפע המידע והיועצים למיניהם.
מנסיוני, תתחילי בשינוי תזונתי וביוגה ותתחילי לראות את ההשפעה המיטיבה של התרגול והתזונה הנבטנה והבריאה על מצבך. בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)