גמישות יתר בברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמישות יתר בברכיים
    אלמונית
    24/10/2007

שלום,אני מתרגלת יוגה כבר מס' שנים.
    קיימת אצלי גמישות יתר במפרקים.
    בשל כך אני סובלת מכאבים בברכים.(לגבי שאר המפרקים,אני עוצרת את התנועה, על מנת שלא יגרם נזק-דלקת...)
    אני יודעת שעלי לחזק את שרירי הירך שתהיה תמיכה טובה יותר למפרק.
    1.איזה תרגילים מומלצים? וממה להמנע בתרגול?
    2.נושא נעילת ברכיים בתנוחות,האם זה מהווה בעיה? והאם זה יכול לגרום לנזק בעתיד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמישות יתר בברכיים

הוספת תגובה

• עוד אינפורמציה נחוצה

ענת צחור
    24/10/2007

באיזו שיטה את מתרגלת כבר מספר שנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האתא יוגה

אלמונית
    24/10/2007

האתא יוגה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנוחות עמידה לחיזוק

ענת צחור
    25/10/2007

אם הינך מתרגלת דרך מסויימת מספר שנים, והדרך לא מובילה לשום מקום, ובמקרה שלך אף מחמירה את המצב, המסקנה המתבקשת- מצאי דרך אחרת!!!
    אין ספק שניתן לחזק את נקודות החולשה שלך, אך עבודה עם הגוף דורשת ידע והבנה עמוקה, אופן ביצוע כל תנוחה ותנוחה הוא חשוב ביותר (הבנת המבנה של התנוחה), הרצף והקשר שבין התנוחות חשוב מאוד, כל אלה צריכים להיות בתרגול שלך, ואם לא, נזק עלול להיגרם.
    תנוחות עמידה יועילו מאוד, אך כפי שציינתי: האיך לתרגל חשוב ביותר. לכן הייתי ממליצה למצוא מורה שייסיע. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה