עולמות הרוח, ורמת התרגול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עולמות הרוח, ורמת התרגול
    אני
    09/03/2011

תודה, תודה לפסי וענת על המענה לשאלותיי. יש לי עוד מספר מחשבות ושאלות לשתף אתכן.ענת, אני מאודמאושרת לתרגל יוגה בשיטת איינגר ורואה את עצמי מתרגלת כל החיים ויחד עם זאת חסר עוד משהו, אני מנסה להקשיב לליבי בינתיים עוד לא מקבלת תשובה ברורה.
    פסי, אני בהחלט מעבר לתרגול הפיזי שהוא נהדר בפני עצמו שואפת לנסוק אל עולמות הרוח, מה יש שם בעולמות הרוח שכל כך מושך אותי, האם תוכלי קצת לשתף מחוויתך או להמליץ על ספר בנושא???
    ושאלה נוספת היא במקום בו אני מתרגלת אין ממש קבוצת מתקדמים כך שהתרגול נשאר פחות או יותר ברמה מסויימת אמנם אני סובלת מכאב גב תחתון שהרבה פעמים עוצר אותי מלהתקדם אך יש בי צד שאוהב אתגרים קשים אך השאלה היא האם זה משנה אם אני ממשיכה ומתרגלת פחות או יותר באותה רמה ולא עוברת לתרגול של אסאנות קשות ומורכבות יותר מבחינת ההשפעה עליי ברמות השונות ???
    תודה לכן על תשומת הלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עולמות הרוח, ורמת התרגול

הוספת תגובה

• עולמות הרוח, ורמת התרגול - תגובה

ענת צחור
    09/03/2011

כמובן ששיטת איינגר היא שיטה מופלאה והרי מי כמוני יודע זאת:)
    אך שוב אענה באותה רוח, לא משנה מה תתרגלי, איך תתרגלי יותר חשוב.
    איפה המיינד שלך?
    לגבי הצורך שלך להתקדם בתנוחות, זהו צורך לגיטימי, התקדמות בתנוחות מציבה לנו שדות ראיה חדשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה