מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי צואר וכתפייםאני11/04/2011
אני מתאמנת ביוגה , בת 55 , עושה עמידת ראש ונר וכול שאר התרגילים לפי הוראות המאמן. בהזדמנות שהייתי באימון אצל מאמנת אחרת, נאמר לי שלפני שאני עושה תרגילים אלה עלי להיבדק האם חוליות הצואר הגב שלי (מפאת גילי, אוסטופורוזיס)במצב שאפשר לעשות התרגילים.
אבקש לציין שלא התבקשתי לעשות זאת לפני תחילת הקורס.
כרגע אני סובלת באופן עבי מכאבים בצואר .
האם טענתה של המאמנת נכונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי צואר וכתפיים - תגובה
פסי פייג11/04/2011עמידת ראש (שירשאסנה) ועמידת כתפיים (סרונגאסנה) הן תנוחות מורכבות ודורשות הנחיה מקצועית ממורה מיומן.
עמידת כתפיים צריכה להתבצע עם הגבהה לכתפיים כדי לא ליצור לחץ על החוליות הצואריות ועל השרירים העוטפים את החוליות.
שירשאסנה זו תנוחה שההנחיות לביצועה חייבות להיות מאוד מדויקות. התנוחה מתבצעת אחרי שחיזקת את הרגליים והבאת מודעות לעבודה מדויקת בתנוחות אחרות המכינות לתנוחה זו.
באוסטיאפרוזיס צריך להיות זהירים כפל כפליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)