מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה ועוד שאלה...אסף04/01/2008
1. בחוג יוגה בעת שוואסנה מחלקים כריות לעינים עם ריח נעים. היכן ניתן לרכוש כאלו ?
אולי הנושא טיפה offtopic אבל אשמח מאוד לשמוע את דעתכן (כמובן בצורה בלתי מחייבת ( : :
2. לגבי תזונה יוגית / תזונה לפי הרפואה ההודית / כל שיטת תזונה אחרת עליה אתן ממליצות מנסיונכן:
אני מתרגל היום פעם בשבוע בלבד איינגר ולכן רחוק מהגדרת "יוגי". אבל היוגה משפיעה עלי טוב מאוד בכל רבדי החיים ואני ממש מחכה לשיעור כל השבוע ומכיוון שיש לי בעיות שקשורות לתזונה ועיכול (היוגה תרמה לי לא מעט למודעות לדבר כי פעם הייתי חושב בטעות שמה שאני מכניס לפה בסדר...) והרפואה המערבית לא כלכך עוזרת לי אשמח במידה ותוכלו בבקשה לפרט או להפנות מאמרים לקריאה בנושא ? האם יש מטפלים שתוכלו להמליץ לי עליהם לצורך טיפול תזונתי מנסיונכן (אפילו שם של שיטה כלשהיא המומלצת מנסיונכן או תחום שבו אוכל לחפש מטפל יתרמו לי).
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איל
פסי פייג05/01/2008קודם כל זה מצוין שאתה מתרגל יוגה עם מורה . טבעי מאד שיעלו שאלות הנוגעות לאורח החיים שלך ותזונה היא אכן מאד מרכזית בחיי כולנו. בספר של ד"ר ראובן ברק וענת צחור "מדריך מפה לריפוי טבעי " תוכל למצוא מידע מקיף ומעמיק בכל הקשור לאורח חיים בריא ותפיסה הוליסטית . מומלץ ביותר להתחיל שם. בנוסף , אני בטוחה שלמורה היוגה שלך יש מידע שאם רק תבקש ותשאל, תיענה ברצון לגבי השאלות הרבות שיש לך. בסופו של דבר תצטרך למצוא לך נתיב אישי המתאים לך אחרי שתלקט את כל המידע הרב המצוי בשוק בנושא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)