מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרובי03/08/2008
שלום רב, מה צריך לעשות אגם שאף חברת ביטח פרטית לא מוכנה לבטחו? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רוצים לבטח
ד"ר א פרישמן18/08/2008איזה ביטוח רצית לרכוש מדוע החברות מסרבות לבטח אותך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטניה31/07/2008
בזמן האחרון התקשרו אלי כמה חברות ביטוח פרטיות, כל אחת עם הצעה אחרת (לילדים, לסרטן צוואר הרחם ועוד). איך אפשר לבחור מה מכל הדברים האלה באמת חשוב, כי אי אפשר לעשות מליון ביטוחים מבחינה כלכלית? איך אפשר לדעת איזה מהחברות האלה רציניות, כי פניה ככה בטלפון דווקא גורמת לי ליותר חשד, נשמע לא הכי אמיתי מה שהם אומרים כשמנסים לשכנע אותי ולמכור לי. אודה אם תוכל לענות לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח פרטי
ד"ר א פרישמן18/08/2008מאחר והתשובה והנושא לא פשוט הדרך הנכונה היא לבחור סוכן ביטוח טוב אמין ומקצועי ולהתייעץ איתו ברכה ד"ר א פרישמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח לחו"ל למשך שנה לחולה אפילפסיהעירית28/07/2008
שלום רב איני מוצאת אף סוכנות או ביטוח נסיעות או בריאות שיבטח את בנינו שעבר מספר התקפי אפילפסיה ספורדיים במהלך השנה האחרונה. האם ידוע לך על אפשרות כזו של ביטוח. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח נסיעות לחו"ל
ד"ר א פרישמן30/07/2008תנסו בהסוכנות אופציה דני סלס 0505301900
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם פיקציה - כולם חייבים לדעת את זה
עירית31/07/2008הסוכנות לא עושה ביטוח מעבר ל-21 יום. חשוב להפיץ את זה הלאה, כי החברה הזו מטעה בכך שמבטיחה הבטחות שווא !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בעת שירות מילואיםדב27/07/2008
שלום רב, נפגעתי בתאונה במהלך פגישת עבודה בעת שהייתי בחופשה בבית משירות מילואים (אני עצמאי ועל כן כמובן לא יכול להרשות לעצמי שלא לעבוד). מה המעמד שלי באותה עת מבחינה ביטוחית? האם לפי חברת הביטוח אני נחשב למי שנפגע במילואים או כעובד? בברכה ובתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילואים
ד"ר א פרישמן30/07/2008תלוי בפוליסה, כל פוליסה מתנהגת אחרת תן לייותר פרטים תוכל לשלוח לי למייל האישי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - ללכת בלי חזיה בזמן ההריוןאורית22/07/2008
כל פעם שאני לובשת את החזיה או אפילו גופיפית כזו אני מתחילה להרגיש מחנק אני בחודש 5 להריון ושמעתי מחברות שאם אלך ללא חזיה אז החזה יפול או משהו כזה..... האם יש בזה משהו? או שזה סיפורי סבתא? תודה על העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם או בלי
ד"ר א פרישמן22/07/2008לצערי זה לא תחום העיסוק שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזקה ב- 2 פוליסות ביטוח סיעודיגדי21/07/2008
התחוור לי שאני מחזיק למעשה 2 פוליסות ביטוח סיעודי : אחת במסגרת כיסוי סיעודי בפוליסת ביטוח בריאות פרטית במסגרת העבודה , ואחת של כלל כחבר קופ"ח מכבי. האם יש יתרון בהחזקת 2 פוליסות ? האם ניתן לתבוע 2 פוליסות ? האם יש צבירת ותק בפוליסות ביטוח סיעודי כמקובל בקנות פנסיה או שהנ"ל דומה יותר לריסק טהור ? הבנתי גם שבהתאם להנחיות המפקח על הביטוח צפויה הפרמיה של הביטוח של הקופה לעלות במהלך מדורג בשנים הקרובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפל ביטוח
ד"ר א פרישמן22/07/2008צריך לבדוק אם הפוליסות הן פוליסות פיצוי או שפוי, אם הן פוליסות פיצוי (כלומר תשלום לא מותנה במתן קבלה) וקרוב לוודאי שהן כאילו אזי ניתן לקבל תגמול משני הפוליסות. צריך לזכור שעלות סיעוד במוסד סיעודי טוב היא למעלה מ 10,000 ש"ח בחודש. בעבר היו פוליסות אשר מקזזות תשלום שניתן מפוליסה נוספת, היום זה מאוד נדיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליסה לביטוח נסיעות לחו"לתמי21/07/2008
שלום. האם קיימת פוליסה בשוק שכוללת גם כיסוי לנכות צמיתה חלקית עקב תאונה בחו"ל . ז"א באם נפגעתי בזמן הטיול בחו"ל ובארץ נקבע לי נומר 20% נכות צמיתה (אין כאן אובדן מוחלט) האם הפוליסה מפצה אותי ב:20% מהסכום שנקבע בפוליסה במקרה של נכות צמיתה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות מתאונה
ד"ר א פרישמן22/07/2008בעיקרון כן אבל ההגדרות בפוליסות מאוד נוקשות והסכוי לקבל כסף בפרק נכות מתאונה בפוליסת נסיעות לחו"ל לא גדול. יחד עם זאת צריך לזכור שפוליסת נסיעות לחו"ל אינה מיועדת למטרה זו ויש בשוק פוליסות ייחודיות לכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי פוליסותיונית20/07/2008
האם במקרה שיש לי שתי פוליסות ביטוח בריאותיות שמכסות את אותן מקרים אני אוכל לקבל משתיהן הוצאות ובעצם ליצור מצב שבו אני מקבלת יותר ממה שהוצאתי? לא שאני בונה על משהו רע שיקרה לי, פשוט נדמה לי ששמעתי על כך שניתן ממש להרוויח (שוב, לא עלינו) כתוצאה מכיסוי כפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפל ביטוח בביטוח בריאות
ד"ר א פרישמן22/07/2008תלוי בפוליסה, באותםפרקים בהם הפוליסהמחייבת המצאת קבלות לא יהיה ניתן להגיש את אותה קבלה לשתי חברות באותם פרקים בהם הפוליסה נותנת פיצוי עבור אירוע רפואי מבלי שנידרשת הוכחת הוצאה בפועל, ניתן לתבוע את שתי הפוליסות. בדרך כלל הפוליסות מאפשרות בכל מקרה ביטוח לבחור בין פיצוי לשפוי כך שבהרבה מקרים ניתן להפרע משתי פוליסות בו זמנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאות וביטוח סיעודי עבור אםאביה17/07/2008
אני מעונין לעשות ביטוח סיעודי עבור אימי -חולת סכרת . איך עושים זאת ? דרך קופת החולים ,דרך גוף חיצוני והאם צריך הצהרת בריאות ? נ.ב אני מבין שאם חלילה נצרך לדאוג לטיפול סיעודי טיפול זה יכול לנוע בין 10000 -20000 האם ביטוח לאומי וקופת חולים לא משתתפות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי לחולה סכרת
ד"ר א פרישמן22/07/2008אכן טיפול סיעודי הוא יקר וטו שיהיה ביטוח יחד עם זאת לרכוש ביטוח לאדם שכבר חולה עשוי להיות בעיה. תמיד עדיף לרכוש ביטוח כאשר אתה צעיר ובריא. יש בשוק אפשרות לצרף חולה סכרת לביטוח סיעודי פנה לסוכן הביטוח שלך שימצא את הדרך לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות - החזרח.15/07/2008
שלום רב ד"ר פרישמן, אני מבוטחת בביטוח מגן זהב וגרה באזור ירושלים ההריון אינו מרובה עוברים מה ההשתתפות העצמית הכרוכה בבדיקה ? היכן ניתן לבצעה? (בהדסה אין תורים) למי יש לפנות כדי לברר ? תודה ויום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקד שירות
ד"ר א פרישמן16/07/2008אני מציע לך לפנות למוקד השרות של מכבי טלפון 1-700-50-53-53 או *3555
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עופרעופר12/07/2008
לדר פרישמן שלום וברכה האם דיכאון מונע קבלה לביטוח והאם יש לפרט אותו בהצהרת הבריאות גם אם לא נשאלת מפורשות על כך. יש לציין שהתיפקוד רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן מידע בהצהרת בריאות
ד"ר א פרישמן15/07/2008ישנה חובה לתת את כל המידע שנשאלים לגביו לגבי מידע שלא נשאלו לגביו ישנה חובה לתת מידע מהותי אפשר להתפלפל סביב השאלה מה הוא מידע מהותי ההמלצה שלי לתתתמיד את כל המידע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשי12/07/2008
שלום רב, אבי עבר זה עתה אירוע מוחי והפך משותק בצד שמאל. אנו רוצים להכניסו לבית אבות סיעודי בזול. אין לנו כסף למקום פרטי. רציתי לדעת האם לכל אדם במדינת ישראל מגיע להיכנס לבית אבות סיעודי בחינם, או שצריך לשלם ביטוח מסויים במהלך החיים כדי להיכנס לבית אבות כזה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסד סיעודי
ד"ר א פרישמן15/07/2008המדינה מאפשרת לחולים אשפוז סיעודי גובה המימון של המדינה תלוי במצב הכלכלי של החולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלצהיימרסיגלית09/07/2008
לאחרונה, אחרי תהליך הדרדרות, אובחן אצל אמי אלצהיימר. אני יודע שהמצב ילך וידרדר, כרגע יש לה ביטוח זהב בכללית, ברור לי שזה לא מספיק. איזה ביטוחים יכולים להתאים במצבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלצהיימר
ד"ר א פרישמן09/07/2008לצערי במצבה הנוכחי היאלא תוכל לרכוש ביטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח חו"לרונית06/07/2008
שלום. אני נוסע לטיול לחו"ל שיהיה די ארוך (לפחות חצי שנה) ואני יעשה בו טרקים וספורט אתגרי. איזה ביטוח בריאות כדאי לי לעשות, של קופות החולים, מה שמציעים באיסתא או ביטוח אחר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בחו"ל
ד"ר א פרישמן09/07/2008יש בשוק הרבה ביטוחי נסיעות לחו"ל שןןה להשוות בינהם, למיטב ידיעתי נשם מספר אתרים שעשים השוואה יחד עם זה ההבדלים לא ממש גדולים לצעירים צריך להקפיד שיהיה כוסי לספורט אתגרי חילוץ ןהטסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חולה במספר מחלות ומעוניינת לעשוbafi195116/06/2008
לעשות ביטוח בריאות ,ביטוח סיעודי, לשים דגש על תרופות שאינן בסל וניתוחים ,אני מבוטחת בקופת חולים + מושלם איזו חברה מקלה ואולי אינה דורשת הצהרת בריאות , או עם הצהרת בריאות ומקבלת בכל מקרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצהרת בריאות
ד"ר א פרישמן09/07/2008בכל ביטוח פרטי תידרש הצהרת בריאות בביטוחים קולקטיביים של ארגונים גדולים יש לעיתים פטור מהצהרת בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגבי מציאת חב' ביטוח בתנאים ט
אורי ששון10/07/2008שמי אורי ואני מתעסק בתחום הבריאות מול חב' הבטוח ואשמח לתת לך יעוץ בנושא לצורך התאמתך לתוכנית מתאימה בעלויות סבירות .נייד שלי 052-2496104
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)