מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח אחרי צבאשגיא03/07/2007
אני השתחררתי מהצבא לא מזמן ואף פעם לא התעניינתי יותר מדי בביטוח אבל עכשיו אני חושב (בעזרת לחץ של המשפחה) לעשות אחד. ידוע לך אם יש ביטוח שמתאים לצעירים? אני בריא ולא צריך תרופות או משהו כזה, הביטוח זה רק אם יקרה איזה אסון כמו תאונה או משהו כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשתחרר
דני טל03/07/2007בשעה טובה,
במידה ולא היית בריא לא היה אפשר לבטח
ביטוח נועד להעשות בעת שאתה בריא למקרה שתחלה חו"ח
כל חולי סרטן מעי הגס לא היו חולים - לפני שחלו...
חשוב בהחלט להגן על עצמך בפני מקרה בו הינך ניזקק לניתוח יקר במיוחד, תרופות יקרות של רבבות שקלים ועוד...
בוא לייעוץ אשי אובייקטיבי או קח סיכון ופנה לסוכן שעלול למכור לך את מה שהוא חפץ ולא בדיוק מה שאתה זקוק
חפש באינטרנט יועצי ביטוח אובייקטיביים או חברות ייעוץ תחת המילים"הפרדת ייעוץ משיווק"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח
ד''ר אודי פרישמן28/10/2009הנושא חשוב מאוד וסבוך מאוד
אני מציע לך להתייעץ עם סוכן ביטוח מקצועי ומיומן שיסייע לך בבחירה
יהיה לך קשה מאוד להסתדר לבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק חדשאורית01/07/2007
אני בהריון ועומדת ללדת בקרוב. אני יודעת שהתינוק נכלל בביטוח של ההורים, אבל לא יודעת אם זה מכסה את כל הבעיות האפשריות (כולל, חלילה, בעיות לכל החיים) או שרצוי לעשות ביטוח נוסף, ואם בכלל אפשר לעשות ביטוח כזה לפני הלידה. אודה לך אם תוכל לפרט בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורית מזל טוב
דני טל01/07/2007תינוק ניתן לבטח לאחר לידתו ( ולחלק מהכיסויים רק לאחר הגעתו לגיל 1 ו-3 )ובתנאי שנולד בריא כפי שאני מאחל לכם מכל הלב.
בברכה דני טל פורשור מומחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אורית03/07/2007אני פוחדת מסיבוכים בלידה שיפגעו בילד (אין סיבה מוחשית, אני קצת היסטרית), מה קורה במקרה כזה? אין שום דבר שיסייע לנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק חדש
ד''ר אודי פרישמן28/10/2009צריך לקרוא את הפוליסה ולראות
בכלפוליסה התנאים של צירוף תינוק הם שונים
בחלק מהפוליסות יש צירוף אוטומטי בחלק לא
יש בשוק ביטוח לתינוקות שנולדים, הוא כמעט ולא נמכר כי הוא יקר
ניתן לרכוש אותו רק בשבועות הראשונית של ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה חשוב לבדוק כשעושים ביטוחברק26/06/2007
שלום,
אני בן 31, מעוניין להרחיב את הכיסוי הביטוחי שלי.
מה לדעתך הדברים החשובים ביותר שכדאי לבדוק ולהשוות?
איזה ביטוחים כדאי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לברק
דני טל26/06/2007השאלה כללית מידי, להרחיב ממה ולמה?, מה קיים?, מה הצרכים ?, כיצד מבוטח וכמה משלם?ועוד ועוד...
הפורום אינו יכול לשמש כתחליף לייעוץ כולל , בהחלט ניתן לקבל תשובות לשאלות ממוקדות כגון:
"מהו הכיסוי הניתן בנושא... במסגרת... ,או האם כיסוי ... עולה על כיסוי.. ומה מחיר כדאי ..ולמה לשים לב..
לרשותכם , דני טל פורשור מומחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץשרון26/06/2007
קראתי את התשובה הקודמת ולא הבנתי לגמרי למה אתה מתכוון בשירותי ייעוץ. תוכל בבקשה לפרט יותר על שירותים אלו וגם על עלותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלויות ייעוץ
דני טל01/07/2007מזמינך לחפש בגוגל"הפרדת ייעוץ משיווק" או להכנס לאתר פורשור מומחים שכתובתו www.forsure.org מידע רב וזמין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח פרטיכרמל24/06/2007
בזמן האחרון התקשרו אלי כמה חברות ביטוח פרטיות, כל אחת עם הצעה אחרת (לילדים, לסרטן צוואר הרחם ועוד). איך אפשר לבחור מה מכל הדברים האלה באמת חשוב, כי אי אפשר לעשות מליון ביטוחים מבחינה כלכלית? איך אפשר לדעת איזה מהחברות האלה רציניות, כי פניה ככה בטלפון דווקא גורמת לי ליותר חשד, נשמע לא הכי אמיתי מה שהם אומרים כשמנסים לשכנע אותי ולמכור לי.
אודה אם תוכל לענות לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח פרטי
דני טל24/06/2007שאלתך בהחלט במקום,הדרך היחידה המומלצת לערכית ביטוח הינה העזרות ביועץ אובייקטיבי שאינו סוכן ואינו מקבל עמלות מחברות הביטוח , הייעוץ צריך לכלול הדרכה ובירור צרכים משפחתי ורק לאחר מכן החלטה על הכיסויים הנדרשים והאפשריים ,לאחר מכן על היועץ להנחותך באילו חברות קיים המענה המדוייק לצרכיך תוך בחירת המסלול והמחיר הטוה ביותר .
לאחר קבלת מפרט מדוייק תוכל לפנות לסוכן משווק , לתת בידו הדו"ח ולבקשו להקים הביטוח בדיוק כרשום בו.
זו הסיבה שהוקמו חברות כדוגמת פורשור מומחים העוסקות בייעוץ ללא מכירה - מומלץ !
חסכון בעלות הייעוץ הינו משגה שעולה לאורך התקופה עשרות ומאות אלפי שקלים וכן מיגון לקוי שעלול להתברר רק בעת הצורך כשמאוחר מידי
בברכה דני טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלצהיימרמיכל21/06/2007
לאחרונה, אחרי תהליך הדרדרות, אובחן אצל אמי אלצהיימר. אני יודע שהמצב ילך וידרדר, כרגע יש לה ביטוח זהב בכללית, ברור לי שזה לא מספיק. איזה ביטוחים יכולים להתאים במצבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלצהיימר
דני טל21/06/2007לצערי מרגע שאובחן אצל אדם מצב בריאותי לקוי , לא ניתן לבטחו בנושא הליקוי, לכן חשוב כלכך לבטח עוד בהיותנו צעירים ובריאים.
דני טל, פורשור מומחיםלניתוח ביטוח וייעוץ פנסיוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאותרבקה פינק19/06/2007
חתמתי על ביטוח בריאות פרטי לפני כחודש.
לצערי הרב (וגם להפתעתי) נתגלתה אצלי בעית בריאות, עדיין לא מאובחנת סופית, אך כנראה תהליך סרטני.
מה המשמעות מבחינת הביטוח? עדיין לא עברה תקופת ההכשרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות
דני טל19/06/2007שלום רב,
לרוב תקופת האכשרה הינה כ-3 חודשים , במקרים מסויימים תבוא חברת הביטוח לקראת המבוטח גם טרם תומה במידה ותיווכח לדעת כי לא היתה תרמית או נסיון לא ראוי לזכות בכספי ביטוח שלא כדין,
ברור שבמידה ולא הוצהרו בעיות קודמות בהצהרת הבריאות במלואן ,הביטוח יבוטל ולא יהיה על מה להתדיין.
לא ציינת את תכנית הביטוח והכיסויים ולא את משמעות המחלה מבחינה כספית וכו'
בכל מקרה במידה ויש רצון לנסות לזכות בתגמולי ביטוח יש לפעול בליווי צמוד של משפטן המתמחה ממש בתחום זה .
מאחל לך בריאות מכל הלב
דני טל פורשור מומחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשלומי בריאותדון17/06/2007
אני משלם לקופת החולים, חוץ מזה מופרש לי (כמו לכולם) סכום קבוע מהמשכורת לביטוח בריאות, למה יש כפילות כזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלומי ביטוח
דני טל17/06/2007התשלומים המופרשים מהשכר הינם תשלומי חובה מכח חוק בריאות ממלכתי,
שהינו הרובד הראשון בביטוחי בריאות וכידוע אינו מכיל הגנות מספקות,
לאחריו מגיע רובד "זכות" שהינו השב"ן - מכיל כיסויים נוספים וחשובים ולדעתי הינו "חובה"
מעבר לרובד הנ"ל קיים רובדים נוספים שאינם חובה כולל ביטוחים פרטיים אשר את רכישתם רצוי לשקול עפ"י צרכים , מצב משפחתי בריאותי וכלכלי
בברכה דני טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיול לחו"לרוני13/06/2007
שלום. אני נוסע לטיול לחו"ל שיהיה די ארוך (לפחות חצי שנה) ואני יעשה בו טרקים וספורט אתגרי. איזה ביטוח בריאות כדאי לי לעשות, של קופות החולים, מה שמציעים באיסתא או ביטוח אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חו"ל
דני טל17/06/2007לצערי אננו מתמחים בתחום חו"ל , נסה לאסוף מידע בפורומים של מטיילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח פלטינוםדורית10/06/2007
יש לי ביטוח משלים ולפני כמה שבועות קיבלתי הצעה לעשות ביטוח פלטינום. מה זה בעצם אומר, שפעם בכמה שנים יוסיפו ביטוח שהוא כאילו רשות, אבל מי שלא ישלם עליו לא יקבל שירות ובעצם הביטוח משלים שלי כבר לא שווה כלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלטיניום
דני טל11/06/2007הינו רובד נוסף לביטוח משלים , קבוצתי ובו כיסויים נוספים אשר אינם בביטוח המשלים, אין חובה לקנותו ואין אי הסכמה לקנותו מבטל רבדים ביטוחיים קיימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)