מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיברומיאלגיהפנינה ביטון14/01/2008
שלום
אני חולה ומאובחנת במחלת פיברומיאלגיה ורציתי לדעת אם יש עילה לדרוש מביטוח לאומי איזה שהיא נכות כללית לגביי המחלה ואם בכלל היא מוכרת כמחלה
תודה פנינה ביטון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברומיאלגיה
ד"ר א פרישמן01/02/2008קשה לתת תשובה בלי לדעת מה מצבך
בברכה
ד"ר א פרישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצהרת בריאותשירלי09/12/2007
בעקבות הכתבה ששודרה אתמול בחדשות ערוץ 10, התעוררה בי דאגה לגבי ביטוח הבריאות שרכשתי לי ולילדי בתחילת שנת 2006. בכתבה נטען כי חברות ביטוח שנתבעו טענו כי כלל לא קיבלו הצהרת בריאות והתכחשו לחובותיהן, ונאמר כי צריך לשמור עותק של הצהרת הבריאות המקורית. גם אם יש לי עותק כזה, ואני צריכה לחפש, אין עליו שום חותמת של החברה, אז מה המשמעות החוקית שלו? מלבד זאת, בני סובל מצליאק. כאשר רכשנו את הפוליסה, הובטח לי שהחברה מקבלת אותו כמבוטח ללא כל הסתייגויות. לאחר מכן, ואחרי שהעברתי את הצהרות הבריאות וגם מכתב מרופאו של בני, דרשתי מסמך שמאשר שהחברה מבטחת אותו באורך מלא. מה שקיבלתי בתגובה היה מייל, כנראה מחברת הביטוח, שהעביר אלי סוכן הביטוח שלי, ובו נאמר:
חיים שלום!
בהמשך לבקשתך בדקתי את הרשומות בתיק ואכן יש מסמך רפואי ע"ש [שמו של בני ]מתאריך 18.6.06
שהועבר ע"י ד"ר יוסף פבר .
בברכה
דבורה סקה
חוליה 74
מרחב צפון
שמה של חברת הביטוח (מגדל) או הלוגו שלה לא הופיעו על המסמך. האם יש למסמך כזה תוקף חוקי? אני חוששת מאוד שבשעת הצורך הביטוח יתברר כחסר ערך, לכולנו, אך במיוחד עבור בני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצהרת בריאות
ד"ר א פרישמן01/02/2008השאלה העיקרית היא האם כשאר מילאתם את הצהרת הבריאות הצהרתם הצהרה אמיתי וכנה על כל הבעיות הרפואיות שהיו לכם
אם כן אין לכם מה לדאוג
אם לא אני מציע לבחון אפשרות לתקן את ההצהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח קול למוריםאביטל07/12/2007
היי,
כמורה לעתיד שמעתי שיש אפשרות לבטח את מיתרי הקול היקרים שלי, אם זה נכון, אשמח לקבל פרטים על ביטוחים שונים, מה כדאי, מי מבטח, ומה החסרונות בביטוחים מסוג כזה?
תודה וסופ"ש נעים
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח קול
ד"ר א פרישמן01/02/2008לא ידוע לי על ביטוח קול למורים
אולי אפשר לבחון כיסוי כזה במסגרת ביטוח לאובדן כושר עבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ לביטח-איזה ביטוח הכי מתאים?שלי13/10/2007
שלום רב, הנני בת 32 וחצי, רציתי לדעת איזה ביטוח הכי מתאים עבורי: מישהי שהיא אשת קריירה, בעתיד ארצה ילדים לא כרגע, כל מה שקשור לטיפולי הפריות והריון במידה הצורך, כמו כן ובנוסף, ביטוח שמקיף את יתר האפשרות לניתוחים, בארץ ובחו"ל תוך כדי בחירה חופשית של המנתח וכו'.
אשמח לקבל הצעות מחיר במקביל
0508219219* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות
ד"ר א פרישמן17/10/2007שלום
יש הרבה מאוד סוגים של ביטוחים, עשרות רבות
על מנת להתאים את הביטוח לצרכים, ליכולת הכלכלית ולמצב הבריאות כדי להתייעץ עם סוכן ביטוח טוב או עם מומחה לביטוח בריאות.
בברכה
ד"ר אודי פרישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח לבריאה וחולה לביולנדה11/09/2007
אני אישה בריאה בלי מחלות אבל לבעלי יש בעיות בלב, כולסטרול ולחץ דם גבוהים. בתור זוג שרוצה לעשות ביטוח פרטי, איך כדאי לנו לעשות, ביחד או לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח לחולי לב
ד"ר א פרישמן18/09/2007שלום
השאלה היא אם מצבו של בעלך מאפשר עריכת ביטוח בריאות.
ובאיזה תננאים.
בברכה
ד"ר אודי פרישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיולנדה שלום, תגובה לפנייתך
חן21/10/2007יולנדה שלום,
אין כל קשר בין מצבו הבריאות של בן זוגך לבריאותך האישית.
שניכם תוכלו לבטח עצמכם באותה חברת הביטוח ,אך כל אחד יכוסה בהתאם לבריאותו ולכיסויים אותם תבחרו.
אשמח להפגיש אותך עם סוכן ביטוח מטעם סוכנות הביטוח בה אני עובדת ,נציג יסביר לך על היקף המוצרים בין חברות הביטוח השונות ,ללא כל התחייבות מצדכם בגין ההסבר.
אשמח לפרט,
חן 0524800074* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת פוליסה קיימתמיכל09/09/2007
אני מבוטחת באמצעות העבודה בביטוח בריאות.
מעבר לכך, יש לי ביטוח משלים של קופת החולים.
אני בת 32 ומצב בריאותי תקין.
כיצד ניתן לקבוע שהביטוח שלי מספיק?
מהי המידה הנכונה לגובה וסוג הביטוח?
להיות בטוחים אך לא להגזים ולהשקיע כספים מיותרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות
ד"ר א פרישמן18/09/2007שלום
הדרך הנכונה היא להתיעץ עם סוכן ביטוח שעוסק בתחום הבריאות או עם יועץ בתחום
חג שמח ושנה טובה
ד"ר אודי פרישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה לבטחרוית04/09/2007
שלום רב, אני ובעלי חושבים מה יהיה הכי טוב לילד (נולד לנו תינוק לאחרונה). האם יש משמעות לקופת החולים של ההורים בטיפול בילד? אני במכבי ובעלי בכללית- איפה הכי טוב לרשום ילד, מי נותן הכי הרבה הטבות, ובכלל באיזה גיל טוב לרשום אותו?
תודה למומחים, רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח לילד
ד"ר א פרישמן07/09/2007שלום רב
ביטוח בריאות הוא בין היתר עיניין של תפיסת עולם
אני לילדים שלי רכשתי ביטוח משלים בקופת החולים בה אני חבר וביטוח בריאות בחברת ביטוח.
לרכישת ביטוח פרטי בגיל צעיר יש יתרונות רבים
חג שמח ושנה טובה
ד"ר אודי פרישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית שלום, תגובה לפנייתך
חן21/10/2007רוית בוקר טוב,
קודם כל ברכות ואיחולים לרגל הולדתך בנך.
קופות החולים מציעות סל נרחב של שירותים שמישים מאוד במהלך חיי היומיום הכולל בדיקות, אשפוז, תרופות ותמיכה נפשית.
לצערנו נוכח העובדה כי קופת החולים מקבלת סיוע כלכלי מהמדינה שירותים אלו הינם חלקיים ובמצבים בהם אנו באמת זקוקים לסכום כסף או שירות פרטי ,קופ"ח מכניסה אותנו לבירוקרטיה מייגעת ולבסוף איננה מכסה את סך ההוצאות ואף מקשה על ההתמודדות עם המצב החדש.
המסגרת סוכנות הביטוח בה אני עובדת אנו נותנים שירותי יעוץ והכוונה והסברה על ההבדלים בין ביטוחים משלימים של קופ"ח לבין ביטוחים פרטיים בחברות הביטוח והשוואה בין מוצרי חברות הביטומ השונות.
אשמח להפגיש אותך ואת בעלת ללא כל התחייבות מצדכם עם נציג מוסמך.
חן 0524800074* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים בביטוח של קופת חוליםגלית02/09/2007
שלום רב,
הבנתי שבזמן האחרון, עם ההוספה של ביטוחי פלטינום נעשו שינויים בביטוחים של קופות החולים, תוכלו בבקשה להסביר מה השינוי כולל ומה משמעותו עבור מבוטחי ביטוחים משלימים או להפנות אותי למקום שאפשר לקרוא על זה עוד? השינוי משפיע על כל הקופות או רק על חלק מהן?
תודה רבה ויום מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי בעייתי.
לא יודע לשאול04/09/2007מבטלים את המסלולים למימון תרופות מצילות חיים ועוד פיתוחים טכנולוגים אשר הציעו ביטוחי הפרימיום. אני לא מבין למה ואיך אבל זה המצב. השאלה שלי היא איזו חלופה תיהיה? אותן הטבות יכנסו לסל התרופות ? או שאני אופטימי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים בביטוח
ד"ר א פרישמן07/09/2007שלום רב
על פי החלטת הממשלה, מהביטוחים המשלימים יגרע הכיסוי לתרופות שלא בסל הבריאות. בתמורה, הוגדל תקציב הבריאות במסגרת סל הבריאות באחד מיליארד ש"ח לשלוש שנים. ההגיון מאחורי המהלך נעוץ בעובדה שביטוח משלים יש רק לחלק מהאוכלוסיה מאידך הגדלת התקציב לטובת תרופות תאפשר לכלל הצבור הנזקק לקבל תרופות.
בברכה
ד"ר אודי פרישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסויי ביטוח רחבים יותרבני29/08/2007
שאלה למומחים - מהקופה שלי, לא משנה איזה, מטמטמים אותי שאני אעבור לביטוח החד המורחב יותר (יש לי ביטוח בסיסי). זה שווה או לא? בכל הכיסויים האלה, כמה "אותיות קטנות" יש? אני בן 25, בריא, בלי היסטוריה של מחלות או פציעות, לא מעשן. עד כמה הביטוח הזה חשוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח מורחב בקופה
דני טל29/08/2007השאלה כללית מידי
קשורה גם בפילוספיית ביטוח שלך וגם בצרכים
בדר"כ לבריאים וצעירים מומלץ לרכוש ביטוח פרטי במכסה את התחומים הבעייתיים ביותר
(קטסטרופות) השתלות ותרופות שאינן בסל
המצב החדש מלפני כ10 ימים רוקן את הביטוח המשלים בקופ"ח מהתוכן של הכיסוי בנושא תרופות שגם כך לא היה משולם , אך נתן מענה לפחות לאלה שאינם ממש בריאים.
בברכה, דנ י טל , פורשור מומחים בע"מ לייעוץ פנסיוני וניתוח ביטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפנייתך בני
חן21/10/2007בני שלום,
בטח כבר נמסר לך ע"י מבוטחים רבים במסגרות פרטיות כי ישנה בעיה גדולה והרבה אותיות קטנות בביטוחי קופ"ח, לדוגמה כמו הגבלות של תרופות שאינן בסל הבריאות, בעיתיות סוגיית ניתוחים בחו"ל ובדיקןת יקרות.
במסגרת סוכנות הביטוח בה אני עובדת ישנן הצעות ביטוח ללא רגישות יתרה בנושא העישון אותן תוכל להשוות בין היצע חברות הביטוח השונות בארץ.
סוכן ישמח לעדכן אותך במדרג הביטוחים בארץ וביניהם ביטוחי קופ"ח
לפרטם נוספים אשמח לפרט ולהרחיב.
חן 0524800074* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהריון ורוצה לטוסשרי28/08/2007
ברצוני לשאול האם קיים ביטוח נסיעות לחו"ל אשר מסכים לבטח עד שבוע 32 להריון, עם אישור שההריון תקין. במכבי הביטוח הוא עד 26 שבועות להריון.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח נסיעות בהריון
ד''ר אודי פרישמן28/08/2007למיטב ידיעתי כן
תשאירי כתובת מייל ואדאג שיצרו איתך קשר
בברכה ד"ר אודי פרישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההVריון שבוע 32
דני טל29/08/2007למיטב ידיעתי לא, ניתן לבדוק עם חברה בשם "אופציה" המתמחה בביטוחים אשר בדר"כ
נדחים או מוחרגים, נסי באתר שלהם ww.option.co.il
בהצלחה
דניטל , פורשור מומחים בייעוץ פנסיוני וניתוח ביטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נכות ותשלומיםשרית26/08/2007
שלום אני עברתי תאונת עבודה שהוכרה ע"י ביטוח לאומי.
הוכרה לי נכות זמנית של 15% ולאחר ניתוח שעברתי הוכרה לי נכות זמנית של 100% למשך 3 חודשים מאחר ולא עבדתי לאחר הניתוח(נכה ניזקק).
שאלתי היא ואם וכאשר תקבע לי נכות צמיתה האם ינוכה לי התשלום שקיבלתי עבור 100% בנוסף לסכום שינוכה לי עבור התשלום שקיבלתי עבור 15% נכות זמנית? בתודה מראש, שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות ותשלומים
ד''ר אודי פרישמן27/08/2007שלום
אומנם תחום ההתמחות שלי הוא ביטוח ולא ביטוח לאומי אבל התשובה לשאלתך היא שלילית
לא ינוכה לך הסכום
בברכה
ד"ר אודי פרישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK28/08/2007לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=120 id=link]נכויות, מחלות כרוניות[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח כפולרפי20/08/2007
שלום
יש לי ביטוח בריאות של מנורה (בריאות מושלמת TOP) בנוסף יש לי ביטוח של מאוחדת שיא.
לדעתי יש כפילות/חפיפה בין שתי הפוליסות, איזו מהן עדיפה ?
תודה
רפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפי כפילות
דני טל21/08/2007בהחלט יש כפילויות
מאוחד שיא הינה תוכנית השב"ן (שירות בריאות נוסף על הממלכתי) "מושלם"
כימות כפילויות בנושאים מסויימים כגון ניתוחים פרטיים,
לשם בדיקת התוכנית לה הנך נזקק , עלינו לנתח את צרכיך , מצבך הבריאותי ועוד
ואז להחליט מהי הדרך הנכונה והתוכנית המתאימה ביותר , ניתן לביצוע במסגרת
ייעוץ ביטוח בריאות
מוזמן להכנס לאתר פורשור
בברכה דני טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח כפול
ד''ר אודי פרישמן27/08/2007שאלה טובה
לכל ביטוח יש את היתרונות והחסרונות שלו
קשה לענות באופן מוחלט מי טוב יותר
בברכה
ד"ר אודי פרישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוצדורהטל19/08/2007
דני שלום,
אני רוצה לעשות ביטוח בריאות פרטי כי כמה אנשים שאני מעריכה אמרו לי שכדאי מאוד לעשות את זה, יחד עם ערבויות נוספות לבטחוני (כמו קופת גמל וכו'). אני ממש לא אוהבת טופסולוגיה, זה מכניס אותי לפאניקה... תוכל לתאר בקצרה או להפנות אותי למקום שיסביר איך אני מחליטה איזו חברה לבחור ומה הניירת שאני צריכה להכין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
דני טל19/08/2007טל שלום
לצערי אין פתרונות קסם , הדרך היחידה היא [a href=http://www.forsure.org id=link]ייעוץ אובייקטיבי ומקצועי[/a]
ע"י יועץ שאינו סוכן
בברכהף דני טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח חו"לדלית מחדרה15/08/2007
שלום רב, אני עוד מעט טסה לשנה להודו משם אולי לעוד ארצות במזרח ורציתי לדעת איזה ביטוח הכי טוב לעשות?האם באמת יש כזה הבדל בין כל החברות ביטוח ואם כן מי הכי טובה? ומה אמור להיות כלול בו בכלל?האם שווה לקחת את התוספת של חילוץ והצלה?
מרוב כל החברות אני כבר לא יודעת מה רוצים ממני... תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חו"ל
דני טל16/08/2007מצטער , אל תחום התמחותי
האם מישהוא אחר מתמצא ?
בברכה
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוטותרפיהאליהו10/08/2007
אני צריך לעשות טיפולי פוטותרפיה,עד היום טופלתי בבית חולים תל השומר כאשר הקופה אישרה לי ונתנה התחייבות עבור הטיפולים,נכון להיום הקופה מחייבת אותי לעבור את הטיפולים במסגרת הקופה,מאחר שהטיפולים ממונים בחוק הבריאות .
האם הקופה יכולה לחייב אותי לטפל דרכה?ב-4 השנים האחרונות טופלתי בתל השומר ע"י אותו רופא ונכון להיום אני רוצה להמשיך את הטיפול בתה"ש
אשמח אם אקבל תשובה מהירה ומנומקת
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוטותרפיה
דני טל10/08/2007אליהו שלום
לצערי זה אינו תחום התמחותי שהינו ניתוח ביטוח וייעוץ פנסיוני
לעניות דעתי הקופה צודקת , אך ניתן לבדוק זאת במשרד הבריאות
במידה ותשלח אלי ב"צור קשר" באתר "פורשור מומחים" www.forsure.org
את כתובת הדואל שלך או כל פרט התקשרות אחר ,אשמח לברר עבורך מס הטלפון
ושם האדם עימו רצוי לשוחח
בריאות
דני טל
מנכ"ל פורשור מומחים לניתוח ביטוח וייעוץ פנסיוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)