מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדני19/11/2008
שלום רב, מהם הדברים הבסיסים שצריך לכלול כל ביטוח בריאות פרטי? למשל, כיסוי עבור ניתוחים ו\או השתלות אשר יבוצעו בארץ או בחו"ל, ומה עוד? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח פרטי
ד''ר אודי פרישמן20/11/2008הכיסויים הבסיסיים שחשוב שיהיו בכל ביטוח פרטי הם
כסוי לתרופות שאינן כלולות בסל הבריאות
כיסוי להשתלות בחו"ל
כיסוי לניתוחים וטיפולים רפואיים בחו"ל שאינם ניתנים לביצוע בישראל
כיסוי לסיעוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח חובה ברכבאור16/11/2008
שלום רב, אולי במקרה ידוע לך האם כשמשטרה עוצרת נהגים הם חייבים להציג גם ביטוח חובה? או שמספיק רישיון נהיגה ורכב? אני נוסע בלי ביטוח חובה כי אין לי כסף עכשיו לזה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נהג
ד''ר אודי פרישמן16/11/2008מצטער זה לא תחום העיסוק שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לתבוע ביטוחאחת09/11/2008
קרתה לי תאונה קטנה, לא רצינית, בעודי בחופשה מהעבודה ללא תשלום. באתי לבקר במקום העבודה ומעדתי. השאלה היא: האם ניתן להגדיר הדבר כתאונת עבודה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ,תאונת עבודה
ד''ר אודי פרישמן09/11/2008לצערי לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעינת05/11/2008
היום עשו לי ביטוח מנהלים בעבודה. אמרו לי כי יקחו לי מהמשכורת 5 אחוז כל חודש. רציתי לדעת האם לדעתך זה אחוז מקובל היום בשוק? אם לא, מהו האחוז במקובל? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח מנהלים
ד''ר אודי פרישמן05/11/2008הפורום שלנו עוסק בביטוחי בריאות
אבל זה אכן האחוז המקובל והנכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרלי02/11/2008
שלום רב, ביחס לעולם, האם אנחנו בישראל משלמים הרבה כסף על ביטוח בריאות חובה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרמיה לבריאות
ד''ר אודי פרישמן02/11/2008הרבה זה דבר יחסי
אנחנו משלמים פחות מאשר בארה"ב ויותר מאשר בחלק ממדינות אירופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לבטל ביטוח מושלם?הדס29/10/2008
כאשר מצטרפים לביטוח פרטי מקיף שמוצע היום בשוק, האם כדאי לבטל את ביטוח מושלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטול המשולם
ד''ר אודי פרישמן29/10/2008עיניין של תפיסת עולם
לדעתי לא, המטרות של הביטוח הפרטי והביטוח המשלים שונות לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין
הדס29/10/2008תודה על התשובה. מהשוואה שערכתי התברר כי הפרטי מכסה את כל כיסויי המושלם ועוד כך שמשולם יכול לשמש כגיבוי בלבד למקרה של בעיה בתביעה מול הפרטי. האם למטרה זו התכוונת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכבי וכלליתיהודה29/10/2008
האם זה נכון שמערך הרופאים שעובדים עם מכבי הינו איכותי יותר? לפי מה שאני רואה הוא מצומצם יותר אך הרופאים בכירים יותר יש אמת בדברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים
ד''ר אודי פרישמן29/10/2008לדעתי אין שמץ של אמת בשמועה הזו
הכללית מספיק גדולה יש לה מספיק בתי חולים הרבה יותר מאשר במכבי
ומספיק רופאים בכירים על מנת להציב נבחרת טובה ואיכותית של רופאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל 24 פוסל שירות וביטוח בקופהדן28/10/2008
שלום רב קבלתי פרופיל 24 (פסול לשירות באופן זמני לחצי שנה), בזמן זה אני כמובן אזרח לכל דבר.. האם חלות עלי ההטבות בביטוחים המשלימים בקופת החולים כמו על כל חייל משוחרר? אם יגייסו אותי בתום חצי השנה, אוכל לקבל את ההטבות שוב עם שחרורי? אני מתכוון לביטוחים המשלימים ללא אכשרה תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח משלים
ד''ר אודי פרישמן29/10/2008עליך לפנות לקופ"ח להודיע על דחיית שירות ולבקש להמשיך ולהיות חבר בביטוח המשלים
לגבי מצב אחרי השחרור התנאים שונים בין הקופות אניממליץ לך לברר את הסוגיה בקופה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסוי ניתוחיעידן26/10/2008
האם בעיה רפואית (פזילה) שעוברת תהליך חיתום (ארוך ומייגע, הבאתי מסמכים שמראים שהפזילה לא מולדת, שאין תלונה\עדות לפזילה או בעיה דומה עד הגיוס בתיעוד קופ"ח ומסמך נוסף שמראה שהתגייסתי ללא סעיף עיניים וללא סעיפים כלל, הביטוח החל בגיל 7) אמורה להיות מכוסה? (כמובן שיש לי את התכנית המתאימה...) עברתי ניתוח לתיקון פזילה לא מזמן (שכוסה) ותוצאותיו הם פזילה הפוכה עם ראייה כפולה קבועה ויהיה צורך בתיקון נוסף לתוצאה הקטסטרופלית, האם צפויה בעיה להערכתך? יש לציין שהניתוח היה השלישי השנה, בבתי חולים ציבוריים ולאחר תהליך החיתום הארוך קבלתי פיצוי על כולם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פזילה
ד''ר אודי פרישמן26/10/2008על פניו מתוך המידע שמסרת לא נראה לי שצריכה להיות בעיה בכסוי
אם הבעיה הוצהרה ולא הוחרגה המבטח אמור לכסות אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוויגילליאור25/10/2008
האם יש איזה שהיא אפשרות לקבל מימון לרכישת פרויוגי'ל המשמש לטיפול בנקרולפסיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מימון לתרופה
ד''ר אודי פרישמן26/10/2008תלוי בהרבה גורמים בין היתר מה האינדיקציה הרפואית לטיפול ואם יש ביטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאתי22/10/2008
שלום רב, אפשר לשאול את דעתך האישית, באיזו קופת חולים ביטוח הבריאות הכי זול? או שהן מתאמות מחירים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלות של ביטוח משלים
ד''ר אודי פרישמן26/10/2008שלום
לדעתי הפרמיה הכי זולה היא בכללית
בברכה
ד"ר א פרישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיריב19/10/2008
שלום רב, אבא שלי בן 82 ומתכוון לעבור ניתוח להחלפת מפרק ירך. האם ניתן לדעת אם מגיעה לו איזו השגחה וטיפול לאחר השחרור מבית החולים (אגב, הוא חבר בקופת חולים מכבי). תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת פרק ירך
ד''ר אודי פרישמן19/10/2008האם יש לו ביטוח משלים?
האם יש לו ביטוח סיעודי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאבי15/10/2008
יש לי שאלה דיי פשוטה: בביטוח רכב: מה ההבדל בין ביטוח צד ג' לביטוח מקיף? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח
ד''ר אודי פרישמן15/10/2008הפורום שלנו עוסק בביטוחי בריאות וסיעוד
ולא בביטוחי רכב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרינה12/10/2008
שלום רב, מהי חברת הביטח היום הכי נחשבת לביטוח בריאות לנסיעות לחו"ל. אפשר לשמוע את דעתך האישית בלבד בנושא. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח נסיעות לחו"ל
ד''ר אודי פרישמן15/10/2008צר לי אולם לא אוכל להמליץ על חברה ספציפית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב למר פרישמןbamba106/10/2008
לאחרונה הצטרפתי לשורות קופת חולים מכבי, משום שאין לי ביטוח רפואי פרטי עקב החרגות שלא הסכמתי לקבל עשיתי ''מגן זהב'' דרך מכבי. ראשית האם הביטוח מספק מבחינת כיסויים עד כמה שאפשר סבירים? בנוסף ביקשתי להצטרף לביטוח סיעודי שבעבר נדחיתי עקב החרגות, התבקשתי למלא טופס עם המחלות שהם צינו ,מלאתי כבקשתם את כל הסעיפים להם נדרשתי להתייחס במדוייק ומבלי לנסות להסתיר דבר.שאלתי היא מה קורה בנוגע למחלות נוספות שהם אינם מבקשים ואינם מתייחסים כלל למחלות אלה? האם עלי בכל מקרה לדווח על המחלות הנוספות או שעלי להתייחס בדיוק למה שהם ביקשו התייחסות במפורשות למספר מחלות. אני חוששת שאם בעתיד חלילה אצטרך כיסוי הם עלולים לאמר לי שלא דיווחתי על כל המחלות למרות שלא התבקשתי לכך.זאת במידה ואתקבל. תודה וחתימה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיתום לביטוח סיעודי
ד''ר אודי פרישמן06/10/2008שלום
אם הבעות הרפואיות הנוספות שיש לך הן מהותיות עליך לדווח עליהם
אם הן בעיות שוליות אין חובת דיווח
מה זה מהותי ומה לא, זו שאלה של פרשנות
אני מציע לך לדוחח דיווח אמיתי ומפורט ולריב עם חברת הביטוח היום על תנאי הקבלה מאשר
לריב מחר בזמן תביעה
בברכה
ד"ר א פרישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)