מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרביד05/10/2008
שלום רב, אני בהתלבטות האם לבחור ביטוח מכבי כסף, או מכבי זהב. אני בן 25 ללא שום מחלות. רציתי לשאול את דעתך - איזה ביטוח כדאי לי לעשות. ראוי לציין שאני במצוקה כלכלית ומעדיף לעשות את הביטוח הזול יותר. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח רפואי פרטי
ד''ר אודי פרישמן06/10/2008אני ממליץ לך לעשות את הביטוח הרחב ביותר שאתה יכול להרשדות לעצמך מבחינה כלכלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח רפואי משלים לארגון המוריםרינת01/10/2008
איזה ביטוח משלים יש לחברי ארגון המורים? ראיתי שהסתדרות המורים מבטחים דרך הפניקס אבל לארגון המורים לא מצאתי שום קולקטיב בביטוח רפואי משלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח למורים
ד''ר אודי פרישמן02/10/2008למיטב ידיעתי הביטוח בפניקס הוא של אירגון המורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח טובמ.21/09/2008
מהו מחיר סביר לביטוח בריאות מלא ומקיף הכולל את כל האפשרויות למשפחה שבה שני מבוגרים 40, 35 וילדה בת 3? יש לנו משלים כולל סיעודי של כללית. אלו נושאים חשוב לרכוש בביטוח הפרטי על מנת להיות מחוסים בצורה הטובה ביותר? מבקש המלצות על סוכנויות ביטוח אם זה אפשרי בפורום - וכמובן אודה על כל הארה נוספת שלא העלתי בנושא זה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח טוב
ד''ר אודי פרישמן21/09/2008שלום
המחירים מאוד שונים ונעים מ 70 ש"ח למשפחה ועד 300 ש"ח למשפחה תלוי בהיקף הכיסוי
העצה הכי טובה שאני יכול לתת לכם היא לבחור סוכן ביטוח מקצועי ומיומן להפגש איתו לקבל ממנו תמונה על האופציות השונות ולקבל החלטה
בברכה
ד"ר א פרישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני סוכן ביטוח מקצועי
אדליס יעקב17/10/2008שלום! שמי אדליס יעקב אני סוכן ביטוח, שעובד עם מספר חברות ביטוח, ומתמחה בעיקר בביטוחי בריאות וסיעוד. אם תרצה להיפגש כדי שאוכל לקבל ממך את המידע הנחוץ, אוכל לתת לך מספר הצעות לביטוח רפואי, עם ליווי מקצועי כמובן. תוכל ליצור עמי קשר באמצעות הטלפון הנייד שלי: 052-6433434 כתובת האי-מייל שלי: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלימור17/09/2008
שלום רב, האם כשנוסעים לארה"ב לשבועיים מומלץ לעשות ביטוח בריאות? תודה וסליחה על הבורות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח חו"ל
ד''ר אודי פרישמן17/09/2008בהחלט כן, חשוב לעשות ביטוח נסיעות לחו"ל שהכסוי בו מספיק לעלות הרפואה בארה"ב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזר חו"ללא מגלה14/09/2008
במהלך טיול בחו"ל נבדקתי וטופלתי בבית חולים באוסטריה. הם לא גבו ממני תשלום שם, אלא שלחו לי החשבון לארץ. היה לי ביטוח רפואי מלא, והעברתי החשבון לחברת הביטוח, אבל הם מערימים עלי קשיים עכשיו ורצים שאביא להם כל מיני אישורים מבית החולים. לא נעים לי מבית החולים בחו"ל שהתץייחס אלי יפה ונתן לי טיפול מבלי לגבות כסף במקום - מה אפשר לעשות כדי לזרז את הביטוח של מכבי שמעכב הכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בחו"ל
ד''ר אודי פרישמן17/09/2008מה היקף התביעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומה זרעע.07/09/2008
אני רווקה בת 38 ורוצה להכנס להריון באמצאות תרומה זרע, מה התהליך אותו אני אצטרך לעבור? והאם הביטוחים של הקופות משתתפים בהוצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ,תרומת זרע
ד"ר א פרישמן09/09/2008שלום למיטב ידיעתי הביטוחים המשלימים של קופות החולים לא משתתפים בתרומת זרע יחד עם זאת אני מציע לך לבדוק ישירות מול הקופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 שאלותירין31/08/2008
רציתי לשאול 3 שאלות חשובות: 1) האם יש מינוס בביצוע ביטוח בריאות במסגרת ביטוח דוגמת ביטוח ישיר אל מול חברת ביטוח שעובדת עם סוכנים הרי קיים חיסכון משמעותי של כ-30% בגובה הפרמיה אז מדוע לא כולם עושים בביטוח ישיר הרי יש תנאים לפוליסה וכאשר תובעים אז ע"פ הכללים למה צריך סוכן? 2)האם מומלץ לעשות ביטוח סיעודי רק עם פרמיה קבועה או חלק עם פרמיה משתנה? 3) האם מי שיש לו ביטוח בריאות מושלמת טופ החדשה במנורה יכול לבטל את הפלטיניום של כללית מושלם? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלוש שאלות
ד"ר א פרישמן01/09/2008שלום לדעתי ולאור ניסיוני עדיף בביטוח בריאות להיות מלווה בסוכן בנוסף לחברות הביטוח הגדולות יותר ניסיון בתחום הבריאות מאשר לחברות הביטוח הישיר פרמיה קבועה נותנת שקט נפשי בגילאים מבוגרים, המחיר יקר יותר את ההחטלה כל אחד צריך לקבל בעצמו אני אף פעם לא ממליץ לבטל ביטוח משלים, על פי תפיסת עולמי ביטוח משלים וביטוח םרטי משלימים אחד את השני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרוני27/08/2008
שלום רב, אני בחור צעיר ורוכב על אופנוע. שאלתי היא : האם לדעתם מומלץ לי לעשות ביטוח סיעודי למרות הביטוח רכב הרגיל? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי
ד"ר א פרישמן28/08/2008אני תמיד בעד רק לשוטים ניתנה הנבואה ולכן.. אומנם במקרה של תאונת דרכים חס וחלילה ביטוח החובה אמור לכסות את ההוצאה אבל כידוע זה אף פעם לא מספיק חשוב לבדוק בביטוח שתרכוש שאין החרגה לתאונות דרכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בחו"לי.24/08/2008
מה הפרוצדורה להגשת בקשה לכיסוי הוצאות ניתוח בחו"ל לחברי מכבי זהב? היכן מקבלים את הטפסים והיכן מגישים את הבקשה? אילו מסמכים/אישורים צריך לצרף לבקשה? למי עלי לפנות על מנת שיסייע לי בתהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בחו"ל
ד"ר א פרישמן25/08/2008שלום רב זה לא פשוט, תלוןי בהרבה גורמים בסוג הטיפול הנדרש,במוסד הרפואי וכו' אני מציע שתקראי בעיון את הפוליסה שניתן למצוא אותה באינטרנט באתר של מכבי אם זה לא יענה לך על כל השאלות דברי איתי בברכה ד"ר א פרישמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח נסיעות לחו"ל
ישורון05/09/2012יש לבדוק את העניין עם סוכני ביטוח המתמחים בנושא
לאחר מכל לבדוק גם את בתי החולים במדינה בה מתכוונים לעשות את הביטוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח משתלםשיר21/08/2008
רציתי לעשות ביטוח בריאות פרטי, וכשקראתי את החוזה ראיתי שהם בעצם מבטחים את עצמם נגד תביעות ממני בעתיד, עושים הרבה הגבלות ככה שאם חס וחלילה יהיה לי למשל התקף לב או סרטן הם לא באמת ישלמו לי אלא ישתמשו בכל מיני סעיפים כדי להתחמק מהתשלום. כל הביטוחים הם כאלה או שיש ביטוחים שבאמת מכסים את כל המחלות ולא מנסים לעבוד על המבוטחים שלהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח פרטי
ד"ר א פרישמן25/08/2008כל חברת ביטוח מגנה על עצמה מתוך כוונה שתשלם ותכסה רק את מה שהתכוונה לכסות אני מציע שתייעצי עם סוכן ביטוח מנוסה סה"כ חלק ניכבד מביטוחי הבריאות בשוק הם ביטוחיםפ טובים בברכה ד"ר א פרישמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא ביטוח לחולקובי18/08/2008
שלום! אנו אמורים לנסוע לארהב בחודש ספט', אחד מהנוסעים סובל ממחלת הקרוהן ולפני כשמונה חודשים עבר ניתוח במעיים. לפני כשבועיים אושפז לשלושה ימים בבית החולים בשל אבסס קרוב לפי הטבעת, לא ברור האם האבסס נגרם בשל המחלה, צילומי CT שביצע הראו כי המעיים והכבד במצב תקין. בשל העובדה שאושפז בבית החולים אנו מתקשים להשיג פוליסת ביטוח יש לך פתרון?עצה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בחו"ל
ד"ר א פרישמן25/08/2008לצערי לא תמצא ביטוח שיכסה את הבעיה הרפואית הקיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לביטוחרוני17/08/2008
איך אפשר להחליט מה צריך לבטח? יש הרי ביטוחים למחלות ספציפיות שונות (למשל סרטן צוואר הרחם). אני לא רוצה לבטח את עצמי על הכל, אבל מן הסתם גם לא לבטח על המון מחלות ובסוף לחלות דווקא בזו שאני לא מכוסה לגביה. יש אנשים שהתחום שלהם הוא להעריך מה האפשרויות ולהגיד לי מה כדאי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח פרטי
ד"ר א פרישמן18/08/2008מאחר והתשובה והנושא לא פשוט הדרך הנכונה היא לבחור סוכן ביטוח טוב אמין ומקצועי ולהתייעץ איתו ברכה ד"ר א פרישמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאונה במעוןויקי13/08/2008
בתי בת שנתיים שוהה במעון, כשהגעתי להוציא אותה ראיתי שהשן שלה שבורה וכששאלתי מה קרה איך זה קרה ענו לי שלא יודעים כי היא לא "בכתה" ולא ירד לה דם, אני פוחדת שלא יהיו לה השלכות כשתגדל. בנוסץ ילד מהגן סרט רותה בפנים ליפני חצי שנה ועד היום נשאר סימן מין סריטה עמוקה בעור שלא נראה לי שזה יעבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בגן
ד"ר א פרישמן18/08/2008אין הרבה מה לעשות ילדים רבים לפעמים צריך להקפיד שהגן יהיה איכותי והגננת טובה ואחראית בברכה ד"ר א פרישמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי צבאחן10/08/2008
אני השתחררתי מהצבא לא מזמן ואף פעם לא התעניינתי יותר מדי בביטוח אבל עכשיו אני חושב (בעזרת לחץ של המשפחה) לעשות אחד. ידוע לך אם יש ביטוח שמתאים לצעירים? אני בריא ולא צריך תרופות או משהו כזה, הביטוח זה רק אם יקרה איזה אסון כמו תאונה או משהו כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח לצעירים
ד"ר א פרישמן18/08/2008מאחר והתשובה והנושא לא פשוט הדרך הנכונה היא לבחור סוכן ביטוח טוב אמין ומקצועי ולהתייעץ איתו ברכה ד"ר א פרישמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנחיותענת06/08/2008
שלום רב העבודה שלי מחייבת התעסקות רבה עם מחשב. בעקבות העבודה שמאמצת את העין יש לי קרע ברשתית. אני לא רוצה להמשיך לעבוד באותה אינטנסיביות מחשש שיגרם נזק בלתי הפיך לעין. תוכל להדריך אותי מה האפשרויות העומדות בפני? חשוב לציין כי אני מבוטחת בביטוח מושלם של קופת חולים כללית, ואין ברשותי ביטוח פרטי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע ברשתית
ד"ר א פרישמן18/08/2008עבודה מול מחשב אל גורמת לקרע ברשתית על מנת שאוכל לתת לך עצה אני צריך לדעת את הפרטים המלאים תוכלי לשלוח לי אותם במייל אם תרצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)