מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח מושלםליאנה09/08/2007
האם עכשיו משיצא החוק החדש וביטלו את הביטוח המשולם, אז הכיסוי שלי לא שווה יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאנה ייעוץ ביטוח בריאות ותרופות
דני טל09/08/2007בהחלט ללא לא שווה
סעיף התרופות שאינן בסל מעולם לא היה מספק במסגרת הביטוח המושלם וכיסה לרוב רק כ-10% ממספר התרופות שאינן בסל ובהשתתפויות עצמיות שלעיתים היוו רוב הסכום.
אגב , המצב דומה בכיסוי למקרה השתלה
ולכן רק התחזקה ההכרה בצורך בביטוח פרטי איכותי בנושא זה , אותו צריך הן לבחור בקפידה והן לערוך בדרך שתבטיח הכיסוי בשלמותו
כל זה אינו מלמד על הצורך להפסיק את הכיסוי במסרגת ה"מושלם" בו כיסויים חשובים ובמחירים אשר בדר"כ נמוכים מהביטוח הפרטי ץ
בברכה, דני טל
מנכ"ל פורשור מומחים לייעוץ ביטוח ופניסה
יועץ פנסיוני מטעם משרד האוצר
ומוסמך כעד מומחה להגשת חוות דעת בבימש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בהריוןהריונית02/08/2007
שלום. יש ביטוח שמכסה את הסכנות שהאישה חשופה להן בהריון (למשל סכרת הריון, פציעה בניתוח קיסרי ועוד)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח לסכנות הריון
ד"ר א פרישמן03/08/2007שלום
למיטב ידיעתי עדיין אין בשוק ביטוח כזה, יש ביטוח שמכסה מצב של הולדת ילוד עם בעיה רפואית
בברכה
ד"ר א פרישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח כפולאריאלה31/07/2007
האם במקרה שיש לי שתי פוליסות ביטוח בריאותיות שמכסות את אותן מקרים אני אוכל לקבל משתיהן הוצאות ובעצם ליצור מצב שבו אני מקבלת יותר ממה שהוצאתי? לא שאני בונה על משהו רע שיקרה לי, פשוט נדמה לי ששמעתי על כך שניתן ממש להרוויח (שוב, לא עלינו) כתוצאה מכיסוי כפול.
תודה, אריאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפילויות
דני טל01/08/2007במרבית הכיסויים לא ניתן לקבל כפול , בחלקם הקטן כן,
בכל מקרה לא רצוי לשלם עבור כפילויות
תשלום של 50 שח מיותרים בפרמיה המשתנה במשך 20 שנה ל - 200 ש"ח (חוץ מהצמדה )
משמעותה ויתור על חיסכון של כ- 56,000 ש"ח
חישבו על זה
דני
פורשור מע' מומחים לייעוץ פנסיוני וניתוח ביטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל לביטוח בריאות סיעודינעמה29/07/2007
מאיזה גיל כדאי לאדם בריא לעשות ביטוח בריאות סיעודי כדי לא להעיק על משפחתו לעת זקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל לביטוח סיעוד
דני טל29/07/2007לנעמה שלום
מהגיל המנימלי האפשרי - 3 !
כך הפרמיה תהיה הזולה ביותר
זכור סיעוד אינו עינין של גיל אלא של מצב, לצערי רבים מציבור הסיעודיים הינם ילדים
בברכה
דני טל
פורשור מומחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבטחים את עצמםטניה26/07/2007
רציתי לעשות ביטוח בריאות פרטי, וכשקראתי את החוזה ראיתי שהם בעצם מבטחים את עצמם נגד תביעות ממני בעתיד, עושים הרבה הגבלות ככה שאם חס וחלילה יהיה לי למשל התקף לב או סרטן הם לא באמת ישלמו לי אלא ישתמשו בכל מיני סעיפים כדי להתחמק מהתשלום. כל הביטוחים הם כאלה או שיש ביטוחים שבאמת מכסים את כל המחלות ולא מנסים לעבוד על המבוטחים שלהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטניה- מבטחים עצמם
דני טל27/07/2007לטניה שלום,
כמו כל חוזה בכל נושא יש לכל צד האפשרות לדרוש ולהגן
חברות הביטוח מאפשרות לבטח עצמך בפני מצבים שןנים
חשוב בעיקר להתאים הצרכים האישיים ולבטח עצמך בפני הדברים אשר במידה ויקרו יכנסו אותך
להוצאות כספיות ניכרות אשר לעיתים לא תוכל להתמודד עימן , תצטרך לוותר על הטיפול או חס וחלילה יבואו משפחתך לפת לחם במקרה אסון.
קיימים ביטוחים טובים , חשובים שנעשו לאחר התייעצות בצורה טובה ובעלות נמוכה .
מידי יום אנו בחברה חוווים מקרים בהם אנשים שהתייעצו עם יועצים אובייקטיבים טרם עריכת הביטוח עם הסוכן , אמנם קיבלו את כל ! הכספים שהיו זכאים להם בדיוק כפי שבוטחו.
ביטוח הוא דבר חשוב ביותר ולכן יש להתייחס אליו כך בעת עריכתו .
זלזול באופן העריכה מביא את הציבור הנפגע להתייחס לחברות כאילו אינן משלמות.
תארי לך שכל הציבור היה בונה את בייתו ללא מהנדס וללא מפקח בניה- מה הפלא שבקרה שכזה כל הבתים היו קורסים והטענה היתה שכל הבנאים רמאים וכל הבתים קורסים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשלום כפול לביטוח בריאות ולאותה חברשנון24/07/2007
שלום,
לפני כ 5 שנים צירפתי את בעלי לפוליסת בריאות קולקטיבית מטעם מקום עבודתי . פוליסת ביטוח הבריאות הינה של חברת ביטוח ידועת שם.
השבוע גיליתי שלפני 4 שנים כשבעלי התחיל מקום עבודה חדש אז שם החתימו אותו לפוליסת בריאות קולקטיבית השייכת למקום עבודתו עם תנאים יותר טובים ומטעם אותה חברת ביטוח ידועת שם.
עם רגע ההחתמה החברה לא יידעה אותו שהוא למעשה מבוטח על ידי בפוליסה אחרת ומשום כך נוצר מצב שבמשך 4 שנים שילמנו פעמיים על בעלי לאותה חברת ביטוח .
האם אפשרי לבקש את הכסף בחזרה ? הרי זה מחדל של חברת הביטוח שגבתה תשלום פעמיים על בעלי, מה גם שהתכנית ביטוח שלי פחותה מזו של בעלי במילא הסעיפים שלה כלולים בחבילה של בעלי שהיא יותר טובה.
אשמח לייעוץ כיצד לנהוג במצב זה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפילויות
דני טל24/07/2007לדעתי לא,
ראשית יתכן מאד שהכפילויות הן אם בכלל רק על חלק מהכיסויים , עפ"י הגדרות שונות.
שנית משום שבחלק מכיסויים ביטוחיים זו איננה כפילות ( שלא ניתן לקבל פעמיים פיצוי)
אלא הגדלת הכיסוי ( כך שכן אפשר לקבל סכומים גדולים יותר או כפולים בעת מקרה)
חשוב מאד לא לבטל שום ביטוח לפני שבוחנים ההבדלים משום שלעיתים לא ניתן לחזור מהביטול.
בנוסף- ההגדרה של ביטוח ממקום עבודה ( קולקטיבי) "טוב יותר" לא תמיד מוכחת כנכונה בבדיקה מקצןעית אובייקטיבית
מקוה שעניתי
דני טל פורשור מומחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבתי בת 2 נשברה השן במעוןאתי24/07/2007
שלום,
בתי בת שנתיים שוהה במעון, כשהגעתי להוציא אותה ראיתי שהשן שלה שבורה וכששאלתי מה קרה איך זה קרה
ענו לי שלא יודעים כי היא לא "בכתה" ולא ירד לה דם, אני פוחדת שלא יהיו לה השלכות כשתגדל.
בנוסץ ילד מהגן סרט רותה בפנים ליפני חצי שנה ועד היום נשאר סימן מין סריטה עמוקה בעור שלא נראה לי שזה יעבור.
מה עלי לעשות
ממתינה ליעוץ
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות לעו"ד להתייעץ
דני טל24/07/2007ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להחליט מה צריך לבטח?יונה24/07/2007
דני שלום,
איך אפשר להחליט מה צריך לבטח? יש הרי ביטוחים למחלות ספציפיות שונות (למשל סרטן צוואר הרחם). אני לא רוצה לבטח את עצמי על הכל, אבל מן הסתם גם לא לבטח על המון מחלות ובסוף לחלות דווקא בזו שאני לא מכוסה לגביה. יש אנשים שהתחום שלהם הוא להעריך מה האפשרויות ולהגיד לי מה כדאי לעשות?
יום טוב,
יונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לבטח?
דני טל24/07/2007לכל אדם פילוסופיה שונה וברור שלא ניתן לצפות מה יקרה ולכן ממליץ להסתייע בייעוץ הכולל בחינת צרכים ופילוסופיות כפי שניתן בחברת פורשור אותה אני מנהל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח לחו"לארנון22/07/2007
לפני הרבה שנים נפצעתי במשחק כדורסל, במסגרת אגודת ספורט. האם עדיין ניתן לתבוע את הביטוח? יש לציין שאין לי נזק ממשי, רק כאבים לעתים רחוקות בפרק כף היד (שאותה שברתי).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורסל
דני טל23/07/2007לא ציינת איזה סוג ביטוח, תביעה בגין מה (הוצאות, נכות, תרופות,א.כ.ע ?) מה זה הרבה שנים?
בגדול נראה לי שלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדרדרות ראייהקארן19/07/2007
שלום רב
העבודה שלי מחייבת התעסקות רבה עם מחשב. בעקבות העבודה שמאמצת את העין יש לי קרע ברשתית. אני לא רוצה להמשיך לעבוד באותה אינטנסיביות מחשש שיגרם נזק בלתי הפיך לעין. תוכל להדריך אותי מה האפשרויות העומדות בפני? חשוב לציין כי אני מבוטחת בביטוח מושלם של קופת חולים כללית, ואין ברשותי ביטוח פרטי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיה
דני טל19/07/2007שלום רב, זהו איננו במדויק תחום התמחותי,
לעניות דעתי רצוי היה להיעזר בחוות-דעת רופא תעסוקתי ובעקבותיה פניה למעסקי.
כמו כן לבדוק מול ביטוח לאומי האפשריות.
ברור שכשאין ביטוח אין את מיל לתבוע ומבחינת קופ"ח יש רק טיפולים רפואיים ולא מענה במקרה אובדן כושר עבודה
הרבה בריאות , דני טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח נפשישלום17/07/2007
האם יש ביטוח שמטפל גם במקרים של פגיעות נפשיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעות נפשיות
דני טל17/07/2007בהחלט במסגרת ביטוחים רבים,בריאות סיעוד,אובדן כושר ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטןסמדר15/07/2007
שלום רב,
אני נמצאת בקבוצת סיכון לחלות בסרטן, לאור היסטוריה משפחתית הכוללת מספר רב של מקרי סרטן. רציתי לדעת איזה ביטוח כדאי לי לעשות לאור המצב (במשפחה היו מקרים של סרטן עור, ריאות וסרטן הרחם)? ההיסטוריה המשפחתית שלי תייקר את הביטוח? מה ביטוח כזה מכסה? מאיזה גיל כדאי לעשות אותו?
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן
דני טל15/07/2007לסמדר שלום,
רצוי בהחלט להערך ולרכוש ביטוח מסוג תרופות ויתכן גם כיסוי לפיצוי במקרה מחלה קשה (תלוי בגיל).
לעיתים היסטוריה משפחתית "תורמת" לעליית המחיר או להחרגה אך ניתן להתמודד בנושא זה.
יתר שאלותיך יכולות להיעות רק במסגרת ייעוץ אישי אשר בו יתבררו כל צרכיך,אפשרויותיך , עדיפויותיך ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודיהניה11/07/2007
מאיזהגיל כדאי לעשות ביטוח סיעודי? איזה מחלות ביטוח זה מכסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל ביטוח סיעודי
דני טל11/07/2007ניתן בחברות מסויימות לרכוש מגיל 3
אינו מכסה מחלות, אלא פיצוי/שיפוי עקב מצב תיפקודי לקוי
הכיסוי שונה מחברה לחברה ומתוכנית לתוכנית , מומלץ ביותר להיעזר בייעץ
בברכה דני מפורשור מומחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש מומחהא.ד09/07/2007
אני חולה סכרת ובתביעה עם משרד הבטחון, אי לכך אני מחפש מומחה סכרת אשר רושם חוות דעת רפואית למשרד הבטחון, אודה לכם באם תסייעו לי בכך,ניתן לפנות אלי באימלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחה סכרת
דני טל11/07/2007רצוי לחפש במאגר מומחים ( עד-מומחה) לקבלת חוות דעת מסודרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח משפחתיצביה08/07/2007
נישאתי לא מזמן ורציתי לדעת אם יש כזה דבר ביטוח משפחתי שיהיה לשנינו וגם לילדים בבוא היום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב לצביה
דני טל08/07/2007הביטוח האפשרי הינו לבעלך ולך, העת הגעת הילדים תוכלו לצרפם לחלק מהכיסויים הביטוחיים
בברכה
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)