מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחוזי נכות לבעיות אורטופדיותשרה עמאר28/04/2013
שלום רב,
מבקשת לדעת מה הם אחוזי הנכות שאקבל מביטוח לאומי בבעיותי אלו:
השמנת יתר - משקל 142 ק"ג - גובה 165 ס"מ גיל 60.
בעיות גב קשות - בצילום L4ּ L5 ּ + ספונדולוזיס
מיניסקוס ברגל שמאל + שחיקה בשתי הרגליים.
עומדת לניתוח כף יד שמאל, בימין כבר עברתי ניתוח.
מטופלת בכדורים ללחץ דם , אספירין לדילול דם, וקולסטרול + טריגליצרידים.
מאוזנת דרך הכדורים. סכרת גבולית (במשפחה האבא היה חולה סכרת).
מתקשה בתיפקוד יומי , מתקשה בישיבה על כיסא , וכן בשינה, לא יכולה ללכת מעבר ל- 5-10 דקות .
בביטוח לאומי נקבע לי 59% .
אני מתכוונת להגיש החמרת מצב לביטוח לאומי.
האם יש לי סיכוי ?
אודה לכם בקבלת עזרה או הכוונה להגשת התביעה.
בברכה ,
עמאר שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי נכות לבעיות אורטופדיות - תגובה
עו``ד יובל סמרה29/04/2013מרבית הליקויים שאת מתארת מזכים בנכות על פי חומרתם והשפעתם התפקודית .
לא אוכל להתייחס למקרה שלך בצורה עניינית בלי לעיין בהחלטת הוועדה הרפואית ונימוקיה ובחומר הרפואי .
אני מזמין אותך ליצור עמי קשר ככל שתחפצי לבדיקת המקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר כריתהבר12/04/2013
עברתי לפני 5 חודשים כריתת אשך בעקבות גידול סרטני שהתגלה.
נכון לעכשיו, אני לא עובר טיפולים כימותרפיים, אך אני נמצא במעקב שכולל מדי כמה חודשים עריכת צילומי CT ובדיקת אונקולוג.
באחד האתרים שמפרטים על אחוזי נכות ראיתי שכתוב שעל כריתת אשך מקבלים עד 20% נכות.
אני מתחת לגיל 30 ורציתי לשאול האם בעקבות הכריתה והמעקב האונקולוגי מגיעים לי אחוזי נכות מביטוח לאומי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר כריתה - תגובה
עו``ד אלי מלכה14/04/2013בר שלום,
אכן בגין כריתת אשך ( אחד) אתה זכאי לקבל נכות בשיעור של 20% ואולם נכות זו בלבד לא תזכה אותך בקצבה.
במידה והיית בטיפול כימו' או הקרנות, קרוב לוודאי שאתה אמור להיות זכאי לתקופה זו בלבד ( בתנאים מסויימים) לקצבה.
לעניין המעקב האונקולוגי, צריך לעיין במסמכים הרפואיים בכדי לענות לך תשובה מלאה.
בריאות והצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי הפרוצדורה
בר18/04/2013זה אומר שאני אמור ללכת לביטוח לאומי ולהגיש להם תביעה שכוללת את כל המסמכים הרפואים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי הפרוצדורה - תגובה
עו``ד אלי מלכה20/04/2013בר שלום,
כפי שעניתי בתחילה, הנכות בגין כריתת אשך אחד תזכה אותך בנכות בשיעור של 20% בלבד, ואולם אין די בכך בכדי לעמוד בקריטריון לבחינת דרגת אי-הכושר שלך (לעניין תקופת הטיפול, ( הקרנות וכימו' ) , מאחר והמסמכים אינם בפניי אני מציע שתפנה לסניף הביטוח הלאומי שאליו אתה שייך והם יענו לך ביתר דיוק לגבי זכויותיך לתקופת הטיפול.
אתה מוזמן ליצור איתי קשר טלפוני ( פרטיי באתר ) , אוכל להבין ממך יותר פרטים ואולי לחסוך לך הגעה לסניף הביטוח הלאומי.
מקווה שעזרתי..
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת מפרק ברך גיל 70דוד צדוק02/04/2013
אימי בת 70 (פנסיונרית) ועברה החלפת מפרק ברך בשתי הרגליים האחת לפני כשנתיים והשניה לפני כ 3 חודשים. האם מגיעים לה אחוזי נכות מביטוח לאומי, הטבות מס, הקלות באגרות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת מפרק ברך גיל 70 - תגובה
עו``ד יובל סמרה07/04/2013היא עברה את גיל הפרישה לגבי תביעה לנכות כללית .
נסי אולי לבדוק זכויות בנושא סיעוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנסיית נכות מעבודתי.אלונה30/03/2013
שלום. עבדתי 8 שנים מחסנאי ברשת מזון. שנה אחרונה אינני עובד. וועדה רפואית ראשונה של הב"ל קבעה 86% נכות,(60% צמיתה). חב' הביטוח של,אבדן כושר עבודה משלמת לי כ-2000 ש"ח לחודש. מקום עבודתי מעוניין שאפרוש מרצון, (פיטורין בהסכמה). האם אני יכל לדרוש מהם פנסיית נכות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנסיית נכות מעבודתי. - תגובה
עו``ד יובל סמרה31/03/2013לא ניתן ליתן תשובה באופן זה בלי לדעת איזו פוליסת ביטוח נעשתה לך במקום העבודה ותנאיה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנסיית נכות מעבודה, המשך.
אלונה31/03/2013תודה לך עו"ד סמרה. אני מחדד את שאלתי. האם יש אפשרות שאקבל ממקום עבודתי פנסיית נכות לא כולל את הפנסיה מחב' הביטוח מיטבית. עקב נכות, 86% אי כושר הצעתי למקום עבודתי לערוך פיטורין בהסכמה. ברגע האחרון התחרטתי משום שהתחוור לי שלא אזכה לקבל תוספות מיוחדות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנסיית נכות מעבודה, המשך. - תגובה
עו``ד יובל סמרה02/04/2013שוב, לשחרור על בסיס רפואי חייב שיהיה קיום על פי תנאי הפוליסה הקיימת לך במקום העבודה, אם קיימת לך פוליסה זו ,
התנהלות זו מחייבת גם התייחסות רפואית לגבי כושרך התעסוקתי במקום העבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייחסות של משרד השיכוןמאיה26/03/2013
שלום רב אני כרגע בת 25 בגיל 15 עברתי טראומה קשה עקב זה הייתי מאושפזת במשך שבוע עם דיכאון קשה ופסיוכוזה. אחרי כשבועה לפי רצוני עזבתי את בית חולים ועברתי לטיפול פרטי. כאשר התגייסתי אחרי שבוע הייתי משוחררת על ידי וועדה רפואית עם הבחנה פיצול אישיות. במשך 10 שנים אני מתגורת בדירת עמידר יחד עם אימא לא עובדת לא לומדת, לא הגשתי בקשות לנכות.
אני מבקשת לענות לי על השאלה אחרי בקשות של אימא להחליף לנו דירה כי אנחנו גרות במקום מאוד מסוכאן, החלטה ממשרד השיכון לתת חדר אחת רק לאימא ואני חייבת לעזוב את הבית. האם זה נכון קיבלנו דירה כאשר הייתי קטינה. וכרגעה לא מתייחסים לא מאישור רופאה פסיכאטר. עד היום לא רוצה לעשות נכות על ראש משתדלת להיסתדר ליבד
ונשארת חסרת בית.
האם במשרד השיכון יכולים לא להתיחס להמלצה של רופאה פסיכאטר שאני לא יכולה להיסתדר ליבד.
בכבוד רב
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייחסות של משרד השיכון - תגובה
עו``ד אלי מלכה27/03/2013מאיה שלום,
לצערי פנייתך מופנית לפורום הלא מתאים...
צריך להבין את הקריטריונים שעל פיהם נבחנת הזכאות לדיור במשרד השיכון ואני מציע שתתייעצי עם עו"ד המבין בתחום.
בהצלחה וחג שמח !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם איבוד הכרה ממושך בתאונת דרכים-אביתר13/03/2013
צריך לגרום לנכות נוירולוגית?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם איבוד הכרה ממושך בתאונת דרכים- - תגובה
עו``ד אלי מלכה13/03/2013אביתר שלום,
צריך לבדוק את הסיבה לאיבוד הכרה ואם אתה סובל מתסמינים נוספים , כדאי שתיגש לרופא מומחה לצורך בדיקה האם ישנו נזק ובמידת הצורך אף לקבל חוו"ד ולפעול בהתאם לממצאים.
בריאות והצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנניח שרופא קבע שיש נכות עקב איבוד
אביתר30/03/2013ההכרה --- האם זה צריך לבוא במסגרת נכות נוירולוגית?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא נוירולוגי קבע כי היו לי שינוי
אביתר14/04/2013באישיות לאחר התאונה.
נעשיתי עצבני מאד ואימפולסיבי,
התחתנתי והתגרשתי לאחר חצי שנה של נישואין.
לאור סעיף מבחן נכות מספר 29 (11) קבע שיש לי נכות
נוירולוגית- מותאמת לנכות נפשית מבחן 34 למבחני הליקויים
של המוסד לביטוח לאומי.
אז האם ו נכות נוירולוגית ולא נכות נפשית?
או נכות חופפת לנכות נפשית..
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאונת עבודה......אני...12/03/2013
ביגלל תאונת עבודה קיבלתי בוועדה של ביטוח לאומי נכות זמנית של 10 אחוז לתקופה של 9 חודשים.כמה זה בכסף?.....איך מתבצע החישוב?....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מיפרק ירךאבי03/03/2013
כמה אחוזי נכות מקבלים על החלפת מיפרק ירך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפרק ירך - תגובה
עו``ד יובל סמרה22/03/2013תלוי במסלול הנתבע
אם מדובר בניידות ניתן להגיע לשיעורי נכות של % 60 .
אם מדובר בתביעה לנכות כללית , הבדיקה כוללת התייחסות למכלול פרמטרים כגון, מוגבלות תפקודית, פגיעה נוירולוגית אם קיימת, מורכבות הפגיעה וחומרתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרגת אי כושר זמניתחסוי28/02/2013
שלום רב,
פניתי למיון בביהח לבריאות הנפש. אובחנתי בהתקף מאני חולף (מעורב).בטל"א אישר 58% נכות רפואית ו74% אי כושר.באישור צויין שאי הכושר הינו זמני עד 2014.האם הנכות היא לצמיתות?בגין מה מקבלים את הקצבת נכות? עבור אי הכושר או הנכות רפואית?במידה ולא יאשרו אי כושר ב2014 האם אוכל לקבל קצבה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרגת אי כושר זמנית - תגובה
עו``ד יובל סמרה03/03/2013נכותך היא לתקופה זמנית. בתום תקופה זו אתה אמור לקבל זימון לוועדה נוספת לקביעת מצבך ודרגת נכותך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- b.p.dשירה22/02/2013
שלום אני בת 30 עברתי אבחון ונמצה שיש לי bpd כמה אחוזי נכות אפשר לכבל על כך ופחות או יותר סכום .
לפי חבת דעת של הפסיכיאטרית שלי כתוב שאני לא יכולה להחזיק עבודה יותר מחודשים ואינה יכולה לקיים את עצמה היא זקוקה לעזרה בהתארגנות יום יומית , לבניית תכנית שיקום שתאפשר לה במעגל העבודה . למודים. חברה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אחוזי נכותרונן20/02/2013
שלום,
אישתי חלתה במחלה אוטואימונית וקבלה מביטוח לאומי נכות 74% , לפני שנה עברה ניתוח כריתת רחם, האם יש לה זכות לקבל אחוזי נכות נוספים מעל 74%?.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי נכות - תגובה
עו``ד יובל סמרה21/02/2013כביכול על פי התקנות כריתת הרחם אמורה לזכותה בנכות רפואית נוספת , שהיא מדורגת על פי הגיל.
יחד עם זאת, סעיפי הנכות בגינה הם מנופים ולא נלקחים לצורך מבחן אי כושרה, ככל שיש בכך להתייחס לתביעה לנכות כללית בביטוח לאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירושלימקובי15/02/2013
שלומ.
אני יש לי בעיה בעין ימין ואני עכשו לא רואה כלומ בעין ימין , בנוסף לזה יש לי גם בעיה בברך ברגל ימין , הגשתי לביטוח לאומי ב גבעולי 47% נכות !!!
השאלה הי , אני לא קיבלתי מהם שום דבר .אז מה מגיע לי מהם .ו אם אפשר לעסות משהו בנוסא זה ???ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירושלימ - תגובה
עו``ד אלי מלכה17/02/2013קובי שלום,
קבעו לך נכות רפואית בקשר לליקוי בעין, אתה יכול להגיש החמרת מצב או תביעה חדשה אחרי 6 חודשים ולצרף אישורים רפואיים שאתה לא רואה כלום בעין וכן אישורים לעניין הבעיה שיש לך בברך.
(בכדי לתת לך תשובה מלאה לעניין האם אתה עומד בתנאי הזכאות לקצבה , יש צורך לעיין בפרוטוקול הרפואי וכן לבדוק מספר תנאים נוספים.
אתה מוזמן ליצור איתי קשר ואכוון אותך בהתאם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה אורתופדיתאסף06/02/2013
ניבדקתי ע"י אורתופיד מומחה במפרקי הברכים להלן התוצאה:
כיפוף ברך שמאל 60 מעלות ברך ימין 80 מעלות יישור 20 מעלות דו צדדי.
בסעיפים של הניידות מדובר על הגבלה בכושר תנועת הברך מלווה בכיפוף פחות מ..135 מעלות ויישור פחות מ..160 מעלות.
סעיף ו-א-3 60% ברך אחת.ו-א-4 80% דו צדדי.
1:האם הבדיקה שבוצעה עבורי תואמת את הסעיף שהזכרתי למעלה?
האם מספיק שאני אגיש את המסמך הזה לוועדה?כי הרופא שבדק אותי הוא רופא
של קופ"ח אליה אני שייך והוא אמר לי שהוא שהוא רשם את תוצאות הבדיקה על המסמך
שהוא נתן לי ..ושהוא לא ממלא את הטופס שקשור לבדיקת הניידות.כי ביקשתי ממנו
אבל הוא סרב כי הוא טוען שהוא לא מתעסק במילוי טפסים אלא רושם מסמך רפואי
לפי מה שהוא רואה בבדיקה הקלינית..ובזה סיימתי כי לא יכולתי להכריח אותו למלות
את הטופס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה אורתופדית - תגובה
עו``ד יובל סמרה17/02/2013שלום רב,
תוכל להגיש את המסמך הרפואי כתמיכה למגבלות שלך, אך הוועדה אינה מחוייבת לקבל את ממצאיו והתייחסותה אל מסמך זה עשויה להיות לקונית ככל שממצאיה שונים.
הוועדה לא יכולה להתעלם סתם כך מחוות דעת ולכן אם אתה חפץ שהתייחסותה תהא מפורטת ומנומקת יותר, גם כאשר ממצאיה שונים. הייתי מציע לך להצטייד בחוות דעת רפואית בשאלה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לתבוע את הבוסיוסי א.03/02/2013
שלום, אני נפצעתי בעבודה לפני כמה זמן (עובד בבנייה) ויש לי אחוזי נכות, והרופא שלי אמר לי שעכשיו אני צריך לתבוע את העבודה. מה השלב שצריך לעשות בהתחלה? לדבר עם הבוס או ישר עורך דין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תשלום לעו"דיוסף21/01/2013
כמה אחוזים לוקח עו"ד מתביעה של תאונת עבודה והאם הוא לוקח גם מתשלום קיצבה של אחוזי נכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלום לעו"ד - תגובה
עו``ד יובל סמרה23/01/2013השיעור אינו קבוע. יש גורמים נוספים שעשויים להשפיע עליו. כך למשל סוג התביעה הנדרשת ונסיבות המקרה הספציפי.
בדרך כלל, עיקר התשלום בתחום זה הוא על פי מבחן התוצאה - כלומר הזכאות לקבלת מענק, נכות זמנית או קצבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)