מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזון איש 129 רמת גןדוד פייביש31/03/2010
שלום
אני מושתל 2 מפרקי ירך לאיזה זכויות אני זכאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות למושתל מפקי ירך
דוד פייביש31/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליך לברר עם
עו"ד זיוה אופק02/04/2010אורטופד מומחה האם אתה סובל מנכות זמנית או צמיתה ומה שיעורה. אם כן, והנכות היא משמעותית, אתה יכול לפנות למוסד לביטוח לאומי לצורך קבלת קצבת נכות אם אינך עובד, ולמס הכנסה לצורך קבלת פטור ממס אם הנך עובד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- thenar and hypothenarרונה25/03/2010
מתכוונים להגיש תביעה לקביעת אחוזי נכות. בנוסף למחלות אחרות רשם המומחה: אטרופיה של ה-THENAR ושל ה-HYPOTHENAR בשתי כפות הידיים . האם פגימה זו תוסיף אחוזי נכות כשלהם? מהי הפגימה המקבילה בלוח הפגימות של ביטוח לאומי? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה מתאימה
עו"ד זיוה אופק28/03/2010למומחה רפואי כמו כל הערכת נכות אחרת.
חג פסח שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתמר21/03/2010
אבקש לשאול שאלה .
עברתי ועדה רפואית של ביטוח לאומי בת"א עקב תאונה ברגל ימין .
הגעתי עם חוות דעת של 10% לועדה והועדה החליטה על 0 .
באותה ועדה ישבו אורטופד + נירולוג .
הנירולוג בדק אותי בלבד והאורטופד לא .
אותו נירולוג בדק אותי בזמנו כרופא הקופה וכתב שיש לי מגבלה ברגל אבל בועדה טען שאין .
בידי עוד 3 חוות דעת של אורטופדים על 10% נכונים לחודש האחרון .
מה המלצתך .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להגיש ערר
עו"ד זיוה אופק22/03/2010ושווה גם לשקול לערב עו"ד בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחשבונים לפיצוייםתובע10/03/2010
שלום עו'ד זיווה אופק רציתי לדעת יש אתרי עו'ד שמראים מחשבוני פיצויים השאלה שלי המחשבונים האלה שמשערים בערך את סך הפיצוי האם הם משערים את כל הפיצוי כולל המוסד לביטוח לאומי וגם התביעה נגד העבודה?מחשב את הפיצוי מביטוח לאומי לבד?או מחשב את הפיצוי המשוער מהעבודה בלבד?למשל שאני מקיש את גילי ואת אחוזי הנכות 20 זה מקיש סכום של 800 אלף שקל בערך..ובחישוב של הראש זה בערך רק הסכום שיוצא מהמ'לל עד גיל 67 האם כך הדבר?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איני יודעת לאילו מחשבונים
עו"ד זיוה אופק12/03/2010אתה מתכוון. סכום הפיצוי הנזיקי (בניגוד לסכום במוסד לביטוח לאומי) אינו קבוע ולכל היותר ניתן לאמוד אותו. לצורך האומדנים הללו יש לעורכי דין העוסקים בנזיקין תוכנות מיוחדות לחישובים הללו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 10% נכות תאונת עבודהדיקלה08/03/2010
נפגעתי בתאונת עבודה וקיבלתי 10% נכות לצמיתות מה מגיע לי לקבל מבחינת שיקום מביטוח לאומי . בנוסף , מגיע לי לקבל טיפולים רפואיים בגין התאונה , ונראה לי שקופ"ח לא נותנת לי את כל מה שאני צריכה למען שיקומי למי עלי לפנות ? איך אדע מה הזכויות שלי בהקשר של הטיפולים ? תודה רבה לתשובותיך . תודה שיש לנו אותך . דיקלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום והוצאות רפואיות
עו"ד זיוה אופק10/03/2010עליך לפנות למוסד לביטוח לאומי בתביעת שיקום לצורך שיקום מקצועי או פשוט לבקש פגישה עם פקיד שיקום ובתנאי שאינך יכולה להמשיך בעבודתך הקודמת בשל הנכות. לגבי הוצאות רפואיות הרי שאת יכולה לתבוע כנגד קבלות את החזר ההוצאות מהמוסד לביטוח לאומי ורופא המוסד יחליט אם טיפולים אלו היו נצרכים או לא.
תודה על הבעת ההערכה ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נכות בריאותדיקלה08/03/2010
שלום רב , בעברי הייתי עובדת מדינה לפני כ5 שנים ,,לאחר 25 שנות עבודה נקבעו לי בועדה רפואית של עובדי מדינה 60% נכות . באותה תקופה נפגעתי בתאונת עבודה ובינקותי היה לי פוליו . היום אני עובדת מעט כעצמאית , התרופה הטובה ביותר היא "עבודה". האם עלי להגיש תביעה לנכות כללית לביטוח לאומי גם כשאני עובדת אני מתקרבת לגיל 60 ? האם תהייה לתביעת נכות זו משמעות כשאגיע לגיל פנסיה ...תרופות , טיפולים וכו' ? מודה לתשובה מפורטת . דיקלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן. אם תיקבע נכות
עו"ד זיוה אופק10/03/2010הרי בעת הפנסיה תוכלי לבחור בין קצבת נכות לקצבת פנסיה. בנוסף אם חלה ירידה ניכרת בכושר השתכרותך את יכולה להיות מוכרת כנכה ואף לקבל קיצבה גם אם את עובדת (תלוי בגובה הנכות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטיטיס סימון06/03/2010
אני חולה בהפטיטיס סי שהתגלתה לי ב-1998כתוצאה מטיפול במחטים סיניים .
עברתי פעמיים טיפולים, אבל זה לא עזר.
האם מגיעה לי אחוז מסויים של נכות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי הערכת נכות
עו"ד זיוה אופק07/03/2010עליך לפנות לרופא מומחה לצורך הערכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאונת עבודהתובע05/03/2010
שלום ! רציתי לשאול אותך לגבי חישוב הפיצויים מעבודה ומביטוח לאומי נקבעו לי 30 אחוז נכות צמיתה מביטוח לאומי אני מקבל קצבה של 1900 שקל כל חודש בחישוב עד גיל 67 זה יוצא מיליון שקל בערך השאלה שלי במידה ואלך לתביעה מול העבודה וגם אז האחוזים יהי ו 30 אחוז כאשר יש רשלנות מוכחת שלהם האם סך הפיצוי שלי יהיה מיליון שקל מביטוח לאומי ומהם? או כל אחד מהם ייתן לי כסף שמתסכם במיליון מיליון בערך כלומר 2 מיליון ביחד?כי הבנתי שהם משלימים אחד תשני אז תסביר לי במספרים בבקשה שאני יבין תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפיצויים בביהמ"ש
עו"ד זיוה אופק07/03/2010בניגוד למוסד לביטוח לאומי אינם קבועים ואי אפשר להעריך אותם במדוייק אולם מהפיצוי שביהמ"ש יפסוק מפחיתים את הגימלה שאתה מקבל מהמל"ל בגין אותה תאונת עבודה. כך למשל אם ביהמ"ש יפסוק מיליון וחצי ש"ח הרי שבפועל תקבל בערך חצי מיליון.
לעיתים נדירות עולה ערך תגמולי המוסד לביטוח לאומי על ערך הפיצויים המגיעים לך, ואז תביעתך נדחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב כרונירון01/03/2010
שלום רב,
שאלתי האם המוסד לביטוח לאומי מכיר בכאב כרוני כמחלת מקצוע ?
האם ניתן לתבוע את המוסד בנכות כללית על כך ?
אודה מאד לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בכאב כרוני הכוונה לפיברומיאלגיה
עו"ד זיוה אופק04/03/2010אם כן - הרי שזה אינו נמצא ברשימת מחלות המקצוע. לעיתים זה מוכר כמקנה אחוזי נכות בתחום הנוירולוגי בנכות כללית.
אם לא - אז השאלה ממה נובע הכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיברומאלגיהרותי26/02/2010
מתי יכירו בביטוח לאומי במחלה שהיאכל כך לא נעימה וגורמת לשנות את כל אורך החיים...איכות חיים שואפת לאפס...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההכרה בפיברומיאלגיה נתונה בויכוח
עו"ד זיוה אופק27/02/2010בין הנוירולוגים. יש כאלו שמכירים בה ויש כאלו שלא, ושתי האסכולות נמצאות במוסד לביטוח לאומי. שווה לנסות להילחם.
רפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 10%-20% אחוזי נכותאירית24/02/2010
אני נפלתי ושברתי את הקרסול לפני שנה
נתחו אותי ויש לי פלטינות ומסמרים ברגל
אני צולעת וסובלת ממוגבלות בתנועת הרגל
הרופא המומחה רוצה לתת לי 10%-20% נכות
האם זה סביר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאמור בראש הדף
עו"ד זיוה אופק25/02/2010רק מומחה רפואי יכול לייעץ באשר לנכות. פשוט התייעצי עם אורטופד מטעמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה כסף קיבלת
עמית03/09/2010חןי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה בנושא תביעהשירי23/02/2010
שלום, אני בחורה בת 21 , בילדותי עברתי ניתוח אורטופדי בפיבולה (קרסול שמאל) שלא צלח כל כך, בהמשך התגלה לי drop foot בקרסול שמאל ונוירופתיה בשתי הרגליים, כעת אני מטופלת אצל נוירולוג וראומטולוג וממשיכה את הבדיקות, נשלחתי לביופסית עצב..
התחלתי למלא את טפסי התביעה של הביטוח הלאומי, רציתי לדעת אם בכלל יש לי סיכויים לקבל אחוזי נכות, ואם אפשר להעריך כמה..והאם משתלם לי יותר לעשות זאת באמצעות עו"ד כדי להשיג תוצאות.
אשמח למענה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצתי היא לפנות כרגע לרופא
עו"ד זיוה אופק25/02/2010ולא לעו"ד.(בהנחה שמשאבייך הכספיים מוגבלים).
כדאי להתייעץ עם מומחה אורטופדי ו/או נוירולוגי מהם אחוזי הנכות הצפויים לך, בערך, הן במישור האורטופדי והן בנוירולוגי ועל בסיס זה להחליט אם להגיש את התביעה. אם הולך, מצויין ואם לא אז הייתי ממליצה לפני הערר לפנות לעו"ד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ברדיוכירורגיהאלי15/02/2010
האם טיפול בהקרנות לשם טיפולבמלפורמציה מוחית מזכה באחוזי נכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיקרון כן,
עו"ד זיוה אופק20/02/2010לפחות בזמן הטיפול אולם כדאי להתייעץ עם מומחה רפואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנס חירום בנושא שחיקת הקצבאות- - -15/02/2010
ביום שלישי 16.2.10 בשעה 20:30 במרכז ספורט לנכים ברח' אבני חושן ראשון לציון מערב - אתם מוזמנים!
בנוכחות ח"ר אילן גלאון שאישר הגעתו לכנס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזמנה ומפה
- - -15/02/2010בצילום המצורף (בתקווה שזה יעלה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין "הערכת נכות" לחוות ...עוז14/02/2010
מה ההבדל בין "הערכת נכות" לחוות ל "חוות דעת רפואית " , מה כולל כול דוח .
תודה לעונים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת נכות
עו"ד זיוה אופק14/02/2010נעשית ע"י רופא ומטרתה לידע את המטופל מה הנכות שנגרמה לו.
לעומת זאת חוות דעת כתובה כמסמך שניתן להגישו לבית משפט ולהשתמש בו כראיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)