מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית עבה והקשר לפוריותדניאלה01/01/2023
שלום רב
יש לי ביוץ טוב וסדיר. גם מחזור סדיר
רירית עבה מעל 10
האם זה מעיד על פוריות טובה וסיכויי היקלטות טובים יותר?
בת 42+* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דבר אחד זה רירית הרחם ודבר שני זה איכות העובר
ד''ר אליעזר גירש01/01/2023שלום דניאלה,
את מדברת על שני דברים שונים. דבר אחד זה רירית הרחם, דבר שני זה איכות העובר. רירית טובה זה סימן מעודד לגבי סיכוי להשרשה של עובר. תקינות של עובר זה כבר סיפור אחר. בגיל מעל גיל 42, רמת איכות הביציות היא הרבה יותר נמוכה משל אישה בגיל 40 או 38 או 35. אנחנו עדים שנשים נכנסות להריון בצורה טובה כאשר הן בגיל 45-50 במסלול של תרומת ביציות כשמדובר בעוברים בעלי איכות גבוהה בגלל גיל הצעיר של ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי השתרשות עובר שהחל נמוך והשתפרגלית01/01/2023
עובר שהחל דרכו בדירוג נמוך ביום 3 c עם 8 תאים וליום 5 גדל לבלסטו מעולה 4aa
האם סיכוייו להשתרש פוחתים בשל הדירוג הנמוך שלו בהתחלה או שאין כל קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התשובה היא לא חד משמעית
ד''ר אליעזר גירש01/01/2023שלום גלית
התשובה היא לא חד משמעית. ידוע היום שעובר יכול במצבים מסויימים להוציא את התאים הלא תקינים החוצה ולשפר את איכותו גם מבחינה מורפולוגית וגם מבחינה גנטית. אפשר לשמוח שעובר שהיה ביום 3 להתפתחותו במצב של איכות לא גבוהה (מבחינה מורפולוגית), התפתח לעובר בעל איכות גבוהה ביום ה-5 שלו. מעידך אין אנו יודעים מה מצב הגנטי שלו, לכן, מצד אחד עובר של יום 5 באיכות גבוהה הוןא בעל סיכוי גבוה להשתרש ולתת הריון, אך במידה ואינו תקין גנטית יש לו סיכוי להפלה גבוה יותר.
מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר ששפיר דירוג
גלית02/01/2023זה שעובר יכול להשתפר מורפולוגית הבנתי כי הוא משליך מעליו שברים ותאים שאינם תקינים
האם ניתן גם להפוך מעובר לא תקין גנטית לעובר כן תקין גנטית? זה חא דבר שנקבע בעת ההפריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בתהליך של חלוקת תאים
ד''ר אליעזר גירש02/01/2023בתהליך של חלוקת תאים יכולות לקרות טעויות טבעיות בחומר הגנטי של תא. עובר יודע להתגבר על הבעיה על ידי הוצאת החוצה של תאים הלא תקינים, אם כי לא תמיד הוא מצליח.
אם חומר הגנטי אינו תקין בזמן ההפריה, בדרך כלל עובר כזה נשאר לא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר תקין גנטית
גלית02/01/2023כלומר רוב הסיכויים שעובר זה תיקן עצמו לא רק ברמה המורפולוגית אלא גם ברמה הגנטית והפך עצמו תקין גנטית? כי הרי צמח לבלסטוציסט תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם חום בעת יחסי מיןאריק אפרים31/12/2022
בבדיקת נוזל הזרע התגלה חיידקenteroc faeclis
נתנה לו אנטיביוטיקה לשבועיים.
לאחר זמן זה עדיין הזרע בצבע חום.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נא לפנות לרופא אורולוג
ד''ר אליעזר גירש31/12/2022נא לפנות לרופא אורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימור פריון הקפאת עובריםמורן28/12/2022
שלום רב, מעוניינת בהקפאת עוברים לשימור פריון.
כמה עוברים מותר להקפיא? כמה סבבים מותר לבצע?
יש הנחיות ברורות לגבי הקפאת ביציות, אבל לא מצאתי מידע על מספר עוברים שמאשרים להקפיא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנחיה של משרד הבריאות לגבי שימור פוריות
ד''ר אליעזר גירש29/12/2022שלום מורן,
בהחלט, הנחיה של משרד הבריאות לגבי שימור פוריות אצל נשים, מדברת על עד 20 ביציות בשלות לשימור. לגבי עוברים אין לי מידע ולא זכור לי על הגבלה. כללית, אני יותר בעד הקפאת עוברים בכל מקרה מאשר הקפאת ביציות בגלל כושר ההשרדות בתהליך הקפאה/הפשרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קביעת מיו עובר לפי תזונהדנה22/12/2022
שמעתי שאם אוכלים כ 6 שבועות לפני הריון מוצרים עם אשלגן ונתרן הסיכוי ללידת בן גבוהה יותר ואם אוכלים מוצרי חלב הסיכוי לבת גבוה יותר
האם יש בזה הגיון? למשל במקרה של אכילת נתרן הביצית תמשוך את הזרע הזכרי.
האם נכון הדבר/התיאוריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיימות השערות שונות שאין להן הוכחות מדעיות
ד''ר אליעזר גירש23/12/2022שלום דנה
קיימות השארות שונות שאין להן עדיין הוכחות מדעיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציות מגורגרות כהותבועז20/12/2022
היי דוקטור
בת 25 הריון ראשון ספונטני הפלה שבוע 8
מאז לא מצליחה לכנס להריון
עברתי ל ivf שאיבה של 23 ביציות 7 הופרו 3 סרדו
(בגלל ביציות מגורגרות )
החלפנו הרמונים פעם שניה ivf
שאבו 23 הפרו 9 סרדו 3
(ביציות מגורגרות כהות )
למרות שאני אישה בריאה ללא רקע
למרות שהחלפנו טיפול הרמני ללא שינוי
האם זה מדאיג ? האם יש איזהשהו טיפול בבעיה כזאת ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה נתונים של זרע
ד''ר אליעזר גירש20/12/2022שלום
מה נתונים של זרע? הייתי רוצה לראות את כל התמונה במצב זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנותני הזרע הם טובים מאוד בלי שום בעיה כמו הגדרת הרופים שבעלי לא סובל מבעית זרע
בועז21/12/2022השאלה שלי !! אני בת 25 בלי שום בעית רקע
מה עושים במצב כזה של בציות מגורגרות וכהות ?
האם יש טיפל לזה ? האם יש חשש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין טיפול ספציפי לביציות מגורגרות
ד''ר אליעזר גירש21/12/2022אין טיפול ספציפי לביציות מגורגרות. אין עדות בספרות המדעית שביציות מגורגרות הן הסיבה לאי-פוריות. יתכן ופרוטוקול שונה (שימוש בתרופות הורמונליות אחרות או מינון שונה) יגרום למחזור טיפולי מוצלח יותר עם ביציות באיכות טובה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרעשלי18/12/2022
רציתי לבדוק אם חוץ מבעיית תנועה יש עוד בעייה בזרע. אני מצרף תוצאות בדיקה (הקובץ שצירפתי בשאלה הקודמת לא ברור)
Abstinence -3 days
Apperance-n
Viscosity- n
PH-8
Volume-2.5
Concentration-26
Total count-65
*Motility-4
Grade grog+mode
Vitality/%
מורפולוגיה
. Normal0%
Borderline 0%
Head defecat 100%
Midpiece defecat 3%
Tail defecat 6%
/ Premature cells + W.b.c +mill/ml
נצפו תאי זרע מעטים בתנועה , נבפר במקלר.
מורפולוגיה נצפו גם תאים עגולים ממקור לא מזוהה.
אשמח לתשובה.
תגובה שיתוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת זרע
ד''ר אליעזר גירש20/12/2022כן, בנוסף לאחוז נמוך של תאי זרע בתנועה, לא נמצאו תאי זרע בעלי מבנה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית תנועה בזרע
שלי20/12/2022תודה על תשובתך.
האם האופציה של i.w.f יכולה לתת מענה לבעיה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפולי IVF מיועדים להתגבר על בעיות הפוריות
ד''ר אליעזר גירש20/12/2022שלום שלי,
בכללי, כן, בהחלט, טיפולי IVF מיועדים להתגבר על בעיות הפוריות שונות, אבל יש לקחת בחשבון, שזרע חלש נותן גם תוצאות טובות פחות מבחינת איכות העוברים וסיכוי להשרשת העובר והריון תקין ביחס לזרע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בני לקח מינרין 6 שנים עד גיל 13שלי18/12/2022
דר שלום
בני לקח מינרין 6 שנים עד גיל 13 עקב הרטבת לילה
האם יש קשר לבעיון פריון ?
לזרע שלו אין תנועה רק 4 אחוז.
מצרפת בדיקת זרע
תודה
תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרופה בשם MINRIN היא תרופה שפועלת
ד''ר אליעזר גירש20/12/2022שלום שלי
תרופה בשם Minirin היא תרופה שפועלת על רצפטורים (קולטנים) של הורמון Vassopressin ומשמשת למניעת הרטבת לילה. לא הרבה ידוע לגבי השפעת התרופה על מערכת מין הזכרית. ידוע שברמה גבוהה יכולה לפגוע בכמות ובתנועתיות של תאי הזרע. הראו את זה יפה בנסוי מעבדתי על חולדות כאשר מתן חומר הפועל על רצפטורים של Vassopressin גרם לירידה בכמות תאי הזרע ובתנועתיות שלהם. לגבי בני אדם ידוע מאט. יש לקחת בחשבון שילד בגיל 6 עדיין אינו מייצר תאי זרע, תהליך שמתחיל סביב גיל 10, אך יתכן וקיימת השפעה שלילית של התרופה על תאי אם (או תאי אב) שבאשך המתפתח מהם מתפתחים תאי הזרע בגיל מבוגר, אך דבר אינו ברור דיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריכוז נמוך ומורפולוגיה 0אבי14/12/2022
שלום ד"ר
בבדיקת זרע לאחר 4 ימי התנזרות התקבלו התוצאות
1.7M למ"ל
תנועה כללי 41%
תנועה טובה ובינונית 35%
חיות 58%
מורפולוגיה 0
אשמח לדעת מה הטיפול במצבים כאלו, האם יש מקום לאופטימיות, והאם יש דרך לסייע למורפולוגיה להשתפר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש להיבדק אצל אורולוג
ד''ר אליעזר גירש15/12/2022שלום אבי
קודם כל יש להיבדק אצל אורולוג. יתכן והוא ימצא סיבה למצבך. ברגע שתמצא סיבה, יש אפשרות לטפל. דבר נוסף, ממליץ לעשות בדיקת זרע נוספת בהפרש של 10 ימים עד שבועיים מבדיקה קודמת. חשוב להשוות בין שתי הבדיקות. חשוב לדעת מה גובה ומשקלך, פעילות יום יומית שלך, תזונתך, בריאותך. יש הרבה פרמטרים שיכולים להשפיע למצבך. גם קורונה או מחלות אחרות יכולות להשפיע שלילית על מצב הזרע שלך.
אם אתה בתהליך של כניסת בת זוגתך להריון, ממליץ להתחיל לקחת תוסף תזונתי Vitamale על מנת לנסות לשפר איכות הזרע.
אחד הפתרונות הוא טיפולי הפריה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים לאחר החזרת שני עובריםאנט10/12/2022
שלום
לאחר החזרה לפני יומיים-שלושה יש לי תחושת גודש וכבדות בבטן.
כאילו הבטן מכווצת מאוד. כאילו שרירי הבטן תפוסים.
אני לוקחת קרינון גל.
האם זהו סימן להשרשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש11/12/2022שלום אנט,
יתכן. לנשים שונות יש תחושות שונות ומשונות. נא להיות בקשר עם הרופא המטפל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפיפות בטן ושכיבות סמיכהדנה09/12/2022
שלום רב
יום אחרי החזרה השתתפתי בשיעור כושר שאני רגילה אליו.
במסגרת השיעור היו כפיפות בטן שכיווצו שריקי בטן וכנראה גם רחם
פלאנקים ושכיבות סמיכה שמכווצים בטן משך כמה דקות
לא חשבתי והשתתפתי וכיווצתי ואחרי זה הצטערתי מאוד.
כי כנראה שגם הרחם נתכווצה ןחשתי כיווצים אחרי זה בבטן.
לא קיבלתי הנחיה לגבי כושר. האם דבר זה יכול יכול לפגוע נבהשתרשות של עובר יום 3? אני ממש מודאגת
ן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש09/12/2022שלום דנה,
מומלץ לאחר החזרת עובר לא להרים דברים כבדים ולא לגרום למתח שיכול לגרום לכיווץ איזור הבטן. מצד שני אין דיווחים חד משמעים המצביעים בוודעות שהתכווצות שרירי הבטן גורמים לנזק כלשהו לאחר החזרת עובר לרחם. אתן דוגמה לגבי יחסי מין: יש רופאים שלא ממליצים לקיים יחסים מהחזרת עובר עד לבדיקת הריון במחשבה שהתכווצות הרחם יכולה "לפלוט" החוצה את העובר. רופאים אחרים ממליצים להמשיך חיים רגילים ולקיים יחסי מין במחשבה שהתכווצויות שריר הרחם מעודדות תהליך ההשרשה. ממליץ להירגע ולהמתין לתוצאות בדיקת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלה שחזרה לאחר ניתוח קשירה גבוהליאור09/12/2022
שלום,
שמי ליאור השתחררתי ממגב, בן 21, לפני 8 חודשים במהלך השירות ביצעתי תיקון וריקוצל בשיטה של קשירה גבוהה מצד שמאל, לפני מישהו כמו חודש החלו לי כאבים בבטן התחתונה ובאשך המנותח לאחר ביצוע של אולטראסאונד נאמר לי ע״י רדיולוג והקרדיולוגיה שחזרה לי הוריקוצל וזה מה שסביר להניח שגורם לכאבים, יש לציין שהוריקוצלה שהייתה לי לפני הניתוח לא גרמה לכאבים (והיא הייתה דרגה 3) אך כעת הוריקוצלה מקרינה לי כאבים חדים לאשך שמאל ולבטן התחתונה בכל מאמץ קטן.
רציתי לדעת כמה סיכויים יש לי להעביר את הכאבים בעזרת ניתוח נוסף או כל טיפול פולשני אחר.. ואם אפשר לדעת עוד לגבי וריקוצלה חוזרת(כמה פעמים יכולה לחזור מה השיעור תיקון של וריקוצלה שחזרה, לדעת עוד לגבי טיפול בכאבים האלה ומה הסיכויים להיפטר מהם בעזרת הרפואה המתקדמת שלנו
בבקשה לנסות לעזור צריך פה עזרה ואופטימיות תודה עם ישראל
*אם מישהו יכול להציע לי עזרה מוזמנים לשלוח הודעה בוואצפ למס טלפון שמופיע תודה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש09/12/2022שלום ליאור,
אתה צריך להיתיעץ עם רופא אורולוג ועדיף לשמוע דעה נוספת. כללית, רק חלק מניתוחי תיקון ואריקוצלה נותנים תוצאה חיובית. קיימות גם שיטות שונות לתיקון ואריקוצלה ויש לבחון ולבדוק איזה מהן מתאימות לך יותר. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחדשות לצורך פריוןמני05/12/2022
כל כמה זמן מתחדש הזרע? כמה זמן אחרי שהבעל שופך מתמלא הזרע מחדש והופך ליעיל לצורך הפריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרע מיוצר כל הזמן
ד''ר אליעזר גירש06/12/2022שלום מני
הזרע מיוצר כל הזמן ובכל שפיחה יש תאי זרע המסוגלים להפרות ביצית. מצד שני, תאי זרע שבשפיחה התחילו תהליך התפתחותם כ-3 חודשים קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת זרעשלומי04/12/2022
ד״ר שלום . ביצעתי בדיקת זרע עקב הפנייה מרופא לטובת בירור . נשלחו אלי התוצאות ללא הסברים , נראה כי בערכי ph וחיות לא רשמו נתונים , כמו כן שאר השדות לא מולאו , ניתן להבין מדוע ? הבדיקה עצמה תקינה ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר בירור מול המעבדה
שלומי05/12/2022לאחר בירור מול המעבדה שלחו מתוקן כולל ph
רק ערך % תנועה לא פרוגרסיבית נראה כלא בטווח
אודה לקביעתך האם הבדיקה מעידה על מצב תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכל תקין
ד''ר אליעזר גירש06/12/2022הכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע פיענוחהדר30/11/2022
היי דוקטור שלום
בת 25 בעלי בן 28 עשינו בידקת זרע יש כבר ילד אחד בן שנתיים מנסים להיקלט ללא הצלחה
הבדיקה תקינה?
תוצאות בדיקת הזרע תקינות
ד''ר אליעזר גירש01/12/2022שלום הדר
תוצאות בדיקת הזרע תקינות. לא ציינת כמה זמן אתם מנסים להיכנס להריון, נתון חשוב.
בכל מקרה ממליץ לקיים יחסים סביב הביוץ שלך, כך שחשוב לעשות זאת 4 ימים לפני הביוץ + יומיים לאחר הביוץ. ה-6 ימים האלה הם האופטימליים מבחינת כניסה להריון.
אם בא לכם לעודד את תאי הזרע בתפקידם, אפשר לקחת תוסף תזונתי Vitamale המיועד לשפר פעילות אשכים וכך לעודד התפתחות תקינה של תאי הזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)