מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבדל אסטרונומי במחיר בין 2 חברות.אביתר17/07/2011
שלום רב. נבדקתי ונמצאתי מתאים לניתוח אצל ד"ר לוינגר. הטעות שאמרתי שאני עובד במשרת ניהול. סוג הניתוח שהוצע לי super lasik במחיר של 16700 ש"ח!!!
נבדקתי בשנית באמריקן לייזר נמצאתי מתאים והוצע לי lasik אמרתי שאני מורה ותימחרו לי ב-8000 ש"ח אצל ד"ר פינק.
אני לא יודע מה לעשות. ברור שזה מסחר אך מצד שני להמר על העיינים שלי בגלל 8000 ש"ח. או שאיןם מקום לחשש וזה רק ענין של שיווק?
אשמח לתגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
טל17/07/2011בגלל שאתה עושה אצל ד"ר לוינגר זה תוספת של 5000 למחיר.. אם תעשה אצל רופא אחר בעיניים זה יעלה 12000(אם אתה חבר בכללית/מכבי ) אל תיקח סיכון בעיניים שלך!!!!
תברראם יש הנחה דרך קופת החולים במאוחדת זה נראה לי אפילו יותר זול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתשובה בגוף השאלה
גיל17/07/2011לאסיק אפשר לעשות בטכניקה הישנה עם סכין ואז 8000 ש"ח זה הגיוני. אבל מסוכן. לעומת זאת בעיניים (וגם באסותא ובהרמוניה שערי צדק) עושים את הלאסיק עם לייזר ולא עם סכין. אז ברור שזה יותר יקר כי המכשיר הזה עולה חצי מיליון דולר.
ןמבחינתך - לאסיק בסכין הוא פאסה: סכנה של זיהום, חוסר דיוק, תקיעה טכנית ועוד. תתמקח על המחיר אבל אל תתפשר על האיכות.
ולדעתי בהרמוניה יותר זול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההבדל אסטרונומי במחיר בין 2 חברות. - תגובה
פרופ' אור קייזרמן25/07/2011בניתוח הלאסיק יש שלב של חיתוך הקרנית שאותו ניתן לבצע עם לייזר או עם מיקרוקרטום. השימוש בלייזר יותר יקר ועקב כך הוא מייקר את הניתוח. יחד עם זאת המיקרוקרטומים החדשים הקיימים כיום הם לא פחות מדויקים מהלייזר והחתך שהם יוצרים הוא חלק יותר ורציף יותר מאשר בלייזר. גם הבטיחות שלהם מצוינת ואין יותר זיהומים איתם מאשר עם לייזר (מדובר בסכינים חד פעמיים שנזרקים אחרי כל ניתוח). לכן אין סיבה לפסול מראש ניתוח עם מיקרוקרטום.
לאחרונה יצא מאמר בארה"ב המשווה בין שתי השיטות. המאמר לא מצא הבדל משמעותי בסיבוכים של שתי השיטות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)