האם מומלץ לבצע הסרת משקפיים בלייזר כשיש פינגואקולה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• האם מומלץ לבצע הסרת משקפיים בלייזר כשיש פינגואקולה
    ד``ר עמי הירש
    05/08/2011

אני בת 32 ולאחר שגלשתי לאחרונה באינטרנט הבנתי שהקרום שיש לי בלבן של העין לכיוון האף נקרא פינגואקולה.
    אני רוצה לציין שבגיל 26 עברתי הסרת משקפיים בלייזר, והרופא שבדק וניתח אותי לא אמר לי כלום על הפינגואקולה,
    וסביר להניח שגם בגיל 26 היה לי את זה כי אני גרה ליד הים וכל השנים הלכתי לים ללא משקפי שמש עד הניתוח.
    רציתי לשאול קודם כל האם הרופא שניתח אותי היה צריך להגיד לי כי לא ידעתי בכלל.
    שנית, האם מומלץ לבצע הסרת משקפיים בלייזר כשיש פינגואקולה,
    ושלישית - האם עצם העובדה שעשיתי את הניתוח ומאז אני שומרת על העיניים ותמיד הולכת עם משקפי שמש וכבר לא הולכת בשמש תגרום לכך
    שהפינגואקולה תשאר בלבן של העין ולא תעלה על הקרנית?
    זאת אומרת - האם ניתוח הלייזר שעברתי יגרום לפינגואקולה להשאר כפי שהיא ולא להתפתח?
    אשמח לתשובה,
    אלונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פינגואקולה - תגובה

ד``ר עמי הירש
    07/08/2011

שלום רב,
    אין כל קשר בין ניתוח הלייזר והפינגאקולה זו אינה מהווה התויות נגד לנתוחי לייזר.
    הרכבת משקפיי שמש היא הטובה ביותר הן להגנת העיניים והן בנושא הספציפי של הפינגאקולה.

בברכה , ד"ר הירש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו