שלום רב

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שלום רב
    דפנה
    06/08/2011

אני מעוניינת לעבור ניתוח להסרת משקפיים , יש לציין שעדיין לא עשיתי בדיקת התאמה.
    המספרים בעיניים שלי:
    מינוס 4.25 ומינוס 4.5
    האם אלו מספרים גבוהים מדיי אשר יכול להיות שיצרו קשיים במהלך הניתוח? או סיכונים שלא היו יכולים להיות אם היו לי מספרים נמוכים יותר?
    שאלה נוספת- אני מתכננת עוד איזה חצי שנה לטוס לדרום אמריקה, לטיול בסביבות ה4 חודשים.. מתי מומלץ לי לעבור את הניתוח? לפני הטיול? אחריו? או שאין קשר?..

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• שלום רב - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    07/08/2011

דפנה שלום
    המספרים שלך אינם מהווים בעיה. אינם גבוהים מידי או נמוכים מידי.
    חובה כמובן לבדוק פרמטרים נוספים לפני ההחלטה על הטיפול אבל המספרים עצמם אינם גבוהים מידי.
    לגבי מועד הטיפול - תקופת ההחלמה מהטיפול הינה קצרה בהרבה מחצי שנה כך שבטיול (ועוד הרבה לפני) תוכלי להינות מעולם של ראיה חדה ללא משקפיים.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב - תגובה

ד``ר עמי הירש
    07/08/2011

שלום רב,
    אלו מספריים ממוצעים לחלוטין.
    עלייך לעבור בדיקת התאמה כדי להחליט האם תמצאי מתאימה לניתוחי לייזר ולאיזה סוג.
    לא תהייה כל מניעה לטוס לדרום אמריקה 4 חודשיים לאחר הניתוחים.

בברכה , ד"ר עמי הירש

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה הזריזה

דפנה
    07/08/2011

אם הבנתי נכון- 4 חודשים זוהי תקופת ההחלמה?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו