טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מעוניין להסיר משקפיים בלייזר ומודאג מהסיכון. הדעה הרווחת היא שכיום זה ניתוח בטוח מאד. הייתי שמח לקבל מספרים קצת יותר מדויקים.
כלומר - לאחד מכל כמה נגרם נזק בלתי הפיך? האם זה בערך 1 ל - 10, 1 ל - 100, 1 ל - 1000, 1 ל - 10,000?
אני מניח שזה תלוי גם בעד כמה קפדנית בדיקת ההתאמה, ואולי היא שונה במרפאות שונות. אם יש מידע ספיציפי על מרפאות מסוימות או אפילו על רופאים מסוימים זה כמובן יעזור מאד.
תודה, אורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה צודק זה ניתוח בטוח מאד אני חושב שאפילו 1:1000 זו הערכה גסה מדי - לנזק בלתי הפיך. זה עוד פחות שכיח בבדיקת ההתאמה תוכל לקבל מידע יותר מותאם לך - על פי הממצאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר