לייזר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לייזר
    דרור
    16/09/2011

שלום!!! המספר של במשקפייים שלי כרגע הוא 2.5- וצילינדר חצי שמאל ו- 2.25- וצילינדר רבע ימין פעם אחרונה שבדקתי ליפני שנה אמרו לי שהמספר נשאר ככה.
    בקרוב אני עושה ניתוח אצלכם אצל ד''ר מרקוביץ בבדיקה אצל האופטימטריסט אצלכם הוא אמר לי שיש לי 2.75- וצילינדר 3/4 וחצי, בבדיקה שלושה שבועות ליפני במכון אחר נאמר לי שיש לי את אותו צילינדר ו- 3- בשתי העיניים.
    אני לא יודע כמה זמן המספר שלי יציב כי לא בדקתי שנה וזה גם לא מפריע לי ולא הרגשתי את השינוי הזה,
    העם כדאי לבצע את הניתוח עכשיו או לחכות עוד?
    והאם ישאר לי מינוס רבע עם אני יעשה את הניתוח? לאחר ואמרו לי במקום אחר שיש לי 3-.
    האופטימטריסט אצלכם אמר לי שלא רק על זה מסתמכים ושכל יום ושעה הבדיקה יכולה להשתנות אשמח לתשובה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לייזר

הוספת תגובה

• לייזר - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    18/09/2011

תשובת האופטומטריסט היא הנכונה.
    הדיוק ברמה של רבע מספר או צילינדר לכאן או לכאן - תלוי בנבדק יותר באשר בבודק.
    הבדיקה מסתמכת על התשובות מהנבדק ולכן העירנות ושיתוף הפעולה שלו חיוניים להצלחת הבדיקה.
    אין הרבה הבדל בין כל התוצאות אותן ציינת. באופטומטריה ישנו "טווח" סביר להבדל בין בדיקות, אולם בשביל השקט הנפשי שלך (שהוא חשוב לא פחות מהצלחת הניתוח), אם עדיין אינך בטוח במספרים, עליך לגשת למכון נוסף ולבקש את הבדיקה מודפסת.
    ישנם מכונים שנותנים את התיק הרפואי מודפס אוטומטית בסיום הבדיקה. כך תוכל להשוות בפשטות את התוצאות ולהתייעץ האם ההבדל משמעותי או לא.
    שיהיה בהצלחה.
    פרופ' אור קיזרמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר

דרור
    19/09/2011

האופטימטריסט אמר לי שאין לי ממה לדאוג ושבניתוח הרופא מוסיף על המספר? זה נכון או שיש סיכוי שישאר רבע מספר?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    20/09/2011

שלום,
    קודם כל אני מבין שהיית במכון עיניים (אצל ד"ר מרקוביץ) ואילו אני המנהל הרפואי של רשת care - כך שאיני מבין למה אתה מתכוון כשאתה כותב "האופטומטריסט אצלכם".
    לעצם העניין - תוצאות בדיקת האופטומטריסט מושוות לתוצאות טופוגרפיית הקרנית, אנו אמורים לראות קורלציה ביניהם.
    ועדייין, תוצאות בדיקת האופטומטריסט הם הקובעות את המספרים והצילינדרים שעל פיהם יתבצע הניתוח - אין שום פתרון אחר, מחשובי או טכנולוגי, ולא שלא היו נסיונות.
    אכן יכולים להיות שינויים קלים בין הבדיקות (רבע יותר או רבע פחות) - אלו שינויים סבירים אשר אינם משפיעים על תוצאות הניתוח.
    בברכה,

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו