מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות מוזרות בעיין שמאל אחרי PRKעוז18/09/2011
שלום, עברתי לפני כ 3 חודשים ניתוח מסוג PRK
לאחר כחודש ראיתי בעין ימין בצורה חדה ומספקת אולם עין שמאל עושה קצת צרות.
תחילה ראיתי מטושטש יחסית בעין שמאל, ולאחר כחודשיים שמתי לב שאני קם בבוקר עוד לפני שאני שם את טיפות אני רואה חד יחסית (לא כמו עין ימין, קצת יותר מרוח...)
אבל תוך זמן קצר מאד הראיה המטושטשת חוזרת, בכל אופן אמרו לי שהראיה אמורה להתייצב לאחר 3 חודשים וכנראה שזו בעיה של יובש, אולם אני משתמש כבר 3 חודשים ברציפות ב visco tears gel ולא רואה הבדל...בכל אופן המצב כרגע הוא שעין ימין רואה טוב גם כשהיא יבשה, ועין שמאל רואה חד יחסית (שוב...לא כמו עין ימין) בחלק קצר מאד של תחילת היום, ושאר היום רואה מטושטש עם התדרדרות חזקה יחסית לקראת הערב...האם יש לכך פתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות מוזרות בעיין שמאל אחרי PRK - תגובה
פרופ' אור קייזרמן19/09/2011איני יכול להמליץ על פתרון מבלי שאדע בוודאות את הגורם לבעיה.
רק בדיקה קלינית תוכל לתת את התשובה.
אכן הסימנים שאתה מדווח עליהם יכולים להתאים לבעיית יובש, אולם כמו שכתבתי, רק בדיקה קלינית תספק אבחנה רפואית מדויקת.
בגדול, לאחר ניתוח מסוג PRK - הראייה אכן עלולה להיות לא יציבה במשך מספר חודשים. אני ממליץ לך ללכת לביקורת במכון בו ביצעת את הניתוח ולבקש תשובות.
בברכה,
פרופ' אור קיזרמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)